Dodaj do ulubionych

Czernomorec

28.01.07, 19:09
CZERNOMOREC- kto tam był??? Chcemy polecieć w sierpniu do miejscowosci
Czeromorec, hotel Weselina (z Alfa Star) Czy ktoś zna ten hotel? A może ktoś
był w tej miejscowości. Jakie tam są atrakcje? Może chociaż dyskoteki?
Obserwuj wątek
    • Gość: PAT Re: Czernomorec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 15:25
      CZESC.JEST TO MALA CICHA MIEJSCOWOSC,NIE POSAIADAJACA JAKIS WIEKRZYCH ATRAKCJI.ZALETA JEST NIEWIELKA ODLEGLOSC OD SOZOPOLA(B.LADNE MIASTECZKO Z MNUSTWEM ROZNYCH ATR.), 2FAJNE PLAZE,NISKIE CENY.
      • renata.katowice Re: Czernomorec 29.01.07, 22:41
        witaj, a może znasz hotel WESELENA? A w miejscowości Czernomorec są jakieś
        dyskoteki? Pisałeś, że do Sozopolu jest blisko - a jaki jest dojazd? Pisałeś o
        2 plażach, chodziło Ci o Czernomorec? Dzięki za odp
        • mx1975 Re: Czernomorec 16.02.07, 13:01
          Bylismy w zeszłym roku w czernomorcu, własnie w weselinie,nie zawiedlismy
          się.Hotel mały,raczej pensjonat,ale jest taki sam jak przedstawia go oferta.
          Miejscowosc mała, fajna, cicha i dobra do odpoczynku.Duzo knajpek z dobrą
          kuchnią.Dyskoteka z tego co pamiętam była, ale we wrzesniu juz zamknięta.Co do
          plazy to jedna jest w miejscowosci,druga(ładniejsza) jakies 2km dalej,na obydwu
          mozna opalac się nago,bądz toples.
    • Gość: zbyszek Re: Czernomorec IP: *.daminet.pl 01.04.07, 15:27
      W Czernomorcu byłem już kilka razy, pierwszy raz 25 lat temu, a ostatni 3 lata
      temu. W tym roku, także w sierpniu tam lecę z rodziną. Miasteczko bardzo
      atrakcyjne dla chcących odpocząć od "wielkomiejskich" kurortów. W miarę
      spokojne, z wystarczającą infrastrukturą. Z dobrym dojazdem do Sozopola czy
      Burgas.Więcej informacji, także takich praktycznych, na temat restauracji,
      sklepów, bankomatów, komunikacji mogę przekazać e mailem. zdudek3@tlen.pl
      Pozdrawiam
    • Gość: DaV Re: Czernomorec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 09:20
      Na przełomie czerwiec/lipiec też będę w Weselinie. To fajny hotelik. Czy warto?
      Powiem tylko tyle, że w 2004 r już byłem w Weselinie.
    • Gość: be-cik Re: Czernomorec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 11:04
      witam - od 4 lat jezdzimy do Bułgarii samochodem i zjechalismy całe wybrzeże -
      Czarnomorec przypadł nam do gustu - mała miejscowość ale rozwija się
      turystycznie - dużo knajpek z dobrym i tanim jedzeniem. Hotel Weselina -
      przyzwoity z zewnątrz - niestety nie byliśmy w środku - ale prezentuje się
      całkim nieżle. Jest taniej niż w innych miejscowościach. Do sozopolu można
      dojechac autobusem lub taksówką - jednak wcześniej proponuję ustalić cenę.
      plaże polecam w gradinie tzn ok 20 min spacerkim. Dyskoteka jest ale słabiutka
      i dla młodzieży młodszej. Zaimprezować proponuję w Sozopolu.
      • Gość: Nica Re: Czernomorec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 13:24
        Ta miejscowość jest świetna dla rodzin z dziećmi, bo jest tam spokojnie, nie ma
        turystycznego ścisku i chaosu, plaże są bezpieczne i można spokojnie znaleść
        sobie na nich dużo miejsca. Ja byłam z córeczką i mężem, za małą nie płaciliśmy
        nic, tylko za przelot. Hotelik bardzo przyjemny, basen trochę mały, ale i tak
        kąpaliśmy się w morzu. Przemili właściciele :) Specjalnie dla mojej Ani na
        urodziny zrobili tort :] Ja polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka