Dodaj do ulubionych

Hotel Święty Włas

IP: 195.116.23.* 17.05.07, 14:52
Wybieram się razem z rodzinką 23.07.2007 r z Alfastarem do m. Święty Włas.
Proszę o opinie o tej miejscowości i o tym hotelu. Dodam że lecimy tam w
celech wypoczynku a nie rozrywki. Czy ktoś jeszcze leci w tym kierunku z
Katowic? Na jakie koszty mam się przygotować tzn. ile zabrać kaski,
ewentualnie czy honorowane są w tej miejscowości karty Visa Elektron?
Z góry dziękuję za opinie i podpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: rysio Re: Hotel Święty Włas IP: *.171.19.118.crowley.pl 17.05.07, 15:32
      ja rowniez wybieram sie do tego hotelu ale od 16 na 2 tyg.z wrocka.
      Na zdjeciu wyglada ladnie ale jak jest w rzeczywistosci to nie wiadomo, na
      forum o tym hotelu informacji jak na lekarstwo
      • Gość: DaV Re: Hotel Święty Włas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 15:56
        Weźcie zatyczki do uszu, bo zewzględu na bliskość ruchliwej trasy macie do
        wyboru albo spanie przy zamkniętych oknach albo w zatyczkach. Hotel jest ładny
        gorzej z widokiem, bo widok jest na stację benzynową a nie morze. Do plaży jest
        kawałek ale da się wytrzymać. Co do samego Św.Wlasu to jest to chyba jedna z
        brzytszych miejscowości w Bułgarii. Nie oceniajcie więc Bułgarii przez jej
        pryzmat. Plus to bliskość Neseberu.
      • Gość: wojtekkn Re: Hotel Święty Włas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 19:17
        nam też byłoby lepiej z Wrocka ale nie było już miejsc w tym terminie i
        zdecydowaliśmy że dojedziemy do Katowic
    • Gość: bartek Re: Hotel Święty Włas IP: 212.2.99.* 18.05.07, 10:41
      Witam ja lece z wrocławia 13.08.07 tez z Alfa-Star, więc jak wróciicie to prosze
      was abyście napisali jak było..Z Góry dziekuje.
      • Gość: hary Re: Hotel Święty Włas IP: *.tsi.tychy.pl 18.05.07, 19:20
        Hotel Św. Włas to jeden z najładniejszych, ładny basen. Sama miejscowość
        najbrzydsza jaką widziałem do tej pory w Bułgarii (byłem 7 razy)- niedokończony
        plac budowy!
        • Gość: martyna Re: Hotel Święty Włas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 21:40
          Byłam dwa lata temu w Sw. Wlazie,ale ale nie mieszkalam w tym hotelu ale w
          innym. Z tego co wiem to w hotelu dosc fajnie,a sa,ma miejscowosc no coz moze
          nie najpiekniejsza ale mnie sie bardzo podobalo, jesli chce sie odpoczac to ok,
          poniewaz jest tam o wiel mniej turystow niz np. w Sł. Brzegu. wogole klimat
          super!!!!! Bardzo polecam wszystkim. Biorąc pod uwage nasze polskie warunki,
          to za bardzo nie ma co porownywac-ceny jak na nasza polska kieszen zupelnie
          przyzwoite, no i co najwazniejsze codziennie slonce!!!!! zycze udanego
          odpoczynku i dobrej zabawy przy okazji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka