Dodaj do ulubionych

sklepy dziecięce

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.12, 11:00
Gdzie w Jeleniej Górze można znaleźć dobry sklep dziecięcy z dużym wyborem wózków, fotelików oraz artykułów jednym słowem, żeby można było tam kupić wszystko dla dziecka oraz "świeżej"" mamy?
Obserwuj wątek
    • Gość: mama Re: sklepy dziecięce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.12, 11:32
      W Jeleniej Górze takiego nie ma :( ewentualnie niewielki 3kiwi koło "biedronki" na Sobieskiego - przynajmniej ceny uczciwe.
      • Gość: Mama Re: sklepy dziecięce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.12, 16:36
        Na Zabobrzu też jest. Blisko Kauflandu.
    • misiorybka Re: sklepy dziecięce 30.03.12, 17:04
      Polecam internet - jeśli chodzi o zakup różnych drobiazgów przydatnych dziecku i Tobie.
      Wózek kupiłam we wspomnianym 3kiwi, cena taka jak na Allegro za ten sam model z akcesoriami.
      Jest też Bojka (koło sklepu Comfort), nie wiem jak z cenami bo nic tam nie kupiłam. No i jeszcze w Domu Dziecka i na rogu ul. Długiej od strony pl. Wyszyńskiego.
      Ubranka polecam z Tesco (bodziaki, pajace, itp.), są całkiem trwałe, cenowo przystępne.
      • fantomka44 Re: sklepy dziecięce 30.03.12, 17:55
        Wózki przyzwoitych firm są tylko w kiwi, ubranka w tesco, akcesoria tesco/allegro.
      • Gość: mamusia Re: sklepy dziecięce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.12, 14:14
        faktycznie w 3 kiwi jest duży wybór wózków ale nie tylko - ceny fotelików też są niczego sobie,a jeśli chodzi o wybór to mają albo mogą mieć wszystko
    • Gość: zuzik Re: sklepy dziecięce IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 03.04.12, 22:49
      Tylko nie Bojka- drogo!
    • Gość: Angela Re: sklepy dziecięce IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.04.12, 14:26
      Witam Serdecznie. Jeżeli chodzi o ceny i wybór artykułów mogę polecić sklep 3 Kiwi na Sobieskiego przy Biedronce, tam niedaleko PZU. Jakiś czas temu byłam zainteresowana fotelikiem samochodowym Concord Transporter XT. U nas w Jeleniej nigdzie nie mogłam go dostać, ale odwiedziłam własnie sklep 3 Kiwi... Po prostu się zdziwiłam, że tak niepozorny sklep może posiadać taki duży wybór artykułów dziecięcych, a także produktów dla mam. I oczywiście znalazłam swój fotelik ;) Do tego miła obsługa z profesjonalnym podejściem do klienta. Bardzo polecam ten sklep ;)
    • Gość: rupert Re: sklepy dziecięce IP: *.box3.pl 13.04.12, 00:17
      mam do sprzedania trochę gruzu...
    • maj_anna Re: sklepy dziecięce 19.12.16, 20:27
      Jest jeszcze jeden sklep od niedawana w którym znajdzie Pani wózki dla dzieci w Jeleniej Górze Nazywa się Bryka dla Smyka na ul. Górnej 10 (obok Pizzy Hut) Mają dużą ofertę wózków i fotelików gdyż tylko to sprzedają. Pani przed zakupem długo mi doradzała na co zwracać uwagę przed zakupem i czym się kierować. Sama wybrałam Adamexa za 1500zł ale mają też i tańsze i droższe. Pozdrawiam Ania - Szklarska Poręba.
    • maj_anna Re: sklepy dziecięce 19.12.16, 20:29
      Wózki i foteliki dla dzieci w Jeleniej Górze to polecam Bryka dla smyka na ul. Górnej 10 obok pizzy hut
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka