Gość: ania IP: 193.46.181.* 02.06.09, 11:54 czy był ktoś w hotelu Azalia. Hotel wygląda imponująco, ale znalazłam stare opinie nie zbyt przychylne dla hotelu, chciałam potwierdzić czy cośsię zmieniło w tej kwestii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
v_d_r_g_a_c Re: Hotel Azalia 21.07.09, 11:22 Wiadomo, że Polska to kraj malkontentów. Regularnie od paru lat wyjeżdżam na wakacje, przeważnie do hoteli 4* rzadko 3* lub 5*. W tym roku byłem w Hotelu Azalia w Bułgarii i muszę powiedzieć, że byłem mile zaskoczony zwłaszcza po przeczytaniu przed wyjazdem niektórych opinii. Największą wadą tego hotelu, są osoby tam wypoczywające. Nie wiem czy wynika to z przeświadczenia, ze w 4* hotelu to prywatnego lokaja ma się pod ręką czy ze zwykłej ignorancji. Hotel oczywiście polecam może nie jest to standard 4*+ ale solidne 4* na pewno. Dodatkowym plusem jest to że Hotel jest na plaży, a nie przy. Multum atrakcji organizowanych przez Hotel eventy, zabawy dla dzieci, Spa, baseny, zjeżdżalnie itd. ilością byłem naprawdę zaskoczony. Pokój był czysty dodrze sprzątany dobrze wygłuszony, jedzenie dobre itd. normalnie NIE ROZUMIEM skąd te negatywy w tej cenie trudno było by coś lepszego znaleźć. Na koniec biuro podróży ITAKA i znowu pozytyw, jedyna wadą był słaby rezydent totalnie bez polotu i charyzmy. Przy okazji ostrzegam przed biurem ATUR z Poznania, pierwsze biuro w moim życiu z którego umowy się wycofałem (tracąc oczywiście na tym), no Kopernik to nie jest ale niedługo, niedługo:0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Hotel Azalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 15:37 Gorąco polecam ten hotel, rzeczywiście położony na plaży, leżaki, parasole i ręczniki bezpłatne dla gości hotelowych, jedzenie bardzo dobre, internet bezprzewodowy w lobby, animacje, codzienne show od 20:30, okolica spokojna, do centrum (bazarków) ok. 500 metrów (drogą wzdłuż morza, obok hotelu i restauracji Sirius). Rezydent rzeczywiście słaby, u nas po tygodniu sie zmienił na sympatyczną Panią. Moim zdaniem, to najlepszy hotel od Varny do Złotych Piasków! Odpowiedz Link Zgłoś