Gość: Ania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 08:39 Gdzie najlepiej wyprawić w Jeleniej Górze lub okolicach urodziny siedmiolatkowi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dragon Re: Gdzie urodziny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 22:09 Może w Hip-Hopie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Gdzie urodziny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.05, 17:05 W Jelonce widać nie ma takich miejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Gdzie urodziny? IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.06.05, 22:41 pub chicago za przystankiem mała poczta tanio i dobra impreza byłem tam na 18 kolegi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Gdzie urodziny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 10:11 Czy to będzie odpowiednie miejsce dla siedmiolatka? Odpowiedz Link Zgłoś
grzywkaromana Re: Gdzie urodziny? 07.06.05, 12:11 Ja mojemu szesciolatkowi organizowałam w Hip Hopie. Byl bardzo zadowolony. Ale to zalezy od dziecka - moj jest bardzo zywy i takie ruchowe zabawy i gonitwy bardzo mu odpowiadaja. Slyszalam, ze robia w Mc Donaldzie, Pizzy Hut, ale mnie osobiscie bardziej podoba sie Hip Hop. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkretny Re: Gdzie urodziny? IP: *.ppp.tiscali.fr 07.06.05, 17:56 w domu babino ,w domu bo pozniej bedziesz musiala na 17-te kupic mercedesa. Odpowiedz Link Zgłoś
grzywkaromana Re: Gdzie urodziny? 07.06.05, 18:29 Gość portalu: konkretny napisał(a): > w domu babino ,w domu bo pozniej bedziesz musiala na 17-te kupic mercedesa. W Hip Hopie opcja do 9 dzieci kosztuje 120 albo 130 złotych, dokładnie nie pamiętam. Dzieciaki się super bawią. Robiłam już urodziny w domu i niestety mieszkanie do generalnego sprzątania (wylany sok, chipsy i czekolada wdeptana w dywan). Dzieci nie robiły tego specjalnie. Poza tym trzeba było organizować im zajęcia. Odpowiedz Link Zgłoś