Dodaj do ulubionych

rekiny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 20:12
uwaga, wszyscy wybierajacy sie do Bułgarii!!! słyszalem ze w
BUłgarii zaszyly sie rekiny ludojady!! czy to prawda?? ja wlasnie
sie wybieram sie z chlopakiem i nie wiemy czy mozemy wchodzic do
morza.ponoc to sa te same rekiny co byly w "szczekach" jestem
przerazony!!! odpiszcie!!
Obserwuj wątek
    • Gość: leoncjo Re: rekiny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 21:02
      A ja słyszałem że w Zakopanem Yeti się pojawiło! Luuudzie Uwaagaa!!!
      • Gość: Marysia Re: rekiny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 21:29
        Ej no prosze was.Nies straszcie mnie:(Ja w tym roku chcialam jechac
        do Bułgarii ale nie wiedzialam ze tam sa rekiny!!!!!!!!!!! Wybiore
        chybe Chorwacje
      • Gość: xxx Re: rekiny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 21:31
        ja mam take pytanie.Jade z żona do obzoru na 10 dni.Bierzemy ze soba
        300 euro . czy to wystarczy? nie mamy wyżywienia w hotelu.
        • Gość: qba Re: rekiny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! IP: *.chello.pl 06.06.08, 21:52
          Marysia nie martw sie... to jakis idiota napisał, zeby miał radoche, że ktoś mu
          odpisuje. nie ma tam zadnych rekinow!!!
          • goon Re: rekiny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! 07.06.08, 01:02
            Przy tym jak zatłoczone są tam plaże to jak się jakiś rekin pojawi - to go od razu ludzie zadepczą. A tak w ogóle to kiedy słyszeliście ostatnio o ataku rekina w europie? W Australii to rozumiem, przy afrykańskim wybrzerzu czy przy jakimś Haiti to OK. Ale w Europie? Co prawda w knajpach bułgarskich można sobie zamówić potrawy z rekina - ale to raczej ludzie tam jedzą rekin, a nie odwrotnie. W morzu czarnym to bym się tylko obawiał meduz i rozwalonych butelek, a nie rekinów ;-)
            • Gość: zenek Re: rekiny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 10:15
              hehe ten watek jest po prostu podsumowaniem tych wszystkich
              durnowatych pytan jakie sa tu zadawana....
        • Gość: nico Re: rekiny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! IP: *.chello.pl 12.06.08, 12:01
          na wode mineralną i na śniadania wam wystarczy
        • Gość: Sylwia Re: rekiny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 18:49
          Jesli nie macie w planach "szalenstw" wydaje mi sie ze powinno wystarczyc. Ja na
          2 osoby mialam 500euro i zastanawialismy sie co z tym zrobic :P
    • Gość: kidkids Re: rekiny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! IP: *.polanica-zdroj.sdi.tpnet.pl 11.06.08, 13:02
      ludojady!!!!boże coś takiego, faktycznie mają 10 metrów długości i
      ważą 8 ton.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka