Gość: wyborca IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.09.11, 03:37 wie ktoś kto to jest ponoć kandyduje do senatu, coś mi to nazwisko mówi, ale nie wiem z czym je skojarzyć? z góry dziękuje za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jelenia Power Re: kto zna Wojciecha Chadżego IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.09.11, 12:20 Właściciel Krychy. Podobno spoko facet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myk Re: kto zna Wojciecha Chadżego IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.09.11, 17:40 A ja o nim nic dobrego nie słyszałem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja go znam Re: kto zna Wojciecha Chadżego IP: *.box3.pl 15.09.11, 22:15 Ja z tego co go znam to spoko koles, właściciel Krychy, teraz kandyduję do Senatu ponoć Odpowiedz Link Zgłoś
rymcycymcy Re: kto zna Wojciecha Chadżego 16.09.11, 23:50 Hahaha :))) ...fajny teatrzyk jednego aktora :))) ...sio spamerzy, na drzewo z tymi swoimi wyborami i senatorami :) !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redshift Re: kto zna Wojciecha Chadżego IP: 31.61.68.* 22.09.11, 08:39 nie lepiej aby p. Chadzy zwyczajnie kupil sobie glosy zamiast tak kombinowac? Chetnie na niego zaglosuje za powiedzmy 150 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
rymcycymcy Re: kto zna Wojciecha Chadżego 27.09.11, 11:58 Pomysł znakomity ! ...to jest zdrowe podejście - chce gość dostać się do paśnika, to niech najpierw zainwestuje ! :) Mój głos kosztuje zielonego Walkera, ew. jedną z cichych znajomych zainteresowanego ...na pół wieczorka !!! ...halo, halo Panie Chadży ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do rymrymcyccyc Re: kto zna Wojciecha Chadżego IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.09.11, 15:59 co jestes w stanie jeszcze zrobić dla pieniędzy? rób interesy ze mna a nie z chadzy. Po co bawisz sie w polityke, ze mna lepiej zarobisz. Napisz mi tutaj jakis cennik, ja z checia skorzystam ale moze znajdą się tez inni klienci Odpowiedz Link Zgłoś
rymcycymcy Re: kto zna Wojciecha Chadżego 27.09.11, 22:54 tzn jak ? :) Koleżanka chce cennik ? ...chcesz płacić ? ...:)) Pasztetów i sztucznych ...nawet kijem, to chyba wiesz ;) ...a reszta bezpłatnie, luzik ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffff Re: kto zna Wojciecha Chadżego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.11, 23:54 Ale z ciebie debil, rymcycymcy. Już jedną osobę zniszczyłeś na forum, teraz bierzesz się za następne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jelonkowicz Re: kto zna Wojciecha Chadżego IP: *.static.hostnoc.net 28.09.11, 01:38 Mam nadzieję ,że dane personalne tego wykastrowanego trepa wkrótce wypłyną na swiatło dzienne, podobnie jak to już sie stało z jego koleżanką od trollowania piipi. a wtedy niech się wyprowadza z miasta .... Odpowiedz Link Zgłoś
rymcycymcy Re: kto zna Wojciecha Chadżego 30.09.11, 00:44 Lepiej być wykastrowanym, niż mieć jajka zamiast uszu !! :)) ...głupi żart i dość trudny w odbiorze, więc na szczęście i tak go nie zrozumiesz ;) ...buzia ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woreczek strunowy Re: kto zna Wojciecha Chadżego IP: 69.195.136.* 30.09.11, 06:23 Nie miej na to nadziei, nie wypłyną, a piipi akurat w tym przypadku zachowuje się mądrze, bo nie reaguje. Jeśli to było obliczone na to, że się ujawni, to się zawiodłeś, trollu, klonujący wiele osób! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: kto zna Wojciecha Chadżego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.11, 07:06 a to co? kampania wyborcza w sieci czy sondowanie opinii publicznej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -wyborca Re: kto zna Wojciecha Chadżego IP: *.box3.pl 16.09.11, 09:29 pewnie i jedno i drugie, ale kogoś i tak musimy wybrać, od tych wyborów na szczęście są tylko jednomandatowe wybory do senatu. wiec może 1 raz zagłsujemy na program i człowieka anie partię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niestety Re: kto zna Wojciecha Chadżego IP: *.box3.pl 20.09.11, 12:18 Niestety ludzie pewnie znowu beda wybierac tylko tych z pisu i po i znowu bedzie wojna wieczna wojna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxx Re: kto zna Wojciecha Chadżego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.11, 21:07 A po co nam tutaj reklama wyborcza? To społeczne forum, a nie polityczne! Dość polityki na Jelonce i NJ24! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: kto zna Wojciecha Chadżego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.11, 10:12 A mnie się kojarzy z tym co ktoś z IP kwazart.sat pisze na Jelonka.com o tym, że on podobno płaci 3,70 na godzinę dla pracowników. Ja nie wiem czy to prawda, ale ten z kwazart.sat tak pisze. Ciekawe, jak jest naprawdę. I ciekawe kto to jest ten z kwazart.sat, bo jakoś pisze to chyba od roku. I nikt temu nie zaprzecza na forum jelonki. 3,70 na godzine to bardzo mało, a jak Państwo uważają? Jeśli to nieprawda, to dlaczego nikt temu jeszcze nie zaprzeczył ani na forum ani na łamach żadnej gazety ani portalu? Dla mnie to zastanawiające. Nie znam gościa, tylko ze słyszenia i z zapowiedzi wyborczych. Czasem jeżdżę autobusami. Dobre jest ze strony tego gościa, że nie wykańcza PKS-u lecz uzupełnia jego ofertę, bo Krycha jeździ dokładnie pomiędzy odjazdami autobusów PKS do Wrocławia. To jest bardzo dobre dla pasażerów, bo nie trzeba czekać 2 godziny na PKS jak się nie zdąży, bo za godzinę jest ta Krycha. Wg mnie to uczciwe. Inni busiarze wykańczają PKS podjeżdżąjąc 3 min. wcześniej przed kursowym autobusem, a on tak nie robi. To jest w porządku ze strony tego gościa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziwne Re: kto zna Wojciecha Chadżego IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.09.11, 23:02 ludzie lubia pisac o tym ile ktos niby innym placi, dziwne jest to ze jakos nie zauwazylem zeby zmieniali sie u niego pracownicy. Tez zgadzam sie ze jego firma powoli, ale jednak sie rozwija. Fajny pomysl z wifi dla studentow, mi nieraz sie przydalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: kto zna Wojciecha Chadżego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.11, 18:27 O co chodzi z tym WIFi dla studentów? I co to ma wspólnego z panem kandydatem na senatora? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odp Re: kto zna Wojciecha Chadżego IP: *.box3.pl 20.09.11, 22:25 to ma wspolnego ze w jego autobusach jest wifi, niby nic a jednak przyjemnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jg Re: kto zna Wojciecha Chadżego IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.09.11, 22:48 dla mnie tez on moze byc, jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszzpiechowic Re: kto zna Wojciecha Chadżego 27.09.11, 10:48 zagłosuje na niego lub na piniora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: kto zna Wojciecha Chadżego IP: *.centertel.pl 27.09.11, 15:25 ja go znam z najgorszej strony, i też z tej strony ze zoneczka ania mu rogi przyprawia!!!! HE HE dobrze mu tak. Jak nie wierzycie to spytajcie jej przyjaciółeczki anetki L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maasakra Re: kto zna Wojciecha Chadżego IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.09.11, 15:52 Na bardzo wysokim poziomie sa wasze negatywne komentarze dotyczace Wojtka Chadzy, moze dlatego wlasnie warto na niego glosowac. U nas w Polsce zawsze gnoi sie osoby, ktore chcą coś dobrego zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dnoooo Re: kto zna Wojciecha Chadżego IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.09.11, 15:56 zal czytac... Ja nie będę głosował na Chadży, ale po takich wpisach nie wiem czy będę na kogokolwiek głosować. Chcecie nie tylko zniszczyć polityka, chcecie zniszczyć też człowieka i jego życie rodzinne. Tak wygląda nasza scena polityczna, ciągła i brudna walka- po kontra pis, a gdzie tutaj człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: kto zna Wojciecha Chadżego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.11, 18:04 To bardzo chamski wpis. Można pisać o czyjejś pracy, pracownikach, autobusach, firmie, bo to życie publiczne, ale grzebanie w czyimś życiu prywatnym jest poniżej poziomu. To niszczenie człowieka w bardzo ordynarny sposób. Każdy ma swoje jakieś sprawy rodzinne, ale opisywanie tego jest wielkim chamstwem, tak robi człowiek, który nie ma honoru, nie ma żadnych skrupułów. GRZEBANIE W CZYIMŚ ŻYCIU PRYWATNYM JEST OBRZYDLIWE. TAK SIĘ NIE GODZI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wstyd Re: kto zna Wojciecha Chadżego IP: *.box3.pl 27.09.11, 20:32 gorzej niz dno... spraw prywatnych nie powinno sie ruszać, takie wpisy powodują ogromny niesmak Odpowiedz Link Zgłoś
rymcycymcy Re: kto zna Wojciecha Chadżego 27.09.11, 21:08 Zupełnie niepotrzebnie :) Polityka ma coś z ekshibicjonizmu. Facet wystawia się na widok publiczny zupelnie świadomie ...wie co robi i co może go spotkać :) Nie ma więc sensu dramatyzowanie. Może któraś z odważnych, zorientowanych opowie jakie on wykręca lewizny ? :) ...hmm ? ...bo jak nie wykręca, to wiadomo ...na mój głos nie ma co liczyć ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głupota!!! Re: kto zna Wojciecha Chadżego IP: *.box3.pl 27.09.11, 21:38 może Ciebie takie wypowiedzi cieszą bo masz pożywkę dla pisania głupot, najłatwiej jest pisać na internecie, a ja mam do Ciebie pytanie, czy potrafiłabyś mówić takie rzeczy człowiekowi patrząc mu wo oczy?? Ja nie zgadzam się na niszczenie komuś życia, jeżeli to dla Ciebie jest normalka, to wyjdź z tą normalnością poza monitor komputera. Pokaż co potrafisz w realnym świecie a potem wyznaczaj standardy normalności Odpowiedz Link Zgłoś
rymcycymcy Re: kto zna Wojciecha Chadżego 27.09.11, 22:05 ...że co ...nie jestem w stanie powiedzieć komuś w realu, że polityka to bagno ? ...że ekshibicjonizm ? :) ...no chyba żartujesz :) Przecież ci wszyscy chłopcy (i dziewczynki) z plakatów świetnie wiedzą, że pakują się w kupę :) To ich wybór i sposób na zarabianie pieniążków :) ...nic nadzwyczajnego ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masakra Re: kto zna Wojciecha Chadżego IP: *.box3.pl 27.09.11, 22:15 takie rzeczy to kazdy powie, ale Ty mowisz wiecej, Ty popierasz oskarzanie kogos o zdrade, niszczenie komus zycia rodzinnego, takie rzeczy tez bys potrafila powiedziec komus w twarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffff Re: kto zna Wojciecha Chadżego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.11, 23:52 Nie ma co się przejmować tym trollem. W sąsiednim wątku też szkaluje pewną osobę, na dodatek pod różnymi nickami. Taki z niego "bohater" - mocny w gębie tylko wtedy, gdy jest skryty w sieci za anonimowymi nickami. Aż kiedyś ktoś go znajdzie, natrzaska mu w mordę i będzie miał za swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: kto zna Wojciecha Chadżego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.11, 18:52 co wy się tak czepiliście tego Wojciecha Chadżego? kandydat jak każdy inny a jak wam nie odpowiadają jego poglądy i program polityczny to po prostu na niego nie głosujcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawostka Re: kto zna Wojciecha Chadżego IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.09.11, 09:06 dzisaj będe retransmisja z debaty liderów list wyborczych w Polskim Radiu Wrocław- www.prw.pl/articles/view/17266/kandydaci-debatowali-w-radiu-wroclaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj ludzie ludzie Re: kto zna Wojciecha Chadżego IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.10.11, 13:15 bija naszych, znowu wybierzemy kogos z zewnatrz i bedzie jak ze schetyna: www.nj24.pl/content/view/13926/138/ Odpowiedz Link Zgłoś