Gość: wioleta IP: *.static.petrus.pl 03.09.09, 10:36 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda19853 Re: uwazajcie na hotele w bułgari ściema w biurac 11.09.09, 07:27 Nie zgadzam się z tym stwierdzeniem. Byłam w hotelu Vivien w Złotych Piaskach. W rzeczywistości było nawet ładniej niż na zdjęciach w katalogu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcians Ja również się nie zgadzam! IP: *.i24.pl 13.09.09, 04:30 Byłam w tym roku w "niby" 3* hotelu z opcją AI Hotel zasługuje wedle mnie minimum na 3,5 * (ja bym dała 4 spokojnie), w opisie biura (od 3 lat jeżdżę z TUI) zdecydowanie wypadał gorzej niż w rzeczywistości. I to wszystko za ŚMIESZNE pieniądze! Ja i tak przepłaciłam 1000 zł........bo rezerwowałam początkiem kwietnia wyjazd na połowę czewca......... Powiem tak: 4 osobowa Rodzinka z dziećmi w wieku do 14 lat jedzie za 2100 zł na 10 dni........(rozmawiałam z Wczasowiczami rezerwującymi pobyt w styczniu), ja że "zaspałam" zapłaciłam 3100. I w tym: Apartament złożony z dwóch obszernych pokoi z mega wygodnymi łóżkami-lotniskami (200 na 200), z dwoma łazienkami (jedna z pysznicem, ubikacją i umywalką, druga z kibelkiem i umywalką), indywidualną klimą, super wypasionym jedzonkiem, hotel z basenem, od plaży dzieli go rzeczka............ No bajka wprost! W przyszłym roku jak nie znajdę z TUI czegoś w podobnej cenie jadę ponownie do Primorska......... Choć nie jestem entuzjastką odwiedzania tych samych miejsc po kilka razy, jednak ten hotel w którym miałam przyjemność spędzić urlop mnie zauroczył dokumentnie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bryza65 Re: Ja również się nie zgadzam! IP: *.chello.pl 18.09.09, 12:32 ewcians jeżeli nie jest tajemnicą to daj namiar na biuro turystyczne i ten hotel na mojego e-maila (bryza65@wp.pl)w zamian ja ci polecę doskonały hotel w Albenie Odpowiedz Link Zgłoś
ewcians Re: Ja również się nie zgadzam! 24.09.09, 00:50 BRYZO Bardzo przepraszam za to, że dopiero dziś napisałam do Ciebie maila, ale dopiero dziś odczytałam Twoją prośbę tutaj:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Ja również się nie zgadzam! 25.09.09, 11:11 My bylismy w Obzor Beach Hotel Wszystko zgodne z oferta, a nawet lepiej. Warunki boskie. Bylismy tak zachwyceni, ze w przyszlym roku jedziemy ponownie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaem70 Re: Ja również się nie zgadzam! 26.09.09, 10:06 ewcians, czy możesz na podesłaś namiary na biuro w którym robiłaś rezerwację? Odpowiedz Link Zgłoś
kaem70 Re: Ja również się nie zgadzam! 26.09.09, 10:08 Ewcians, czy możesz na maila podesłać namiary na biuro z którym jechałaś - kaem70@op.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcians Re: Ja również się nie zgadzam! IP: *.i24.pl 29.09.09, 17:04 Oczywiście że mogę:) Info masz już w skrzynce mailowej:) Pzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenkam1 Re: Ja również się nie zgadzam! IP: *.171.196.157.static.crowley.pl 30.09.09, 08:55 Ja też proszę o namiary na ten hotel i biuro renata.koniecka@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mades-6 Re: Ja również się nie zgadzam! 03.10.09, 13:16 ...Cz i ja mogłabym poprosić o namiary na biuro i hotel :) magdalenahx1@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcians Re: Ja również się nie zgadzam! IP: *.i24.pl 03.10.09, 16:30 Maile macie na skrzynkach:) Odpowiedz Link Zgłoś
alaias11 Dlaczego nie mozna tutaj ???? 04.10.09, 15:37 dlaczego tylko na skrzynkę mailową wysyłacie sobie pozytywne info o miejscach, hotelach ? Nie można napisac po prostu na na forum ? a nawet podlinkować ? Dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcians Re: Dlaczego nie mozna tutaj ???? IP: *.i24.pl 08.10.09, 00:21 A cóż w tym dziwnego? Wszyscy zainteresowani prosili na maila więc zgodnie z prośbą wysłałam info na maila - proste jak konstrukcja cepa. Odpowiedz Link Zgłoś
jachay Re: Dlaczego nie mozna tutaj ???? 22.10.09, 08:43 Poproszę i ja. Kliknij na mój login. Dzięki i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gracjadwa Re: Dlaczego nie mozna tutaj ???? 10.12.09, 17:03 Ewcias, bardzo proszę Cię o namiary biura i hotelu (grazyna.korzeniowska@vp.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SylwiaF Re: Ja również się nie zgadzam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.09, 08:59 ja też szukam czegoś dla 4 odobowej rodzinki, podeslij mi proszę namiary na ten hotel i biuro na pchelka-sf@wp.pl... dzięki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabelam78 Ja również poproszę o namiary tego hotelu i biura 13.11.09, 19:03 Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczka Re: Ja również się nie zgadzam! 25.10.09, 20:46 Hej ewcians to ja również proszę o info na mojego e-maila :-) Podrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
diuf1 Re: Ja również się nie zgadzam! 02.11.09, 13:29 proszę też o namiary na biuro i hotel też mamy blizniaki w wieku 3 lat i córkę w wieku 2 lata Odpowiedz Link Zgłoś
olcia029 Re: Ja również się nie zgadzam! 03.11.09, 10:44 czy my też możemy prosić info na maila ?:))) pozdrawiam serdecznie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Ja również się nie zgadzam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.09, 20:57 To i ja poproszę o namiary - 1bojar1@wp.pl -pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ja również się nie zgadzam! IP: 193.33.174.* 07.12.09, 09:14 Ja też proszę o namiary na ten hotel i biuro izaola@interia.pl. Dziękuję z góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emili Re: Ja również się nie zgadzam! IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.09, 06:54 Ja też poproszę namiar na biuro i hotel emili76@onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doska75 Re: Ja również się nie zgadzam! IP: 91.212.223.* 19.05.10, 07:55 ewcians- czy chodzi Ci o hotel Prela Sun (były Blue bay park)z TUI? My zarezerwowaliśmy w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werser Re: uwazajcie na hotele w bułgari ściema w biurac IP: *.chello.pl 16.12.09, 21:15 Jeden hotel nie może byc odniesieniem do innych ja byłem w Belista Primorsko totalne dno po tym hotelu mam dosyc Bułgari wolę inne kraje Odpowiedz Link Zgłoś
lotka-1 Re: uwazajcie na hotele w bułgari ściema w biurac 03.11.09, 15:33 Ja nastawiam się, że na następne wakacje pojadę do Bułgarii. Z tym samym składem co zawsze i zapewne z tym samym biurem bo tylko alfie w tej chwili ufam. Odpowiedz Link Zgłoś
anodla73 Re: uwazajcie na hotele w bułgari ściema w biurac 07.11.09, 16:50 Ewcians.. Ja też poproszę o namairy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
anjolka77 Re: uwazajcie na hotele w bułgari ściema w biurac 03.12.09, 15:30 Jak się ma zaufane biuro to nie trzeba się o nic martwić. Ja przestałam się zamartwiać odkąd z alfą jeżdżę. Po co rwać sobie później włosy z głowy,.. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcians DOSKA 21.05.10, 00:41 Tak to właśnie ten hotel - naprawdę świetny. Będziesz zadowolona:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewcians ANODLA 21.05.10, 00:42 Namiary wysłałam Ci na maila gazetowego:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcians Anjolka 21.05.10, 00:48 Masz rację, jak się ma zaufane biuro to można jechać ze spokojem. U mnie to nie Alfa a TUI (od kilku lat). Poza tym gorąco polecam korzystanie z serwisów mających na celu zbieranie ocen na temat danego hotelu/apartamentu itd. - zapewne znacie holidaycheck i oceniacz. Osobiście zanim wybiorę hotel zawsze korzystam z tych portali, czasem coś się trafi jeszcze w travigo. Poza tym zasięgam języka na forach internetowych:) by poznać jak największą liczbę opinii o danym hotelu. Raz tylko skusiłam się na hotel w Tunezji, który miał oceny pół na pół więc byłam przygotowana na kichę i kicha była.......ale to nie z TUI - właśnie wówczas zdecydowałam się Ich zdradzić na rzecz innego biura turystycznego i więcej tegoż grzechu nie zamierzam popełnić. A poleciałam do tej Tunezji tylko dlatego, że nas Przyjaciele namówili (mieli już tam zarezerwowany pobyt, a myśmy "dołączyli" do Nich) Odpowiedz Link Zgłoś
ewcians Anodla 21.05.10, 00:49 Wysłałam Ci maila z namiarami na maila gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś