Gość: embustero IP: *.chello.pl 25.06.09, 23:34 Jakie biuro wybrać? Chodzi o fachowość i solidność, cenę też ale nie jest to priorytet. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kristina Re: Z Jakim biurem do Bułgarii? IP: *.icpnet.pl 26.06.09, 21:46 Wiadomo, że z TUI Odpowiedz Link Zgłoś
zuz70 z funclub 26.06.09, 23:36 Planuję dopiero z nimi jechać.Czy był ktoś już z nimi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: z funclub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 10:02 Byłem z Itaką w hotelu Kristal w czerwcu 09 - nie miałem szczególnych powodów do narzekania. Jedyne co irytowało to zmiana godzin wylotu tam i z powrotem - podana z wyprzedzeniem ok 3 tygodni. Wylot z Varny ok godz 4 rano do Warszawy; doba hotelowa kończy się dzień wcześniej - więc trzeba było dopłacić za późniejsze opuszczenie pokoju. Rezydent sprawdził się, gdy trzeba było pomocy lekarskiej. Służył m.in. pomocą przy tłumaczeniu terminologii. Wizyta lekarza płatna (ok 50 euro) - zwrot w PL po przedstawieniu dokumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pimo Biuro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 11:54 Ja byłem już dwa razy w Bułgarii z biurem Damptour z Cieszyna. Podaj email podeślę namiary na biuro. Wyjazdy mają z Katowic i z Cieszyna ja jestem z Wrocławia. Bez problemu można dojechać samochodem do Cieszyna i zostawić go tam. Zaopiekują się autem bez dodatkowych opłat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cicca Re: Z Jakim biurem do Bułgarii? IP: *.48-79-b.business.telecomitalia.it 31.07.09, 15:01 z ecco-holiday Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kim Re: Z Jakim biurem do Bułgarii? IP: 87.204.40.* 31.07.09, 15:17 ze skarpą.www.skarpatravel.pl Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Z Jakim biurem do Bułgarii? 31.07.09, 15:26 do niektórych miejsc zdecydowanie najlepiej jest jechać z osobistym własnym biurem podrózy które miesci sie w naszym mieszkaniu. Komputer, atlas, internet, mapa i atlas. Reczę że jesli sie postarasz to organizacja bedzie fachowa, sobie ufasz wiec bedzie to biuro solidne a cena bedzie zdecydowanie najlepsza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: callgirl Re: Z Jakim biurem do Bułgarii? IP: 217.17.32.* 07.08.09, 08:16 Dobrze gada. Dać mu wódki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marko Re: Z Jakim biurem do Bułgarii? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.08.09, 20:52 Witam serdecznie Byłem na wczasach z Alfastarem to było jak czeski, niemy film. Wyjazd do Bułgarii przerodził się w coś strasznego. Musieliśmy walczyć o zmianę jedzenia do tego chciano nas obciążyć za " jakoby brudne ręczniki w pokojach " rezydent zajmował stanowisko Bułgarów bo sam był Bułgarem. Ludzie z alfastaru w Polsce nas olali. Zostawili nas na pastwę losu ( choć znali sytuację jaka miała miejsce w hotelu ) ZERO POMOCY !!!. Sami walczyliśmy twardo o swoje i wygraliśmy. Tyle że zmarnowali nam kilka dni urlopu. TO BYŁ OSTATNI WYJAZD Z TYM BADZIEWIEM !!! Ludziska UWAGA niech cena was nie zwiedzie!! zostaniecie sami w kraju osadzonym w realiach PRL-u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koper Re: Z Jakim biurem do Bułgarii? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.09, 08:04 tylko biuro Martin z Pily super polecam wolne miejsca na 2 wrzesien Zlote piaski prosze pytac !!!odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i Re: Z Jakim biurem do Bułgarii? IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.08.09, 09:05 Na przełomie czerwca i lipca byłam w Bułgarii z Rainbowtours. Jestem bardzo zadowolona. Rezydent miał dyżury co 2 dni i faktycznie przychodził i był bardzo pomocny. Ogólnie nie mam żadnych zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zen-on Re: Z Jakim biurem do Bułgarii? IP: *.cable.smsnet.pl 27.12.09, 22:29 byłem w lipcu 2009 z Ok Servis w Neseber, w hotelu Marieta Palace. Wszystko było ok: hotel i miejscowość. Tylko jedno mnie dziwiło, że gorąca kawa i herbata w superowych autokarach były płatne. Jednak polecam to biuro - może w tym roku napoje u kierowców będą wliczone w cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcians TUI IP: *.i24.pl 28.12.09, 17:03 nie tylko do Bułgarii się z nimi wybrałam, zawsze wszystko było super. W tym roku również Bułgaria i ponownie z TUI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Z Jakim biurem do Bułgarii? IP: *.toya.net.pl 02.01.10, 20:32 Biuro podrózy słoneczna bułgaria łódź ul. kosciuszki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikorka Re: Z Jakim biurem do Bułgarii? IP: *.123.185.78.koba.pl 03.01.10, 20:39 W tym roku z Millenium Travel, poprzednio Neckermann Odpowiedz Link Zgłoś
naturalny80 Re: Z Jakim biurem do Bułgarii? 15.07.15, 18:48 czy ktoś był w Bułgarii w SB z Best Reisen albo Prima Travel? Dzięki za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
naturalny80 Re: Z Jakim biurem do Bułgarii? 19.08.15, 15:46 w Sun&Fun zarezerwowałem wycieczkę, zapłaciłem po czym po kilku dniach zadzwonili do mnie że nie ma miejsc w hotelu Azurro w którym miałem rezerwację. Na szczęście od razu zwrócili pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brodata Re: Z Jakim biurem do Bułgarii? IP: *.dynamic.chello.pl 19.08.15, 21:29 Byłam w tym sezonie na objazdówce łaczonej z wypoczynkiem z Rainbow Tours. Wypoczynek w Złotych Piaskach w hotelu Berlin Golden Beach 4*. Cała wycieczka fajnie zorganizowana, duzo mozna się dowiedziec, hotele czyste i z dobrym jedzeniem, no i stosunkowo tanio. Odpowiedz Link Zgłoś