Dodaj do ulubionych

superplebs

IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 19.12.10, 12:35
Moron
Obserwuj wątek
    • superplebs Re: złodziejaszku vectry 19.12.10, 13:59
      Nawet nie stać cię tchórzu - złodziejszku na własny internet i musisz podszywać sięe pod salon vectry? Debilku nad debilami, pawełku szybowniku donikąd
    • Gość: Krzysztof Maciąg Moronie !!! IP: 109.169.29.* 20.12.10, 12:13
      Bójcie się !

Groźny SUPERPLEBS nadchodzi !!!

Bekniecie wszystcy !

I ty, i ty, i ty też co teraz czytasz ten post !
      • superplebs Re: Debilku skundlony !!! 20.12.10, 22:01
        Podszywaczu debilku skundlony powtarzasz się jesteś nudny/a jak ten latający szybowcem wiesniak pawełek p. A może to twój ojciec kasiu? Jak jego "adidas" bo chudnie w oczach....
      • Gość: superplebs super(sraj)plebs(tasma) IP: *.w90-38.abo.wanadoo.fr 20.12.10, 23:02
        ULZYJCIE SOBIE ;-)))
        • superplebs Re: Nie jesteś w stanie 20.12.10, 23:19
          nie jestes w stanie pedałku niczego wymyśleć, poza podszywaniem się półdebilu bo nazwanie ciebie debilem byłoby komplementem...!!!
          • Gość: Krzysztof Maciąg Radca prawny jako człowiek roku! IP: 78.56.131.* 21.12.10, 18:57
            Krzysiu,

Przyślij mi proszę Cię swoje zdjęcie, mój kolega składa rower i nie wie jak wygląda pedał.

Szanowny tygodnik opiniotwórczy docenił dziennikarski talent SUPERPLEBSA!
            • superplebs Re: Gwiżdżę na radców prawnych 21.12.10, 22:33
              Wal się superpedale i superpodszywaczu czyli supercwelu
          • mariner4 Mam twój URL 21.12.10, 20:05
            Zastanawiam się, czy nie pofatygować się z tym do prokuratury.
            M.
            • superplebs Re: Mam twój URL 21.12.10, 22:37
              Biegnij tylko żebyś nie umarł od tej sraczki, która cię dopadła. Zapytaj się "'parowozika" jak to się robi on ma podobno najlepszych prawników w Jeleniej....bo sam jeleń z Łaznowskiej Woli rodem
              • mariner4 Nie wiem o co chodzi w tym konflikcie, ale 22.12.10, 18:45
                jesteś arcyburak. Po prostu prymityw. Gnojówka Ci się przelewa z cholewek butów. Tatuś pewnie nawet nie wiedział co to buty.
                M.

• Gość: GayArtAgency Krzysio Gejowy IP: 199.48.147.* 22.12.10, 19:39
                  Krzysio Gejowy spędza sen z powiek młodocianych chłopców w całym kraju.

To legenda, teraz i Ty możesz go mieć

ZOBACZ www.gayxxx.pl/images/z7uk4tjs.jpg

Zadzwoń i zamów teraz
                  • Gość: Dagmara Łask Bożych na Śięta Narodzenia Pańskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.10, 10:36
                    Co do Ojca Pana Krzysztofa to był on wspaniałym, wielceszanowanym obywatelem Wesołej, potem mieszkał pod Wyszkowem, gdzie też zapisał piękne karty w historii wspołczesnej tego miasta i jego przepięknych okolic, to Profesor ASP LUDWIK MACIĄG, malarz koni i nie tylko, wspominają go wszyscy i wielcy i mali, zmarł 3 lata temu latem, urodzil sie 90 lat temu też latem, dlatego jego rocznice obchodzone były tego roku z wielkim rozmachem i wielkimi uczuciami dla Pana Profesora. Jestem znajomą Wienczyslawa Pyrzanowskiego - malarza, ucznia Profesora Maciąga, Pan Wieniek jest kuratorem wystaw Profesora, organizatorem imprez, spotkan, plenerow, związanych z osobą Szacownego Jubilata., w których bralam i biorę udział. Stad moja wiedza o Profesorze. Tak więc nie ma wątpliwości, że był to człowiek wykształcony, kulturalny, szanowany, czlowiek wielkiego formatu, wiedzy i talentow. Syna Pana Profesora tez znam, bo widuję go w Wesolej na spotkaniach/wernisazach poświeconych malarzowi Ludwikowi Maciągowi i tam jest zupełnie innym człowiekiem, niż tu. Jestem zaszokowana językiem, jakim Pan Krzysztof posługuje sie na forach, siłą agresii, jaka z niego bije, niebywałą wręcz zajadłościa, z jaka wypowiada się na temat prywatnych spraw rożnych osób, nierzadko podając ich dokładne personalia, co chyba nie jest zgodne z prawem, a Pan Krzysztof prawnikiem jest, zatem napewno wie , co pisze i wie, ze to nie jest bezkarne. Juz ktoś tu napisał, ze nalezałoby zawiadomić prokurature. Nocóż, może jest tak, że nie zawsze jabłko pada obok jabłoni i nie zawsze *jaki ojciec, taki syn*. Szkoda tylko, ze syn nie bierze pod uwagę , że szarga nazwisko ojca i jego dobre imię plując nienawiścią i obrzydliwymi sformułowaniami na forach, które sa powszechnie dostępne i Bóg jeden raczy wiedziec, kto je czyta i po co.

Wobec zbliżających się Świąt Narodzenia Pańskiego życzę Panu, Panie Krzysztofie i Pana najbliższym spokoju ducha, wszelkiej pomyślności, radości z życia i łask Bożych. Dagmara
                    • Gość: Krzysztof Maciąg Wesołych Świąt IP: *.privacyfoundation.de 23.12.10, 20:48
                      Oraz wszystkiego dobrego moim drogim wielbicielom

Życzy Krzysztof Ludwik Maciąg - Zbyszyński znany dziennikarz i radca prawny oraz aktywny forumowicz.

Znajdziecie mnie w internecie pod pseudonimem superplebs
                      • Gość: Sabina Re: Wesołych Świąt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.10, 17:37
                        Czy to mozliwe, zeby czlowiek byl tak podly i beznadziejnie zdegenerowany, zeby preparowal TAKIE kartki świateczne? Az wierzyć mi sie nie chce i jeszcze podpisywac sie pod tym wlasnym, jak rozumiem, imieniem i nazwiskiem. Czemu to ma sluzyc, osmieszeniu siebie, reklamie...? A ci, ktorzy korzystaja z uslug prawniczych tego Pana, musza byc niespelna rozumu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka