Dodaj do ulubionych

Pralnia w Jeleniej Górze

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.05.11, 19:27
Witam. Zespuła mi się pralka i oddałam ją do serwisu. Czy jest w Jeleniej jakaś niedroga pralnia? Byłam w Tesco to za 2 pary spodni chcieli 33zł a mi zależy na zwykłym praniu w pralce. Czy jest jakaś samoobsługowa?
Obserwuj wątek
    • Gość: blah Re: Pralnia w Jeleniej Górze IP: *.tvk3.pl 21.05.11, 20:25
      Włóż do miski z wodą, wsyp proszku i trochę nimi "potargaj" i niech poleżą trochę w tej wodziej. Potem płuczesz, wieszasz i są pięknie wyprane.
      • Gość: lol Re: Pralnia w Jeleniej Górze IP: *.tvk3.pl 21.05.11, 20:29
        a po tygodniu może założyć własną pralnię ekonomiczno-ekologiczną. no i bary sobie wyrobi ;)
        • Gość: dżentelmen Re: Pralnia w Jeleniej Górze IP: *.dynamic.mm.pl 21.05.11, 22:16
          Eeee tam! To nie lepiej oddać te dżinsy żonie do prania? Kobiety to zawsze robią wielkie problemy z małych rzeczy...
          • Gość: blah Re: Pralnia w Jeleniej Górze IP: *.tvk3.pl 21.05.11, 22:28
            Żona kosztuje znacznie więcej od dobrej pralki. Poza tym lenka jest kobietą a w Polsce jak wiadomo kobiety nie mogą mieć żon.
            • Gość: lenka Re: Pralnia w Jeleniej Górze IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.05.11, 23:52
              W takim razie proszę mi powiedzieć po co ludzie kupują pralki skoro można wszystko wytarmosić w rękach? Na prawdę nie ma samoobsługowej pralni w Jeleniej? Trochę mam już tego prania, a że pralkę oddałam na gwarancję to pewnie ją potrzymają...
              • Gość: jadzia Re: Pralnia w Jeleniej Górze IP: *.opera-mini.net 22.05.11, 12:11
                Jakbyś bura suko prała na bieżąco swoje brudne majty a nie paplała po forach, to już dawno być wszystko wyprała. A teraz chodź w obsranych gaciach.
                • Gość: gość Majty?;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.11, 21:59
                  Majty, skarpetki, bluzki i spodnie to pierze się bardzo łatwo na bieżąco w rękach, gorzej z pościelą, ręcznikami frotte, bo chodzi o płukanie tego w ogromnych ilościach wody. Pralka zużywa jej mniej niż gdy pierze się w rękach, wiem, bo nieraz mi pralka wysiadała, i po dwa tygodnie trzeba było czekać na naprawę. Nie ma rady, prać w rękach, a duże rzeczy typu pościel, ręczniki frotte, kurtki czy zasłony i firany prać gdy już pralka będzie.
                  • rymcycymcy Re: Majty?;-) 27.05.11, 23:11
                    duże majty pewnie podobnie ...;)
                    • Gość: Majty?;-) Re: Majty?;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.11, 23:15
                      A co, nosisz reformy? Bo ja tylko wąskie figi. Łatwiej prać...;-)
                      • rymcycymcy Re: Majty?;-) 29.05.11, 01:00
                        Na szerokiej pupie nawet bokserki stają się stringami ! ...;)
                • romsiw Re: Pralnia w Jeleniej Górze 30.07.15, 12:43
                  Jadziu.Idź ty lepiej do swojej norki,zamknij swoją niewyparzoną buzię i nie ubliżaj innym,aby na ciebie kiedyś nie wylewali pomyi,chosiaż ci się to należy,za twój brak ogłady.A tak w ogóle to pewnie jesteś praktykującą katoliczką,bo tylko one mają w sobie tyle jadu i nienawiści do innych ludzi.
    • Gość: Clitoris Re: Pralnia w Jeleniej Górze IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 22.05.11, 00:31
      Najwydajniejsza pralnia( ekologiczna) znajduje się przy ulicy 1 Maja, naprzeciwko JCK - ogromny gmach z charakterystycznym symbolem na czubku ( nomen omen).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka