Dodaj do ulubionych

uwazajcie na hotele w bułgari ściema w biurach

IP: *.static.petrus.pl 03.09.09, 10:36
Obserwuj wątek
    • magda19853 Re: uwazajcie na hotele w bułgari ściema w biurac 11.09.09, 07:27
      Nie zgadzam się z tym stwierdzeniem.
      Byłam w hotelu Vivien w Złotych Piaskach.
      W rzeczywistości było nawet ładniej niż na zdjęciach w katalogu
      • Gość: ewcians Ja również się nie zgadzam! IP: *.i24.pl 13.09.09, 04:30
        Byłam w tym roku w "niby" 3* hotelu z opcją AI
        Hotel zasługuje wedle mnie minimum na 3,5 * (ja bym dała 4 spokojnie), w opisie biura (od 3 lat jeżdżę z TUI) zdecydowanie wypadał gorzej niż w rzeczywistości.
        I to wszystko za ŚMIESZNE pieniądze!
        Ja i tak przepłaciłam 1000 zł........bo rezerwowałam początkiem kwietnia wyjazd na połowę czewca.........
        Powiem tak:
        4 osobowa Rodzinka z dziećmi w wieku do 14 lat jedzie za 2100 zł na 10 dni........(rozmawiałam z Wczasowiczami rezerwującymi pobyt w styczniu), ja że "zaspałam" zapłaciłam 3100.
        I w tym:
        Apartament złożony z dwóch obszernych pokoi z mega wygodnymi łóżkami-lotniskami (200 na 200), z dwoma łazienkami (jedna z pysznicem, ubikacją i umywalką, druga z kibelkiem i umywalką), indywidualną klimą, super wypasionym jedzonkiem, hotel z basenem, od plaży dzieli go rzeczka............
        No bajka wprost!
        W przyszłym roku jak nie znajdę z TUI czegoś w podobnej cenie jadę ponownie do Primorska.........
        Choć nie jestem entuzjastką odwiedzania tych samych miejsc po kilka razy, jednak ten hotel w którym miałam przyjemność spędzić urlop mnie zauroczył dokumentnie.....
        • Gość: bryza65 Re: Ja również się nie zgadzam! IP: *.chello.pl 18.09.09, 12:32
          ewcians jeżeli nie jest tajemnicą to daj namiar na biuro turystyczne i ten hotel
          na mojego e-maila (bryza65@wp.pl)w zamian ja ci polecę doskonały hotel w Albenie
          • ewcians Re: Ja również się nie zgadzam! 24.09.09, 00:50
            BRYZO
            Bardzo przepraszam za to, że dopiero dziś napisałam do Ciebie maila, ale dopiero dziś odczytałam Twoją prośbę tutaj:)
            Pozdrawiam
            • nioma Re: Ja również się nie zgadzam! 25.09.09, 11:11
              My bylismy w Obzor Beach Hotel
              Wszystko zgodne z oferta, a nawet lepiej. Warunki boskie.
              Bylismy tak zachwyceni, ze w przyszlym roku jedziemy ponownie.
              • kaem70 Re: Ja również się nie zgadzam! 26.09.09, 10:06
                ewcians, czy możesz na podesłaś namiary na biuro w którym robiłaś rezerwację?
                • kaem70 Re: Ja również się nie zgadzam! 26.09.09, 10:08
                  Ewcians, czy możesz na maila podesłać namiary na biuro z którym jechałaś -
                  kaem70@op.pl.
                  • Gość: ewcians Re: Ja również się nie zgadzam! IP: *.i24.pl 29.09.09, 17:04
                    Oczywiście że mogę:)
                    Info masz już w skrzynce mailowej:)
                    Pzdrawiam
                    • Gość: lenkam1 Re: Ja również się nie zgadzam! IP: *.171.196.157.static.crowley.pl 30.09.09, 08:55
                      Ja też proszę o namiary na ten hotel i biuro renata.koniecka@wp.pl
                      • mades-6 Re: Ja również się nie zgadzam! 03.10.09, 13:16
                        ...Cz i ja mogłabym poprosić o namiary na biuro i hotel :)
                        magdalenahx1@wp.pl
                        • Gość: ewcians Re: Ja również się nie zgadzam! IP: *.i24.pl 03.10.09, 16:30
                          Maile macie na skrzynkach:)
                          • alaias11 Dlaczego nie mozna tutaj ???? 04.10.09, 15:37
                            dlaczego tylko na skrzynkę mailową wysyłacie sobie pozytywne info o
                            miejscach, hotelach ?
                            Nie można napisac po prostu na na forum ? a nawet podlinkować ?
                            Dziwne.
                            • Gość: ewcians Re: Dlaczego nie mozna tutaj ???? IP: *.i24.pl 08.10.09, 00:21
                              A cóż w tym dziwnego?
                              Wszyscy zainteresowani prosili na maila więc zgodnie z prośbą wysłałam info na maila - proste jak konstrukcja cepa.
                              • jachay Re: Dlaczego nie mozna tutaj ???? 22.10.09, 08:43
                                Poproszę i ja. Kliknij na mój login. Dzięki i pozdrawiam.
                              • gracjadwa Re: Dlaczego nie mozna tutaj ???? 10.12.09, 17:03
                                Ewcias, bardzo proszę Cię o namiary biura i hotelu
                                (grazyna.korzeniowska@vp.pl)
        • Gość: SylwiaF Re: Ja również się nie zgadzam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.09, 08:59
          ja też szukam czegoś dla 4 odobowej rodzinki, podeslij mi proszę namiary na ten
          hotel i biuro na pchelka-sf@wp.pl... dzięki ;)
          • ewcians JAHAY i Sylwia - wysłałam Wam info! 24.10.09, 16:55

• ewcians Sorki JACHAY miało być:) 24.10.09, 16:55

• izabelam78 Ja również poproszę o namiary tego hotelu i biura 13.11.09, 19:03
                Dziękuję
        • gosiaczka Re: Ja również się nie zgadzam! 25.10.09, 20:46
          Hej ewcians to ja również proszę o info na mojego e-maila :-)
          Podrawiam!!
          • diuf1 Re: Ja również się nie zgadzam! 02.11.09, 13:29
            proszę też o namiary na biuro i hotel też mamy blizniaki w wieku 3 lat i córkę w
            wieku 2 lata
            • olcia029 Re: Ja również się nie zgadzam! 03.11.09, 10:44
              czy my też możemy prosić info na maila ?:))) pozdrawiam serdecznie :)))
        • Gość: mario Re: Ja również się nie zgadzam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.09, 20:57
          To i ja poproszę o namiary - 1bojar1@wp.pl -pzdr
        • Gość: gość Re: Ja również się nie zgadzam! IP: 193.33.174.* 07.12.09, 09:14
          Ja też proszę o namiary na ten hotel i biuro izaola@interia.pl. Dziękuję z góry
        • Gość: Emili Re: Ja również się nie zgadzam! IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.09, 06:54
          Ja też poproszę namiar na biuro i hotel emili76@onet.pl
        • Gość: doska75 Re: Ja również się nie zgadzam! IP: 91.212.223.* 19.05.10, 07:55
          ewcians- czy chodzi Ci o hotel Prela Sun (były Blue bay park)z TUI?
          My zarezerwowaliśmy w tym roku.
      • Gość: Werser Re: uwazajcie na hotele w bułgari ściema w biurac IP: *.chello.pl 16.12.09, 21:15
        Jeden hotel nie może byc odniesieniem do innych ja byłem w Belista Primorsko
        totalne dno po tym hotelu mam dosyc Bułgari wolę inne kraje
    • lotka-1 Re: uwazajcie na hotele w bułgari ściema w biurac 03.11.09, 15:33
      Ja nastawiam się, że na następne wakacje pojadę do Bułgarii. Z tym samym składem
      co zawsze i zapewne z tym samym biurem bo tylko alfie w tej chwili ufam.
      • anodla73 Re: uwazajcie na hotele w bułgari ściema w biurac 07.11.09, 16:50
        Ewcians..
        Ja też poproszę o namairy.
        Pozdrawiam.
      • anjolka77 Re: uwazajcie na hotele w bułgari ściema w biurac 03.12.09, 15:30
        Jak się ma zaufane biuro to nie trzeba się o nic martwić. Ja przestałam się
        zamartwiać odkąd z alfą jeżdżę. Po co rwać sobie później włosy z głowy,..
        • ewcians DOSKA 21.05.10, 00:41
          Tak to właśnie ten hotel - naprawdę świetny.
          Będziesz zadowolona:)

• ewcians ANODLA 21.05.10, 00:42
            Namiary wysłałam Ci na maila gazetowego:)
            Pozdrawiam.
            • ewcians Anjolka 21.05.10, 00:48
              Masz rację, jak się ma zaufane biuro to można jechać ze spokojem.
              U mnie to nie Alfa a TUI (od kilku lat).
              Poza tym gorąco polecam korzystanie z serwisów mających na celu zbieranie ocen
              na temat danego hotelu/apartamentu itd. - zapewne znacie holidaycheck i oceniacz.

Osobiście zanim wybiorę hotel zawsze korzystam z tych portali, czasem coś się
              trafi jeszcze w travigo.
              Poza tym zasięgam języka na forach internetowych:) by poznać jak największą
              liczbę opinii o danym hotelu.

Raz tylko skusiłam się na hotel w Tunezji, który miał oceny pół na pół więc
              byłam przygotowana na kichę i kicha była.......ale to nie z TUI - właśnie
              wówczas zdecydowałam się Ich zdradzić na rzecz innego biura turystycznego i
              więcej tegoż grzechu nie zamierzam popełnić. A poleciałam do tej Tunezji tylko
              dlatego, że nas Przyjaciele namówili (mieli już tam zarezerwowany pobyt, a myśmy
              "dołączyli" do Nich)
              • ewcians Anodla 21.05.10, 00:49
                Wysłałam Ci maila z namiarami na maila gazetowego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka