Dodaj do ulubionych

pytanie do piipi

IP: *.cb3rob.net 27.03.11, 21:31
Co to są "kobiece okrągłe problemy" o których wspomniałaś na jelonce?
Obserwuj wątek
    • Gość: ~odp. Re: pytanie do piipi IP: *.safersurf.com 27.03.11, 23:48
      ~OJEJ ! .. to takie ________ proste ! ~Kobiety mają okrągłą pupcię,a *mężczyzni
      brzuszek ! ..tylko nie podglądaj ! ~PA.*piipi
      • piipi_1 ~c.d 28.03.11, 09:49
        ~Wiesz ? .. gdzie jest *tutaj PROBLEM ! .. gdyż kobiety i mężczyzni z tymi " okrągłymi problemami"
        się odchudzają ! ............a w Afryce ludzie umierają z głodu
        • piipi_l Re: ~c.d 29.03.11, 20:05
          aaa więc chodzi Ci o TAKIE Nie dla każdego to jest problem. Z mojego punktu widzenia nie bardzo.

• Gość: rymcycymcy stronka Piipi IP: *.arenanet.net 29.03.11, 20:22
            A widzieliście stronkę internetową Piipi?
            odpowie.pl/profil-piipi

Miałem rację, że Piipi to gimnazjalistka z rudymi włosami ;).
            • Gość: celulitis Re: stronka Piipi IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 29.03.11, 23:10
              ...kolega jakby pożyczył sobie sobie nicka ! ;) ...zakładam, że jak się nacieszy, to odda ! :)
              • Gość: ~do Celulitis ! Re: stronka Piipi IP: *.customers.d1-online.com 29.03.11, 23:20
                ~Wiem,ale .. nie przejmuj sie ! .. tylko *ty potrafisz byc ..*CYCY !
              • Gość: rymcycymcy Re: stronka Piipi IP: *.arenanet.net 29.03.11, 23:56
                Nie pożyczył, bo używa go od początku :). A ty kim jesteś? Jakoś nie widziałem cię na "Jelonce"... ;)
                • Gość: celulitis Re: stronka Piipi IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 30.03.11, 00:51
                  A co to jest "Jelonka" ? Czy to samica jakiegoś rogatego koleżki ? ...aaa to musi być moja sąsiadka !!! PS: ...ja jestem tutejszy ;))
                  • Gość: rymcycymcy Re: stronka Piipi IP: *.arenanet.net 30.03.11, 01:05
                    To dowiedz się kolego, a potem się produkuj. Bo inaczej ewolucja cię wyeliminuje, co już z paroma koleżkami zrobiła ;)
                    • Gość: ..do z 30.01 Re: stronka Piipi IP: *.customers.d1-online.com 30.03.11, 09:17
                      ~Hi,.. a KYSZ,..kysz ! .. bo pachniesz *klonem,bo prawdzwy Rymcycymcy "homme"
                      ~PA.*piipi
                    • Gość: ~C.d Re: stronka Piipi IP: *.customers.d1-online.com 30.03.11, 09:21
                      ..post moj skierowalam do autora postu z dn.30.03/godz.01.05 ~WIADOMO ..*klona !
                      ~PA.*piipi
                      • Gość: rymcycymcy Re: stronka Piipi IP: *.arenanet.net 30.03.11, 12:14
                        Koleżko, nie podszywaj się pod styl Piipi. Oryginalna Piipi inaczej pachnie ;)
                        • Gość: cien Re: stronka Piipi IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.03.11, 17:01
                          to co tracz jest klonem ??
                          • piipi_l Re: stronka Piipi 30.03.11, 17:28
                            piipi przyznaj sie jestes tkacz czy tracz?
                            • Gość: rymcycymcy Re: stronka Piipi IP: *.arenanet.net 30.03.11, 19:26
                              Jaki sracz? ;)
            • Gość: Pytanie Re: stronka Piipi IP: *.customers.d1-online.com 31.03.11, 09:30
              Rymcycymcy,czy ta dziewczynka jest córką Pana Tkacza ?
              • Gość: rymcycymcy Re: stronka Piipi IP: *.arenanet.net 31.03.11, 12:30
                Nie mam pojęcia, ale nic nie stoi na przeszkodzie, żeby ją samą o to zapytać ;)
                • Gość: znawca Re: stronka Piipi IP: *.customers.d1-online.com 31.03.11, 21:35
                  myślałem,że to ty jesteś ojcem tej dziewczynki ! ..taki sąsiad
              • Gość: znawca Re: stronka Piipi IP: *.dip.t-dialin.net 31.03.11, 16:51
                chyba nie,bo on byl jasnowlosy.. a ta ruda ! .. moze od bociana lub sasiada Obecnie jest on lysy
                • Gość: dekarz Re: stronka Piipi IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 31.03.11, 18:09
                  A propos rudych - nie są takie złe: demotywatory.pl/2622023/Im-bardziej-zardzewialy-dach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka