Gość: kaki IP: *.ostnet.pl 24.07.09, 21:40 Czy ktoś wie gdzie w okolicy Primorsko jest kościół katolicki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Julia Re: kościół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 22:10 W Burgas, na Car Petyr 5. Bez problemu znajdziesz, bo znajduje się na ulicy na wprost od wejścia do dworca kolejowego. Do dworca własnie dojeżdżają autobusy i busiki z Primorska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: kościół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 22:11 Tu jest link do strony internetowej, msze w niedziele są odprawiane również w języku polskim. www.katolik-burgas.ovh.org/index.php?str=gal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eo Re: kościół IP: *.prokom.pl 27.07.09, 15:13 A jest kościół katolicki gdzieś bliżej Słonecznego Brzegu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Az Re: kościół IP: 194.250.98.* 27.07.09, 15:52 W linii prostej najblizszy jest w Ustrzykach Dolnych w Bieszczadach. Kawałek będziesz miał ale dla chcącego wierzącego nic trudnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: kościół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 16:04 Prezepraszam, ale czy Burgas jest według ciebie daleko od SB? Bez przesady, ludzie. W Bułgarii kośiół katolicki jest rzadkością, nie wymagajcie, by stawiano je dla wczasowiczów w każdej miejscowości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eo Re: kościół IP: *.prokom.pl 27.07.09, 16:50 a czy ja napisałam, że jest daleko? i niczego nie wymagam tylko grzecznie pytam, jak nie umiesz grzecznie odpowiedzieć to nie odpowiadaj wcale .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaki Re: kościół IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.09, 07:58 Z tego co juz wiem to na pewno w Warnie i Burgas i jedna msza jest w jezyku polskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AZ Re: kościół IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.07.09, 18:36 Najprościej będzie jak weźmiecie z sobą krycyfiks. Wtedy będziecie mogli modlić się w dowolnym miejscu ( pokój w hotelu, plaża itd. ) i tym samym zaoszczędzicie parę lewa na transporcie do nielicznych kościołów katolickich na terenie Bułgarii. A tymi zaoszczędzonymi pieniążkami na pewno nie pogardzi taca w waszym kościółku już w Polsce. Czyli podwójna korzyść ! Odpowiedz Link Zgłoś