Dodaj do ulubionych

Śmierdząca parówka

09.09.10, 00:34
Dziś powinien dotrzeć do Sądu w Jeleniej Górze raport o myciu się pewnej "parówki". Fajna lektura. Jest to odpowiedź na pozew wypichcony przez jakiegoś "papugę". Zacznij się wreszcie myc Pawełku, bo chłopcy się od ciebie odwrócą, tak jak żona... A jak z mykwą w Łaznowskiej Woli? Aj, waj, aj waj jakie nieszczęście
Obserwuj wątek
    • superplebs Re: Śmierdząca parówka c.d 10.09.10, 13:01
      Zanim robaczki zlokalizujecie z kim i po co lata szybowcem niejaki „parówka” vel „parowozik” informuje was uprzejmie, że Pawełka (poza innymi „wycieczkami” sądowymi z Jeleniej Góry, które zapewne będzie chciał odbywać na koszt spółeczki, w której po kolejnym „wydutkaniu” żony – rzecz jasna finansowym, bo do innego się od 10 co najmniej lat nie nadaje w związku z problemami związanymi z higieną osobistą (ojciec się nigdy nie mył, a teraz jak nie ma prądziku też się nie myje... to i on pozostał wierny jego zawołaniu: „częste mycie skraca życie!”) między innymi...robi geszeft czeka mój kolejny prywatny akt oskarżenia – a pierwszy przed Sądem Rejonowym w Wyszkowie w sprawie II K 525/10 , a będzie tego znacznie więcej, bo mu się uzbierało....Zresztą nie wypada żeby syn złodziei energii elektrycznej z Łaznowskiej Woli wolno chodził po tym świecie, gdy biedni, schorowani rodzice (renta na koszt Państwa dla tatusia” w nagrodę za wieloletnie wspomaganie przemysłu spirytusowego...!!!) mogą znaleźć się – jeśli biznesmen ich nie wspomoże – za kratkami... a ów „biznesmem” - za cudze - może lada dzień utracić płynność finansową w związku z pewną czynnością prawną jego – można powiedzieć – praktycznie byłej żony. Szczęście ma komornik, że szybowiec, którym lata ten śmierdzący „men” nie jest własnością Pawcia, jeno Aeroklubu - bo to obiekt ciężko sprzedawalny... c.d. nastąpi...

• superplebs Re: Detektyw "parówki"? 10.09.10, 14:24
        Czyżby przydupas doktor neurolog danuty m (ostatni przed narzeczonym jerzym ablem) witold robuś b.???? I to jego słynne "ARS farbowaniec", a może detektyw "parówki", którego nadal nie stac na sprzęcidło (i juz stac nie będzie....

Zatrzymany windykator
        56-letni właściciel firmy windykacyjnej został zatrzymany przez agentów Centralnego Biura Antykorupcyjnego.

Agenci Centralnego Biura Antykorupcyjnego uzyskali informację, że właściciel firmy windykacyjnej w zamiana za łapówki oferuje ,,pomoc” w załatwieniu odroczenia wykonywania kary pozbawienia wolności. Mężczyzna powoływał się na wpływy w Sądzie Apelacyjnym w Lublinie oraz lubelskim i warszawskim Szpitalu Psychiatrycznym. Został zatrzymany w swoim mieszkaniu na terenie województwa mazowieckiego. Podczas przeszukania agenci CBA znaleźli u niego 70 sztuk nielegalnie posiadanej amunicji. Wcześniej przyjął już tysiąc złotych zaliczki w zamian za udzielenie ,,pomocy”. Docelowo żądał za przysługę 50 tys. zł.
        Prokuratura Okręgowa w Lublinie przedstawiła zatrzymanemu zarzut płatnej protekcji i posiadanie amunicji bez wymaganego zezwolenia. Sąd aresztował go na trzy miesiące. Grozi mu do 8 lat więzienia.

Jacek Dobrzyński, rzecznik CBA
        • Gość: Ksawery Re: Detektyw "parówki"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.10, 19:29
          A nie sadzisz plebsie, ze Twoj syn wstydzi sie Ciebie i ma klopoty w zwiazku z Twoimi dzialaniami, kompromitujacymi nazwisko Twego ojca Ludwika i Twego syna Janusza? Martw sie o siebie, o zapuszczone sprawy Twego ojca, o jego zaniedbany dom, o Twoje sprawy chocby te komornicze, ect. , bo wychodzi na to, ze "przyganial kociol garnkowi. Mam tez wrazenie, ze i Twą córkę widzialem zażenowaną Twoim afiszowaniem sie z kolejna oblubienica.
          • Gość: <><><><><> Re: Detektyw "parówki"?< IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.09.10, 21:14
            ale o co tu chodzi?.....
            wyjasni mi ktoś?
            • Gość: Damian Re: Detektyw "parówki"?< IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.10, 10:23
              Chodzi o to, ze prawnik z zawodu, wystepujacy na wszystkich forach swiata jako Krzysztof Maciąg / plebs / superplebs nęka ludzi, a z tego to powodu nawet ktos ostatnio targnal sie na zycie. Pan Krzysztof po prostu lubi wyzywac sie na ludziach, zakladac im sprawy do sadu, do urzedow, a jak wiadomo na kazdego znajdzie sie paragraf, wiec pan prawnik z tego korzysta. Prawdopodobnie, jak twierdza pokrzywdzeni=nękani chodzi mu o pieniadze, ale nie tylko, czesto o satysfakcje i adrenaline. Ostatnio , rowniez tu na forum JG dopada niejakiego "paroweczke" czy "parowozika" oraz jego bliskich, bo tak sie rozprawia z rodzina swojej ostatniej kochanki pochodzacej z JG. Osmiesza, wyszydza, dawala, w tym dzieciom kochanki Sylwii P. , nieletnim niektorym z nich, zaklada im sprawy w Sądach, umieszczajac pisma procesowe ze szczegolami i danymi personalnymi na forach itd, nie jest wykluczone, ze osoba , ktora targnela sie na zycie jest jedna z corek Sylwii P, po tym, jak dostala wezwanie do Sądu od matki i jej pelnomocnika Krzysztofa M, bo Krzysztof M jest pelnomocnikiem kochanki do spraw wszelkich /kopia pelnomocnictwa byla wklejana na forach/, jest pelnomocnikiem rowniez w kwestii jej dzieci, tzn. niekontaktowania sie matki z dziecmi od miesiecy, nieplacenia alimentow, wyciskania pieniedzy od jej meza i szkalowania go publicznie, bo we wszystkim kolejna juz i jedna z wielu zdobycz Krzysztofa M musi mu byc we wszystkim posluszna, poki nie oprzytomnieje, jak poprzednie, ale po niewczasie. Bieda w tym, ze p. Krzysztof jest synem wybitnego polskiego malarza Ludwika Maciaga, profesora ASP w Warszawie, zmarlego 3 lata temu w sierpniu, wiec z okazji tej rocznicy bylo wiele publikacji na temat profesora, rowniez w internecie i ludzie wpisujac Maciąg wpadali na rewelacje i skandale autorstwa jego syna, stad popularnosc tych wypowiedzi i spraw stala sie powszechniejsza. Pan Krzysztof nie ma za grosz szacunku do zmarlego ojca i nie zaprzestaje swojej pisaniny, narazajac w tten sposob Ojaca Profesora na szwank i szkalowanie nazwiska. Stad powyzszy wpis czy jego Krzysztofa syn Janusz z kolej nie wstydzi sie ojca i nie ma klopotow z powodu jego zachowan.
              • von_lewir Re: Detektyw "parówki"?< 12.09.10, 13:32
                W takim wypadku trzeba zgłosić wniosek o ukaranie dyscyplinarne od Okręgowej Rady Adwokackiej albo Okręgowej Izby Radców Prawnych.
                • Gość: Damian Re: Detektyw "parówki"?< IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.10, 14:55
                  Krzysztof M. wystepuje jako DORADCA, nie jako adwokat, radca i cokolwiek w tym stylu. Nie wiem, jak wygladaja jego papiery (dyplomy), choc skonczyl prawo na UW, ale pewnie nie zrobil niczego wiecej i dlatego moze sie mianowac doradca, z takim slowem sa zarejestrowane jego Kancelarie, do niedawna w Sulejowku, teraz w Warszawie na ul. Topiel. Ale bycie wlasnie tym doradca uniemozliwia zlozenie skargi do Izby Radcow czy Rady Adwokackiej, bo on nimi nie jest. Wydaje mi sie, ze nie ma zadnej Izby Doradcow prawnych. Ale moze ktos z Panstwa wie, co to za statut DORADCA PRAWNY ?
                  • superplebs Z kim sparuje się "parówka"? 12.09.10, 19:20
                    No właśnie ad rem, jakiś idiota napisał fałszywkę o jakimś zdechlaku - samobójcy a kilku idiotów to kupiło, Brawo!
                    Akurat się mylisz. ten debil wyleciał z milicji wiadomo za co, cały Mińsk o tym wie...
                    Zejdź śmieciu z "Madonny", bo to nie Madonna tylko Sylwia, walki z Marzeną G. też ci odradzam sparuj się z Ivon, albo jeszcze lepiej z panią doktor danuśką łachmyto...

• superplebs Re: Detektyw "parówki"?< 12.09.10, 19:27
                  bujaj sięcw...u skretyniały, tobie też "paróweczka" zapłacił - ale niedługo już "kaski" zabraknie, nawet na znaczki do tej ORA lub OIRP...Możecie mi wszyscy skoczyć. już niebawem test prawdy w Jeleniej, "papuga" "paróweczki" niech się poduczy, bo pisemko, które spłodził jest takie na Jelenią Górę, a trochę przykrótko...
              • superplebs Re: Detektyw "parówki"?< 27.09.10, 22:07
                Ulżyło?! To spuść wodę...!!!
    • Gość: stradlin Re: że co? IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 12.09.10, 21:34
      Fak! Co za koleś? To mi lekko zapodaje manią prześladowczą i zaawansowanym stadium choroby psychicznej. Pisanie dla samego pisania. Żeby to to pisze miało jeszcze jakiś sens. Ale to bełkot, z którego nic nie wynika. Szkoda czasu.
      • superplebs Re: że gó...! 14.09.10, 01:55
        To nie czytaj tępaku, nie ma takiego obowiązku. Pewnie jesteś kolesiem tego przemytnika - amatora cudzej "kaski"..., więc uważaj, żeby "lotnik" cię nie wydymał!
        • Gość: stradlin Re: że gó...! IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 14.09.10, 21:21
          Stary cię dymał? Nie u każdego tak jest, ale wiele wskazuje, że u ciebie niestety tak było - co odcisnęło niewątpliwie piętno na twojej spaczonej już psychice. Ale głowa do góry, poszukaj pomocy, jeszcze nie jest za późno. Jeżeli cie uraziłem, to bardzo przepraszam, jesteś chorym człowiekiem, nie powinien był tego robić... :)
          • superplebs Re: że gó...! 14.09.10, 21:27
            Twoje doznania z dzieciństwa mnie nie interesują, podobnie jak "parówki" chodzącego za stodołe i nie lubiacego mydła
          • perro69 hehehe... dobre 15.09.10, 12:20
            przez swobodny dostęp do netu psychiatrzy tracą pacjentów ;) ewidentnie koleś ma paranoję ale miast się leczyć rzyga sobie intelektualnie na różnych forach.. biedny człowiek i tyle.
            • Gość: lulu wiesz co superplebs? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.10, 13:18
              a ch... mnie to obchodzi:)
              • superplebs Re: wiesz co parowozik? 16.09.10, 01:15
                Żeby puścić taki tekst to trzeba mieć tego ch..., a ty masz krótkie nóżki więc jesteś wszędzie niewymiarowy... Zapłaciłeś już za tych złodziei z Łaznowskiej Woli czy dalej chlipią przy świeczce? Ile według ciebie dostaną grzywny, przemytniku turecko -bułgarsko-jugosławiański.
                • superplebs Re: niewymiarowy parowozik? 16.09.10, 01:50
                  c.d. A jak tam twój "teściunio" doktor pola walki? Czyżby przyłożył swojej ukochanej Janie i poszedł znowu w kajdankach na spacer, czy może sie - chwała Bogu - zachlał wreszcie na śmierć? Strasznie im kity opadły, a ława oskarżonych czeka i jest coraz bliżej (niejedna!!!) c.d.n.
                  • superplebs Nawet nie musisz się myć! 17.09.10, 15:06
                    Mój prywatny akcik oskarżenia p-ko Ivon już w sądziku !!! Podobno lada dzień złoży też akcik Marzena G. bezpodstawnie wrabiana przez Ivon w bycie moją kochanką. Czy ktoś wie, czy tego gońca trzymają jeszcze w WSM? A czy Pawełek "parowozik" już się z nią sparował przed telewizorem? nawet się myć nie musi bo odór papierochów będzie ich wspólną narkozą...
                    • superplebs Re: "Parowozik" zajmij się teściówką 23.09.10, 10:05
                      Naucz się Jana przynajmniej pisać poprawnie nazwę tej choroby, nie żadna „krewna” kretynko tylko moja matka na nią zmarła, bo jak zwykle słyszałaś że gdzieś dzwonią (jak z tą szczęką) tylko nie wiesz w którym kościele. I martw się raczej o siebie, bo u ciebie objawy już widać, chyba że jest to posunięta skleroza. Nawet twoja ukochana wnusia Paula zwracała naszą uwagę na twoje dziwne zachowanie, ale teraz masz z nią sztamę, więc już tego nie powtórzy, bo została kupiona przez wasz ansambl z Pawełkiem – też obecnie ukochanym
                      w roli głównej. A co do wydziedziczenia, martw się o inne sprawy i szukaj „dutków” bo czeka was oboje trudny maraton, a będzie to dla was bieg z przeszkodami, które są pomad wasza percepcje. Poniał doktorze rehabilitowany pola walki?
                      A przy okazji :"Parowozik" jak tam z prądzikiem u rodziców???
                      Krzysztof Maciąg Zbyszyński
                      • superplebs Re: "Parowozik" zajmij się teściówką 23.09.10, 20:31
                        Widzę Jana, że już z tobą coraz cieniej...A propos zawsze opowiadałaś o swoich cudownych genach, które przekazałaś Sylwii. A jak się do tego mają geny jej tatusia (nie mylić z twoim wybrańcem orangutanem)? O ile mnie pamięć nie myli to w tamtych czasach na małżeństwo z 18-latkiem trzeba było uzyskać zgodę sądu ??? A może to była oszibka??? W każdym razie detektyw zajmie się tą sprawą, bo od "pawełka" nauczyliśmy się korzystać z takiej VI władzy (V to podobno twój rachityczny TOZ....) I nie bredź o kameleonie, bo możemy ci podać pełną listę twoich "przemian" - ot, choćby wedle ciebie psychiczny zięć przeistoczył się za dotknięciem twojej czarodziejskiej różdżki w "pawełka". A szykujemy jeszcze kilka atrakcji - między innymi odświeżymy pamięć panu pułkownikowi. Oj, będzie bolalo i to bardzo...
                        • superplebs Jana buja w obłokach 24.09.10, 00:51
                          Już odpowiadam Szanowni Państwo Sprawiedliwi. Tak się cudownie złożyło, że najważniejszym urzędnikiem USC wtedy był przyjaciel z lat młodzieńczych mojego taty a Twojej wybranki dziadek. Nic nie mogło stanąć na przeszkodzie do szczęścia coreczki przyjaciela!!! A moje szczęście w szczęśliwej rodzinie było najważniejsze... Dlatego wszyscy dzisiaj jesteśmy bardzo szczęśliwi... A, zapomniałam w tym roku o 51-szej rocznicy tamtego wydarzenia...czyli 1.08.
                          * * *
                          Gratulacje, zwłaszcza, że „podgotowka” trwała tylko 2 tygodnie, a były jeszcze i inne wydarzenia.... Trafisz do pewnej księgi i nie tylko tam Jano. A te geny muzyczne u Pauli to po kim? Podobno decyduje pokolenie dziadków…nie widziałem jej raczej kopiącej piłkę a’la piłkarzyna z Żar, więc jak to było naprawdę? Wkopujesz jakiegoś nieżyjącego już staruszka, który jako urzednik USC złamał prawo, ale to w końcu dla ciebie nie nowość
                          • superplebs Re: "Strzyga" w odrotce 27.09.10, 17:21
                            Czy ktoś wie gdzie maszkaron po 6 operacjach plastycznej, lecząca się psychiatrycznie na Żelaznej pewna doktor neurolog ukryła swego dawnego mena - pedofilka farbowańca roberta witolda b., bo jej dawny dobiegacz współoskarżony nie przybył na rozprawę tzw, pojednawczą tym razem do Sądu Rejonowego na Woli. A może wreszcie debilek od Kancelarii Sprawiedliwości Społecznej i innego tam badziewia jakiegoś "STOP Bezprawiu znalazł się tam gdzie powinien (i jego sponsorka - do niedawna - Danuśka też), czyli w kiciu. Ale go przecwelują.
                            • Gość: mad Re: "Strzyga" w odrotce IP: *.xdsl.centertel.pl 27.09.10, 17:37
                              Czy ktoś administruje to forum? Weźcie tego pajaca zablokujcie bo to jakaś żenada! To Pan się powinien leczyć na wspomnianej przez Pana Żelaznej! Ludzka głupota poprostu nie zna granic...
                              • superplebs Re: A pałkownik LWP teśc pewnego biznesmena z JG 27.09.10, 21:48
                                też ma sie leczyc ....???
                                Widzisz debilku w mundurze dawnego pałkownika LWP długo musiałeś wkuwać (to zawsze robiłeś) to trudne słowo...A mnie akurat przychodzi to łatwo. Zaś co do chama etc, to po twoich przodkach mój dziadek Zbyszyński wsiadał na konia, bo ich karki tylko się do tego nadawały sługusie!
                                Komentuje: Patrycjusz 2010-09-27
                                Ludzie, czego wy oczekujecie po plebsie. Przecież wiadomo, że szczur który ulęgł się w pałacu zawsze pozostanie szczurem a cham zawsze pozostanie chamem, nawet jak jakimś cudem ukończył studia. Tak jest właśnie z plebsem; sieczka sypie się z rękawów a słoma wyłazi z przydeptanych butów.
                                • superplebs Jana - jeszcze "teściowa" pawełka szybownika 27.09.10, 22:05
                                  Tobie Jano już wszystko się poje….Oddaj lepiej ukradziony Sylwii dysk (wraz z komputerem), bo się z niego właśnie douczasz tyle tylko, że niezbyt biegle czytasz ze zrozumieniem, wiec piszę do ciebie powoli, bo wiem, że czytasz powoli….Odbiła ci palma, nie udało knowanie żeby Januszka wywalić z domu i teraz leżysz i kwiczysz, a małe stópki powinnaś wiedzieć co u mena oznaczają….W końcu jesteś podobno doświadczona….Jak widać tylko przez los i pijaka za progiem…Laku nocziKomentuje:
                                  A jeśli idzie o moje usługi związane z terapią, czyli dokładnie z aromaterapią, to mój przyjacielu, te uprawnienia robiłam w pierwszej grupie, razem z Zbyszkiem Urodą /poczatek lat 90-ych/, terapeutą i wieloma innymi wspaniałymi ludźmi, zjeżdząjących się raz w roku na spotkania. Naszym wykładowcą był dr Brud. Terapia zapachowa była dla mnie znakomitym połączeniem z pasją do przyrody pachnącej. Ale to dla Ciebie obcy temat.Ty mnie kojarzyz tylko z kotami. Dzięki i za to, bo koty także są moją ogromną miłością. I daruj sobie swoje podjazdy. I nie ośmieszaj się dalej. Zdobywając literaturę na temat terapii, myślałam zawsze o swojej córce. Nie wyobrażałam sobie mieć coś ciekawego tylko dla siebie. Wartościowe książki kupowałam podwójnie i przekazywałam jej. Zanim ona zajęła się tym tematem, ja byłam profesjonalistką w gab. kosmetycznym. Ten zawód był moją wielką pasją /35 lat temu/.Zainteresuj się, w jaki sposób zrobiła dyplom Denisona, a nastepnie, kto ją przekonał do terapeutycznych tańców? Kto jej dał wiarę w sens robienia tego? Dlatego o tym piszę, bo Wasze obecne staranie się pozbawienia mnie nie tylko ludzkiej godności, ale i ludzkiego rozumowania, sięga zenitu. To jest bardzo niesprawiedliwe, to co Ty wyczyniasz.

Tobie Jano już wszystko się poje….Oddaj lepiej ukradziony Sylwii dysk (wraz z komputerem), bo się z niego właśnie douczasz tyle tylko, że niezbyt biegle czytasz ze zrozumieniem, wiec piszę do ciebie powoli, bo wiem, że czytasz powoli….Odbiła ci palma, nie udało knowanie żeby Januszka wywalić z domu i teraz leżysz i kwiczysz, a małe stópki powinnaś wiedzieć co u mena oznaczają….W końcu jesteś podobno doświadczona….Jak widać tylko przez los i pijaka za progiem…Laku noczi
                                  • superplebs Re: Jana - jeszcze "teściowa" pawełka szybownika 28.09.10, 12:31
                                    i "teść" eunuch zwany "dziadkiem"
                                    Oszust i drobny złodziejaszek (oddajcw...ku komputer, bo to oświadczenie pawełka p. - w stylu Niderlandów Zagłoby - możesz sobie w d...wsadzić mendoweszko) a przy okazji pułkowniczyna LWP w notatce urzędowej nie jakiegoś obszczymura z Placu Wojska Polskiego tylko jak najbardziej w KP Warszawa Wesoła zeznał między innymi w dniu 02.03.2010, że jest "dziadkiem" Pauliny P ???!!! Ten knur, który może tylko sobie pooglądać, na pewni nie jest ojcem matki Pauliny, więc w jaki sposób "panie doktorze nauk związanych z polem walki" stałeś się post factum dziadkiem...???!!! Nie podszywaj się więc eunuchu pod mężczyznę, bo sztanga ci na to nie pozwoliła spadając zapewne na jajka bo łapki nie wytrzymały ciężaru...A może to u ciebie wrodzone, bo cię po pijaku zrobili gdzieś w stodole. Zostaje ci tylko oglądanie w burdelach przez "oczko", bo żadna prostytutka nie chciałaby tracić dla takiego "mena" czasu.... A ty jano i ten twój pseudo TOZ na papierze to mi akurat lata k...
                                    • superplebs Re: Jana " - "szwedzko-jugosławiański pomidorek" 28.09.10, 15:27
                                      Czyli jeszcze "teściowa" pawełka szybownika
                                      Zamilcz "pomidorku jugosławiański", bo już po prostu przeginasz. Do tych "pomidorków" chciałaś w dodatku sprzedać swoją córkę tylko wasz plan się na szczęście nie powiódł !!! To był rok 1979. I nie interesuje mnie, czy cię do wskazania adresu Sylwii zmuszono "pomidorku" wielokrotnie obracany, czy zrobiłaś to z chęci zysku przyszła "pułkownikowo"...Byłaś szmatą i szmatą pozostałaś mimo skończenia kursów niektórych. A co to za choróbsko przywiozłaś ze Szwecji (z zarobkiem jak na tamte czasy mizernym: kupiłaś odkurzacz i coś tam jeszcze i to w dodatku już w kraju, czego raczej w tamtych czasach się nie praktykowało...), że lało się z ciebie wszystkimi otworami? Od tych "pomidorków"??? Dużo ich było ??? Pułk czy trochę więcej???
                                      • superplebs Re: Rogaczowi nie przeszkadza "pomidorek"Jana 28.09.10, 20:20
                                        Ach, co za „intelektualna” długość tekstu. Otóż po pierwsze jak na razie akurat Sylwia i Paweł mają rozdzielność majątkową od któregoś tam roku – i dzięki temu Pawełek poza oszustwami w kwestii firmy nie zapłacił Sylwii zadłużenia w ZUS-ie (ale zaręczam ci, że zapłaci co do joty!!!) i dopiero teraz ją podważymy bo to oczywiście była pełna antypodatkowa fikcja…A tak przy okazji jeżeli według ciebie nie mają rozdzielności to dlaczego ze wspólnych udziałów w firmie Sylwia miałaby placić jakieś alimenty ???Komputer był więc Sylwii, a nie żadnego Pawełka. To po pierwsze, po drugie nie ma takiej awarii, żeby nie można było (jak ktoś to robi oczywiście ze zrozumieniem) odtworzyć dysku. Twoje myślenie sprowadza się do myślenia przestępców, którzy myślą, że jak coś wykasowali, to wykasowali na amen !!! Biegnij więc do tego warsztatu i zabierz resztki komputera jeśli nie chcesz mieć kłopotów. A tak przy okazji Sylwii przy tych twoich oblucjach z kompem nie było bo już zdążyłeś zmienić zamek…Chciałbyś coś jeszcze beknąć?!Co do reszty twoich wypocin nie zamierzam się zniżać do ich poziomu pałkowniczyno, a w sądach będziemy się spotykali częściej niż ci się wydaje, więc szykuj trochę „kaski” na „papugi”, bo sam nie masz ze mną żadnych szans. Mimo wszystko (to z uwagi na te twoje poroże) mam dla ciebie dobrą radę: zanim podpiszesz umowę z jakimś „papugą” i wpłacisz mu pieniądze to uprzedź go z kim będzie walczył, unikniesz zbędnych kosztów, bo kilkoro już mam na rozkładzie…Poszerz też drzwi do mieszkanka bo możesz się wszerz i na wysokośc nie zmieścić, jak ci skorpionek poopowiada o swoich wyczynach, w tym „pomidorowych”… Miłej konwersacji. A swoją drogą ciekawy jestem ile razy ja lutnąłeś (ręka rzecz jasna bo niczym innym nie jesteś w stanie) w łeb od 13 maja 2010 ???
                                        P.S.Piszesz jakieś bzdury o budzeniu Pauliny przez Sylwię, a nie pamiętasz zdanka z twojego bełkotu na ten temat. Mylisz się chłoptysiu w zeznaniach. Tak się dziwnie sklada, że od wczoraj mamy już twoje inne dokonania z KP Policji i nie tylko więc lepiej siedź cicho i puszczaj bąki po źle przetrawionym piwsku i nie plącz się się po Internecie, bo jesteś za chudy w uszach. Chcesz poczytać opinię pani kurator, którą przyjmowałeś w obsranych gaciach kompletnie pijany. Chcesz poczytać? Wkrótce tobie i twom „przyjaciołom” umożliwimy to. A jeżeli uważasz Sylwię za cielę, to tym bardziej naganne jest wasze zachowanie, ale jak z Tobą można rozmawiać o czymkolwiek, łyknij sobie jeszcze jedno piwko może wcześniej zejdziesz…z oczu!
                                        Komentuje: 2010-09-28
                                        Janusz. Jeżeli tak trudno ci prawniczyno prostą rzecz zrozumieć, dotyczącą komputera, to ci wyjaśniam. Pismo Pawełka liczy sie tak samo jak i kłamstwa Sylwii. Oni po prostu nie mają rozdzielności majątkowej i to był ich wspólny sprzęt i jeżeli ty mieniący się prawnikiem nie możesz tego pojąć to tylko należy ubolewać. A tak naprawdę to ten komputer już fizycznie nie istnieje. Po prostu on był zepsuty i w pewnym momencie kiedy poprosiłem fachowca, aby coś z tym fantem zrobił, plik z imieniem Sylwia po prostu zniknął i ona doskonale wie o tym, bo była obecna. Próbowała później coś szukać, ale bezskutecznie. Tak też drogi plebsie, jej wszystkie dokonania intelektualne nie mają żadnego znaczenia, a żona intelektem ją o wiele przewyższa i właśnie żona popychała ją na wzselkiego rodzaju kursy, bo to było i jest po prostu cielę. A tak na marginesie to ona nic w sprawach TOZU nie robiła i nie miała w komputerze żadnych zapisów na ten temat, zresztą nie potrafiła nawet sklecić jednego zdania. Natomiast ciągle nadawała przez komórkę, prawdopodobnie do ciebie. Ma niewątpliwy talent do opluwania najbliższych, a najbardziej rodzicielki, dla której była najważniejsza. Jej zakłamanie i bezczelność w stosunku do swojej matki jest przerażająca. Dziwię się Janie, że przez tyle lat pozwalała jej rządzić się w naszym domu i traktowała ją jak swoją przyjaciółkę. A teraz powinna żałować, że takiego potwora wydała na świat. Na przestrzeni tych lat zdradzała symptomy swojej bezczelności, ale co robi teraz, to nie mieści się w głowie normalnego człowieka. Komputer jest nowy, tamten został w warsztacie komputerowym, bo nie nadawał się do naprawy i może to był mój błąd, bo gdybym przewidział, że taka będzie heca z tym złomem, to bym go zabrał i po prostu wam oddał. Przypominasz sobie plebsie 13 maja (czwartek), kiedy sylwia obiecała Paulinie, że ją telefonicznie obudzi, bo spała z tobą u ciebie w Gulczewie. Musiała być bardzo zajęta tobą, że zapomniała o powinnościach w stosunku do swojej córki, co spowodowało znaną przez ciebie zadymę. A twoja bezczelna połowica nawet nie przeprosiła swojej matki, tylko jak gdyby nic sie nie stało, przeszła do porządku dziennego. Spłynęło to po niej jak woda po kaczce. I ten incydent dopiero otworzył Janie oczy, kim jest naprawdę Sylwia. Po prostu trzeba się bać jej braku odpowiedzialności. Straszysz nas sądami i numerami sygnatur. Zorientowałeś się już chyba, że też będziesz miał numer swojej sygnaturki.
                                        • superplebs Re: Rogaczowi nie przeszkadza "pomidorek"Jana 12.10.10, 18:25
                                          Jak tam "parowozik" spółkowanie z janą - pudernicą wyklepaną jak na pigalak ? żuk gnojownik ci nie dołożył?
                                          • superplebs Re: Rogaczowi nie przeszkadza "pomidorek"Jana 12.10.10, 18:36
                                            Znany duet : lampucera i żuk gnojownik z Wesołej - poza sprawami karnymi - mają już złożone wnioski o ubezwłasnowolnienie, są już stosowne sygnaturki...Jako jeszcze "ludzie wolni" zdążyli coś tam bąkać kłamliwie w jeleniogórskim sądzie...A teraz nastał czas zapłaty mendoweszki
                                            • superplebs Re: Rogaczowi nie przeszkadza "pomidorek"Jana 18.10.10, 16:23
                                              Szkoda, że gołodupku nie widziałeś tej „doktórki” płaczącej jak bóbr na tejże sprawie, a potem tańczącej jak idiotka na ulicy. Po kolejnej operacji wygląda jak żywa maska i „kaska” już nie pomoże tej znajdzie strzygowatej

ulubiony taniec plebsa
                                              ~kanar / 2010-10-15 08:16/ Twój ulubiony taniec rozpoczął się

Lawina się toczy coraz szybciej i szybciej
                                              ~Ratownik / 2010-10-14 20:11/ aż się dotoczy. Taki jeden co pisze o sobie "plebs" znowu dostał po d..pie od sądu w Warszawie. I co jest bardzo ciekawe, że przeciwnikiem tego fagasa była "doktórka" do której fagas cały czas pieje jak kogucik. Trzeba było widzieć chłopca jak wyszedł z sali rozpraw: wzrok błędny, piana na gębie, resztki włosów rozczochrane, trzęsące się łapy. Czy on już wie, czy on czuje, że jeszcze jeden, drugi, trzeci nokdaun a kolejny to już będzie nokaut. Zaczynamy liczenie.

banda trojga
                                              ~bambus / 2010-10-13 19:05/ smarkata marzenka wańka - wstańka burczymucha najgłupsza z gromadki oszołomów bandy trojga

ale plama
                                              ~dyskretny / 2010-10-13 07:09/ ale plama gil pod nosem

pod kulfonem
                                              ~dyskretny / 2010-10-13 07:05/ Ktoś z gilem pod kulfonem i podwiniętym ogonem ucieka z sądu

• Gość: pytam się Re: Rogaczowi nie przeszkadza "pomidorek"Jana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 18:27
                                                Czy twój lekarz od głowy wie że leczenie nie przynosi efektów??
                                                • superplebs Re: "Wspólniczka" "paróweczki 20.10.10, 11:16
                                                  Warszawa Wesoła, 19 października 2010
                                                  Pokrzywdzony:
                                                  KRZYSZTOF MACIĄG – ZBYSZYŃSKI

KOMENDANT KOMENDY STOŁECZNEJ POLICJI
                                                  ul. Nowolipie 2
                                                  00 – 150 Warszawa

1. PROKURATURA APELACYJNA
                                                  w Warszawie
                                                  Krakowskie Przedmieście 25
                                                  00 – 951 Warszawa do sprawy: Ap V Ds 164/09

2. WYDZIAŁ TERRORU KRYMINALNEGO
                                                  i ZABÓJSTW KOMENDY STOŁECZNEJ POLICJI
                                                  ul. Nowolipie 2
                                                  00 – 150 Warszawa do sprawy TKZ – II 763/10
                                                  3. Centralne Biuro Antykorupcyjne
                                                  w Warszawie
                                                  Al. Ujazdowskie 9
                                                  00 – 583 Warszawa
                                                  4. Prowadząca dochodzenie p-ko danucie marchel
                                                  Prokuratura Okręgowa
                                                  w Ostrołęce
                                                  ul. Kościuszki 19
                                                  07 – 420 Ostrołęka
                                                  KOLEJNE DONIESIENIE POKRZYWDZONEGO
                                                  SKARGA NA DZIAŁANIA
                                                  (a w zasadzie brak działania) KPP w Mińsku Mazowieckim

W dniu 19 października 2010 przed Sądem Rejonowym w Mińsku Mazowieckim najpierw miałem sprawę z mojego oskarżenia p-ko doktor neurolog danucie m. i bogumiłowi marianowi sz. (pseudonim przestępczy „Ćwiara”), który nie stawił się na rozprawę – sygnatura II K 825/09, a następnie badania psychiatryczno- psychologiczne (kolejne ???!!!) w sprawie z obopólnych aktów oskarżenia mojego i bogumiła sz. (sygnatura II K 173/10). Podczas pierwszej sprawy dowiedziałem się, że matka mińskich podpalaczy, a jednocześnie jeden z głównych f a ł s z y w y c h świadków we wszystkich sprawach członków grupy przestępczej skupionej wokół danuty marchel - niejaka Hanna Ch. została aresztowana na 3 miesiące (sprawa powiązana ze „zmienniczką” od lewych zwolnień i zaświadczeń doktor neurolog danuty m. – Janiną Ł. – aresztowaną kilka dni temu i wypuszczona za kaucją (podobnie jak przeszło 2 lata temu danuta m. przez CBA…!!!). W korytarzu sądowym – ponieważ koło mojego służbowego samochodu Ford Fusion – nr. Rej. WT ……… koloru srebrny metalic kręcił się inny członek grupy przestępczej danuty m. – były milicjant jerzy waldemar z., moja przyszła żona Sylwia Parowicz obserwowała z budynku Sądu samochód. Ja w tym czasie przeglądałem akta w Biurze Obsługi Klienta. Dodam, że pod budynkiem tego Sądu zniszczono mi w latach 2007 – 2009 kilkanaście opon….!!! Przestraszona Sylwia Parowicz zatelefonowała do mnie, że samochód i ją zaczęli obserwować dwaj rośli mężczyźni bardzo podobni z twarzy do hanny ch. Wyskoczyłem na korytarz i rzeczywiście zobaczyłem dwóch mężczyzn przebywających zawsze w towarzystwie hanny ch., czy są to jej synowie, czy np., zięciowie tego nie jestem pewny. Cała rodzina Ch. (szczególnie Piotr Leszek Ch. – skazany przez Sąd Rejonowy w Mińsku Mazowieckim II K 136/04) poza podpaleniami trudni się od lat handlem narkotykami i wymuszeniami…. Zatelefonowałem o godzinie 13.44 pod numer 112, dyżurny KPP w Mińsku Mazowieckim obiecał przysłać natychmiast patrol, co do godziny 14.20 – mimo odległości KPP od Sądu kilkaset metrów nie uczyniono ???!!! Dwaj mężczyźni – pokazując na mnie (gdy byli jeszcze w budynku Sądu) mówili do siebie, „że ten ch….się wreszcie doigra…”, a następnie wolno opuścili wraz z drobną czarnowłosą kobietą (prawdopodobnie córka lub synowa ch. -owej) budynek oglądając się jeszcze na nas i na nasz samochód. Ponieważ patrol nie przyjechał udaliśmy się w dalszą drogę, ale po drodze zobaczyliśmy tym razem już nie trójkę, a czwórkę(doszedł jeszcze jeden „kark”) idącą w kierunku mieszkania channy chaś przy ul. 1 PLM „Warszawa” w Mińsku Mazowieckim, gdzie zginęli między blokami. Uważam, że takie traktowanie zagrożonego obywatela przez KPP w Mińsku Mazowieckim – nie po raz pierwszy – i de facto „zielone światło” jakie od lat mają przestępcy w Mińsku Mazowieckim w rodzaju klanu szostaków, marchelów, ch., czy jerzego waldemara z. lub roberta witolda b. dojrzało już do zdecydowanych działań, zwłaszcza, że większość przestępstw w tym mieście (w tym przede wszystkim tych najpoważniejszych : produkcja amfetaminy, lewe zaświadczenia dla bandytów, etc) wykrywały instytucje i służby spoza Mińska …???!!! Żądam ukarania winnych. Oświadczam jednocześnie, że w wypadku skierowania do Sądu aktu oskarżenia przeciwko sprawcy/sprawcom będę w niej występował w charakterze oskarżyciela posiłkowego.

Z poważaniem

KRZYSZTOF MACIĄG – ZBYSZYŃSKI

• superplebs Jeleniogórska chamica do kwadratu 01.11.10, 10:59
                                                  • Zdziwiona?
                                                  Wielbiciel Czarnej Madonny / 2010-10-26 19:42/ Kobieto, ten pajac pisał o Paulinie z pełną świadomością znaczenia swych słów. On wszystkich traktuje selektywnie; uśmiecha się jak aniołek do osób które mu są w danej chwili potrzebne, a wychodzi z niego cham i prostak w stosunku do osób które są mu już niepotrzebne lub mają odmienny od niego pogląd na życie. Podobnie będzie pisał i mówił o czarnej, ale to dopiero za kilka miesięcy, jak się przekona że nie będzie miał szans żyć na jej koszt lub wyciągnąć od niej kasy. Taki to jest ten chłopek – jałopek
                                                  Oczywiście, że z pełną świadomością – jeszcze leżą w jej byłym pokoiku w Gulczewie jej śmierdzące skarpetki…bo koło niej musiała robić wszystko Mamusia (jak natomiast było coś nie po myśli Pauliny, to już była tylko „matka” !!!). Taki leń patentowany jedynie uzdolniony muzycznie ponad przeciętność, ale to już przeszłość przy nowym „mecenasie sztuki” rodem z Łaznowskiej (chyba ciągle jeszcze bez prądu???) Woli I w dodatku z długami…). Po tym jak w Jeleniej Górze w dniu 7 października w mieszkaniu Sylwii ośmieliła się własnej mamie podstawić nogę, jak razem z drugą "córą" mówiła do niej i o niej "kretynka", jak razem z "tatusiem", który jeszcze kilka miesięcy temu był "bardzo be", a wcześniej własnoręcznie ją dusił, zaś Katarzynę " wielokrotnie wydziedziczał"...i nie pozwalał jej pić "jego soku", spakowali rzeczy Sylwii i wynieśli do zapleśniałej zagrzybionej piwnicy...jest to chamica i to do kwadratu!!!, a raczej do sześcianu!!!
                                                  Chamów i prostaków to sobie poszukaj w swojej rodzinie. Wprawdzie mój ojciec pochodził z chłopskiej (pół horvackiej pół tatarskiej) rodziny, zdobył (podobnie jak jego całe rodzeństwo) wykształcenie wyższe i zmarł jako profesor zwyczajny Akademii Sztuk Pięknych, natomiast mama była ziemianką – Zbyszyńska herbu Ślepowron a ja przybrałem jej panieńskie nazwisko jako drugi człon swojego i majątku nie muszę szukać u Sylwii, bo czeka mnie sporo pracy związanej z majątkami na Podolu i kamienicami na warszawskiej Pradze…więc zejdź niedojdo z „czarnej Madonny Sylwii”
                                                  bo nie dorastasz nam chamioku do pięt i zajmij się wreszcie sobą!
          • superplebs Poje.....genetyczny 01.11.10, 11:09
            Spadaj poje...genetyczny z Łaznowskiej Woli, czy inny trepiue z Janówka... spłodzony po pijaku - widocznie masz takie doświadczenia... i nie korzystajcie więcej z tego bezrękiego hackera z twojej firemki bo i jego wkopiesz, ciebie już szmato po prostu nie ma, a zeżre cię do końca adidas pedrylku śmiejący się głupkowato do siebie lub ty - trzasko bywalcu burdeli...
            • Gość: x Re: Poje.....genetyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.11, 18:55
              O Jezu, o co tu chodzi???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka