Gość: zenon5 IP: *.ppp.tiscali.fr 14.08.05, 14:49 Ty wszystko wiesz to powiedz mi gdzie moge naprawic w jeleniej kamere,HI-8 Hitaschi,ok 8lat stara,jeszcze teraz musiala sie popsuc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kazimierzp Naprawa sprzętu RTV 14.08.05, 21:37 Pojedź na Poznańską w ten ciąg nowych arkad (pomiędzy Obrońców Pokoju a dawna probiernią win) - można podjechać pod sam zakłąd samochodem. Tam jest zakład naprawczy bodajże Kamińskiego tam sie zapytaj (oni sa w Jeleniej najlepsi). Jakby za bardzo filozofowali i marudzili to nie zostawiaj i może jeżeli jedziesz do Wrocławia to jedź na Czarneckiego tj. koło Legnickiej i tam jest serwis który ma autoryzację wszystkich znaczących firm światowych. Jak oni stwierdzą, że się nie da to raczej kup nową bo wymiana głowicy itp u ciebie w Alzacji to podejrzewam taniej wyniosłoby kupienie sprawnej używanej! Współczuję! Odpowiedz Link Zgłoś
hexl Re: Naprawa sprzętu RTV 15.08.05, 15:48 O kuczę! A ja myślałam że Kamińscy na Poznańskiej to "szewce" :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierzp tam jest zakład RTV 15.08.05, 17:48 Dokładny adres i telefon to: HI-Fi Kamiński ul. Poznańska 19 telefon 752-41-42 Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierzp szewc Kamiński 15.08.05, 17:49 Szewc Kamiński jest może, lub już był z tyłu Domu Dziecka na Długiej. Odpowiedz Link Zgłoś