Dodaj do ulubionych

Złote Piaski hotel Mak

IP: 89.174.8.* 29.03.09, 18:19
Proszę o opinie o tym hotelu
Obserwuj wątek
    • marthine1 Re: Złote Piaski hotel Mak 07.04.09, 20:44
      w hotelu Mak byłam w zeszłym roku. Baaardzo przyjemny hotel, ładne pokoje i
      łazienki, duze balkony, indywidualna klimatyzacja 9 trzeba isc do recepcji po
      pilot a nie kazdy o tym wie) jedzenie raczej monotonne ale smaczne. Miła
      obsługa, basen sredniej wielkosci ale wystarczajacy do wielkosci budynku. Dobrze
      usytuowany,do plazy nalezy kierowac sie w dol po schodkach i przejsciem kolo
      sklepow gdzie mozna sie zaopatrzyc w drinki typu smirnoff w przystepnej cenie
      oraz inne alkohole. wiecej pytan? pisz chetnie odpowiem ;)) w tym roku tez
      Bułgaria i żałuje ze nie Mak.
      Pozdrawiam ;)
      • Gość: tomasz Re: Złote Piaski hotel Mak IP: 193.201.167.* 27.04.09, 14:12
        witam Cię.
        pozwoliłem sobie napisac do Ciebie poniewaz bylas gosciem hotelu
        Mak. ja wybieram sie tam w lipcu 2009 , w zwiazku z tym czy moglabys
        cos wiecej napisac na temat menu w hotelu,. mamy wykupione
        snaidania oraz obiado- kolacje. czy osoba ktora praktycznie nie jada
        mięsa nie umrze z głodu stołując się w tym hotelu ??
        pozdr
        Tomasz
      • Gość: alligator Re: Złote Piaski hotel Mak IP: *.chello.pl 28.05.09, 22:13
        hej :) wybieram sie wlasnie do tego hotelu na tydzien w te wakacje.
        pytanie: przy wersji HB ile dobrze jest wziąć euro, zeby spokojnie
        starczylo? i czy w ogole jest drogo? pozdrawiam
      • Gość: xyz Re: Złote Piaski hotel Mak IP: *.olsztyn.mm.pl 14.12.09, 17:00
        a są jakieś imprezy i ogólnie czy osoby w mołodym wieku miałay by sie tak jak zabawić ?
      • 47agnieszka Re: Złote Piaski hotel Mak 11.04.12, 18:09
        Witam serdecznie!

Mam na imię Agnieszka i pracuję w portalu BajeczneWakacje.pl. Z mojego doświadczenia mogę powiedzieć, że hotel Mak jak na hotel 3* jest bardzo przyzwoity, czysty i schludny. Nie należy spodziewać się na miejscu luksusu ze względu na standard hotelu - w Bułgarii jak w większości krajów hotele 3* sa skromne i nie mają za wiele udogodnień. Jednak Mak jest bardzo fajny i nasi klienci, którzy z niego wracają, są bardzo zadowoleni :) Jest to hotel dość wysoki i w samym centrum miasta, więc raczej będzie głośno i rozrywkowo, czyli raczej nie dla rodzin z dziecmi. Bardzo ładne, czyste pokoje!

Jeśli mogłabym jeszcze w czymś pomóc, proszę o kontakt :)
        Pozdrawiam, Agnieszka
        603 993 499
    • Gość: P. Re: Złote Piaski hotel Mak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.09, 14:46
      Hotel ogólnie w porządku, ale jedzenie (szczególnie obiady) tragedia. Żywiłam
      się na mieście.
      • rks1926 Re: Złote Piaski hotel Mak 01.05.09, 10:34
        Hotel MAK w Złotych Piaskach to nasze pierwsze wspólne wakacje z 1,5
        rocznym synkiem. Mieliśmy wykupioną wersję HB, przy ciepłej
        czerwcowej pogodzie brak całodobowego dostępu do napojów był trochę
        uciążliwy - jednak bliskość sklepów spożywczych w okolicy nadrabiało
        ten mankament. Śniadania urozmaicone - obiado-kolacje przy 7 dniach
        jeszcze nie robiły się monotonne. Basen czyściutki w pięknym
        otoczeniu drzew. Niedogodności hotelowe - dosyć spory odcinek do
        plaży trzeba pokonać przez kilka ciągów stromych schodów.
        • Gość: Edi Re: Złote Piaski hotel Mak IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.09, 17:45
          Byliśmy w Bułgarii po raz pierwszy i chyba ostatni. Jeśli chodzi o Hotel Mak,
          wart jest swojej ceny (1100zł za osobę z wyżywieniem- 2 posiłki, 2 tygodnie)
          Pokoje przyzwoite, niestety basen pod koniec był brudny. Nie było widać dna.
          Obsługa niezbyt miła. Na stołówce jedna kelnerka była fajna, miała na imię Ani.
          Uczyliśmy ją mówić po Polsku. Reszta traktowała wczasowiczów jak powietrze.
          Sprzątaczki do kitu. Sama myłam wannę, zlew, lustro. Podłogi były odkurzane,
          nigdy nie myte. Jedzenie monotonne i mdłe. Mało owoców. Najgorszy był hałas w
          hotelu w nocy. Ciszy nocnej nikt nie respektował. najgorzej zachowywali się
          Niemcy. W nocy pływali w basenie, krzyczeli, nikt im nie zwracał uwagi. Ogólnie
          oceniam ten hotel na 3. Aha. Dostęp do internetu jest pod warunkiem , że masz
          swój laptop. Komputer owszem stoi, ale monitor zepsuty. Alkohol w lodówce
          pokojowej przeterminowany.
          • Gość: Mirek Re: Złote Piaski hotel Mak IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.09, 21:03
            Ostra opinia! Ale co prawda, to prawda. Na ciszę w nocy nie ma co liczyć.
            Jedzenie niestety niedobre, ale w innych hotelach nie lepsze.
          • Gość: mini Re: Złote Piaski hotel Mak IP: 193.201.36.* 23.07.09, 16:21
            a z jakiego bira jechałeś że zapłaciłes tylko 1100 za 2 tygodnie ??
            • Gość: turystka Re: Złote Piaski hotel Mak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 23:51
              Czy w hotelu MAK jest mozliwosc skorzystania z masazu i innych tego typu
              zabiegow? Co z rekreacja (bilard, tenis stołowy itp)?
          • Gość: kol Re: Złote Piaski hotel Mak IP: 178.73.49.* 13.10.10, 13:38
            oza 1100 zł to mogłaś być w pierdziszewie
    • Gość: natka Re: Złote Piaski hotel Mak IP: *.luksus.net.pl 26.08.10, 21:57
      Po 9 dniowym pobycie w tym hotelu odniosłam bardzo nie korzystne wrażenie.
      Problemy z klimatyzacją, w pierwszym dniu wypadła z toalety klamka i za
      brakującą śrubkę 'fachowcy' chcieli kasę, personel oprócz barmana nie potrafił
      języka angielskiego, jedzenie było okropne, napoje rozcieńczane i w stołówce
      brakowało klimy. Co do czystości pokoi również można mieć zastrzeżenia. NIE
      POLECAM.
      • Gość: Gość Re: Złote Piaski hotel Mak IP: *.adsl.inetia.pl 01.11.10, 22:04
        Co się dziwicie, przecież Bułgarzy to brudasy. Prowizorycznie dbają o kurorty, a jak wyjdziesz poza - wpadasz w gó....
        • Gość: Toster Re: Złote Piaski hotel Mak IP: *.adsl.inetia.pl 01.11.10, 22:11
          1100 zł od osoby? Jak wcześnie rezerwujesz to jest to możliwe. Ja byłem w tym roku tj. lipiec 2010 i płaciłem 21 Euro od osoby z wyżywieniem. Był to właśnie Mak. Jedzenie- nie jadalne. Pokoje- dość wygodne i przestronne. Obsługa- niezbyt miła. Nie pojechał bym tam już
    • Gość: dddd Re: Złote Piaski hotel Mak IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.11, 19:55
      a czy w hotelu jest darmowy dostep do wifi?
      • Gość: Monia Re: Złote Piaski hotel Mak IP: *.dynamic.chello.pl 09.04.12, 00:33
        "WiFi (przy basenie, i brze Sky bezpłatny)"
        zrodlo:
        www.fostertravel.pl/hotele/bulgaria/riwiera-bulgarska/zlote-piaski/mak/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka