Gość: gośka IP: *.jgora.dialog.net.pl 28.10.05, 23:53 Gdzie w Jeleniej Górze może spędzić Sylwestra osoba samotna? Tacy ludzie są wśród nas i też chcieliby wyjść z domów i się pobawić w tę noc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gośka Re: sylwester dla samotnych IP: *.jgora.dialog.net.pl 01.11.05, 21:34 Chyba wam zazdroszczę. Nikt się nie przejął tym postem. To znaczy, że nie ma samotnych w Jelonce? Właśnie tego zazdroszczę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: sylwester dla samotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 23:25 Są samotni którzy w wieku 24 lat są wypaleni, niestety jestem z Krotoszyna a to dosc daleko. Pa gg4794537 Odpowiedz Link Zgłoś
bluszczyk_6 Re: sylwester dla samotnych 02.11.05, 15:20 Witaj samotna. Ja również nie mam z kim i gdzie pójść na sylwestra, więc nie jest tak jak by się wydawało. Nie wszyscy mają gdzie pójść :( Niestety nie znam takiego miejsca aby w Sylwestrową Noc nie czuć się samotnie. Nawet na Rynku są grupami znajomków a w dodatku można "oberwać" nie jest tam bezpiecznie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maksiu Re: sylwester dla samotnych IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.11.05, 09:07 a powiedz cos o sobie - tez nie mam planow na sylwka moze razem sie gdzies wybierzemy....pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośka Re: sylwester dla samotnych IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.11.05, 16:05 Wiesz Maksiu...Nie wiem, czy interesuje Cię Sylwester w towarzystwie 40 latki...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośka Re: sylwester dla samotnych IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.11.05, 16:06 To może skrzykniemy sami taką grupę i razem się gdzieś wybierzemy? Tylko, że j mam 40 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
bav Re: sylwester dla samotnych 18.11.05, 13:29 Gość portalu: gośka napisał(a): > To może skrzykniemy sami taką grupę i razem się gdzieś wybierzemy? Tylko, że j > mam 40 lat... Przyjeżdżam z taką mniej więcej grupą 27.12-1.01 w góry i na Sylwestra. To grupa otwarta na ludzi, lubiąca wspólną zabawę (tańce), zwykle ktoś do nas dołącza, nawet niezależnie od wieku :) Dla chętnych - więcej mailem Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośka Re: sylwester dla samotnych IP: *.jgora.dialog.net.pl 19.11.05, 11:46 Bardzo chętnie Agnieszko. Uwielbiam góry.Jak mogę się z Tobą skontaktować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bluszczyk_6 Re: sylwester dla samotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 13:11 Więc może i mnie przygarniecie ;) Tylko jak do Was dotrzeć ??? Gdzie ten adres e-mailowy ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bav Re: sylwester dla samotnych 19.11.05, 15:29 Wystarczy kliknąć w "bav" w nagłówku, a potem w "wiadomość" :))) Będzie bav małpa gazeta.pl Pytajcie, co chcecie wiedzieć, a ja odpowiem i prześlę szczegóły. Pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośka Re: sylwester dla samotnych IP: *.jgora.dialog.net.pl 07.12.05, 23:50 Jeszcze raz z tym sylwestrem. Jeśli dobrze rozumiem, to ma być: bav@gazeta.pl? Pytam, bo jak klikam nagłówek, to każą mi się zalogować na forum. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bav Re: sylwester dla samotnych IP: *.lodz.dialog.net.pl 08.12.05, 09:03 Tak. (Adres mailowy wolę podawać w formie chroniącej przed spamem, np. bavWYTNIJTO@gazeta.pl, ale cóż, pewnie o tym nie wiedziałaś) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vesperdrink Re: sylwester dla samotnych 30.11.08, 15:21 to że masz Gośka 40 lat, jest Twoim atutem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: sylwester dla samotnych IP: *.tvk3.pl 31.12.08, 14:33 Myślę, że to niezły pomysł. Ważne, że masz chęci i energię do zabawy. Zaczekamy, może ktoś jeszcze się zgłosi. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: sylwester dla samotnych IP: *.136.udn.pl 03.11.05, 20:45 Ciao! Jak nie masz co robić: wpadnij do mnie! :)Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maksiu Re: sylwester dla samotnych IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.11.05, 21:18 A gdzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
jaremax Re: sylwester dla samotnych 08.12.05, 00:03 Widzisz Gosia-powoli się kartofle gotują.Przed ''Sylwkiem''będzie ze sto postów,a może i więcej.Zabawisz się,zabawisz.Wypij za moje zdrowie-będę w robocie. Odpowiedz Link Zgłoś
alku1 Re: sylwester dla samotnych 17.12.05, 19:00 Ciesze sie z tego Waszego Sylwka najwidoczniej cos jednak wyjdzie. Ja jestem z Warszawy i mam ten sam problem, nic zorganizowanego nie ma, a chetnie bym sie gdzies wybral, chocby i na koniec swiata byle nie musiec go spedzic z pilotem w reku przed telewizorem. Pozdrawiam ALKU Odpowiedz Link Zgłoś
adams_kip Re: sylwester dla samotnych 18.12.05, 13:48 ja tez bym sie dopisal do tej listy szukajacych :))) czy moze jakis plan sie wyklarowal? :) Pozdrawiam serdecznie Adam's Odpowiedz Link Zgłoś
fluda Re: sylwester dla samotnych 19.11.06, 13:55 Dla wszystkich samotnych szukających ciekawych ofert sylwestrowych: proponuję wpisać w Googlach "sylwester dla samotnych" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samotny Re: sylwester dla samotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 14:05 Ja tez bym sie przylaczyl. Gdzie sie spotykacie? Moze bedzie fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: sylwester dla samotnych IP: *.jgora.dialog.net.pl 31.12.05, 17:00 Chyba w taki gdzie nie ma samotnych ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: sylwester dla samotnych IP: *.dami.pl 31.12.05, 17:01 gdy serce drgnie, moze dziś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niedzwiedz Re: sylwester dla samotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 18:51 Miło ale cosik mi się wydaje że nic z tego nie wyszło. Jakoś nie ma więcej postów a to juz tuż tuż a nawet już. Jednak Samotni ludzie muszą pozostać samotni w domach przed komputerem lub telewizorem POZDRAWIAM I ŻYCZĘ Szczęśliwego Nowego Roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jelgór Re: sylwester dla samotnych IP: *.jgora.dialog.net.pl 19.11.06, 15:13 Ja chyba pójdę na spacer na Szybowcową, popatrzeć z góry na miasto rozświetlone petardami. Chyba, że będzie padać deszcz, co jest możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jelgór Re: sylwester dla samotnych IP: *.jgora.dialog.net.pl 05.11.07, 20:37 Miałem pójść i nie poszedłem, trochę pracowałem na kompie, potem poszedłem spać. W miarę upływu lat Sylwester robi na mnie coraz mniejsze wrażenie. W tym roku od razu idę spać. Fajnie przeczytać stary wątek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: sylwester dla samotnych IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.07, 17:39 A co mają zrobić samotna po 60tce w Sylwestra, też chciałabym trochę pobyć w towarzystwie a nie tylko przed telewizorem lub na placu, to przecież szczególny dzień? Odpowiedz Link Zgłoś
bav Re: sylwester dla samotnych 05.11.07, 11:38 Możesz zaprosić przyjaciół, znajomych lub rodzinę do siebie lub dla nich/razem z nimi zorganizować jakiś wypad. Wtedy za rok pewnie ktoś z nich też Cię zaprosi :) Jak nie, to poznaj nowych ludzi :) Trochę własnej inicjatywy, w każdym wieku i w każdym dniu warto dbać o swoje relacje z ludźmi A tak poza tym - to dzień jak każdy inny. Niby dlaczego jakiś szczególny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tajemniczy pan P. Re: sylwester dla samotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.07, 14:28 Też mam takie wrażenie, że dajecie o sobie znać, bo jest Wam ciężko, OK. Ale z drugiej strony chcecie żeby Wam pod nos coś podsunięto. Domyślam się, że bezradność to jedna z tych rzeczy, dla której cały czas jesteście samotni. A może Gosia zorganizuj na chacie taką małą imprezkę. Napisz na forum Sylwester dla samotnych u Gosi. Jeśli nawet będzie ciężko się pobawić, to stworzycie dobrą grupę wsparcia ;-) Głowa do góry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antinomi Re: sylwester dla samotnych IP: *.md4.pl 24.11.08, 20:04 Czujesz się osamotniony. Postaraj się odwiedzić kogoś, kto jest jeszcze bardziej samotny... Ja mam 24, też nie mam gdzie iść, wiek nie ma znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
bav Re: sylwester dla samotnych 24.11.08, 20:39 antinomi - jak to, też nie masz gdzie iść? Napisz, czy odwiedzisz kogoś, czy chcesz, żeby Ciebie ktoś odwiedził? ;))) Samotni, napiszcie, jak z Sylwestrem? Szczęśliwi przed tv czy szczęśliwi w towarzystwie? Pozdrawiam w starym wątku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysia Re: sylwester dla samotnych IP: *.eranet.pl 27.11.08, 22:12 na zabawę sylwestrową najlepiej iść z bliską osobą lub w grupie przyjaciół. ja takiej możliwości nie mam, ponieważ jestem sama a moi znajomi idą z osobami towarzyszącymi. trochę głupio robić za przyzwoitkę pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiekn1984@2p.p Re: sylwester dla samotnych IP: *.cdma.centertel.pl 06.11.09, 20:55 Witam Ja mam taki pomysł na sylwestra... Impreza we Wrocławiu lub w Krakowie... miejsce można jeszcze ustalić... zapraszam chętne osoby pisać maile do mnie jeśli ktoś jest zainteresowany..,. Jedyne ograniczenie wiek powyżej 18 Gorąco pozdrawiam Imprezka w miłym towarzystwie jest zawsze dobra więc jak macie pmysł na im=nne miejsce to piszcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiekn1984@wp.p Re: sylwester dla samotnych IP: *.146.55.93.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.11.09, 20:09 zapraszam na stronę mojego forum szukam osób chętnych do wspólnej imprezy sylwestrowej np. Kraków, Wrocław bądź Praha forum.wp.pl/fid,7730,forum.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jelgór Nieśmiertelny wątek:) IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.10.09, 20:36 ... ma już 4 lata, a ciągle na czasie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odważny Re: sylwester dla samotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 15:08 witajcie samotne dzikusy proponuję umówić się w jakimś miejscu, zbieże się grupka ludzi, po 5 minutach będziecie siebie (bedziemy) znać , idziemy bawić się na plac, gwarantuję że na placu zabawa nie skończy się.... haha wpadłem na pomysł, można spotkać się w grupie dzikusy tydzień wcześniej, czy dwa tygodnie.... przestaniecie być samotni Odpowiedz Link Zgłoś