Gość: janusz IP: *.231.udn.pl 15.04.06, 17:33 chyba wyjade Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maciej Re: Brak pracy w jg IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.04.06, 18:53 Ja już to zrobiłem 8 lat temu i nie jest źle :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z zagranicy Re: Brak pracy w jg IP: *.nycmny83.dynamic.covad.net 16.04.06, 00:50 kurcze cos mi sie przypomina ,te ciagle poszukiwanie tej pracy ,ale ja wyjechalem 2 lata temu i naprawde nie zaluje tej decyzji a jelenia ciagle mam w swoim sercu:) Odpowiedz Link Zgłoś
maurycy Re: Brak pracy w jg 16.04.06, 07:56 To jest sukces naszego doświadczonego samorządowca. Bezrobocie spadło drastycznie, bo bezrobotni wyjechali z miasta - do Wrocka, Poznania, Warszawy, Londynu, Dublina. Tak trzymać. Jeszcze trochę i populacja miasta będzie na poziomie roku 1939 tj. 35 tysięcy i składac się będzie z emerytów i prcowników UM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Brak pracy w jg IP: *.jgora.dialog.net.pl 17.04.06, 16:19 Ja 5 maja jade do Angli do pracy niestety w naszym miescie po maturze i po studiach posiadajac papier mgr nie ma dla mnie pracy przykre to :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strejner Re: Brak pracy w jg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.06, 16:42 Dokładnie tak. Bezrobocie w Jelonce w m-cu kwietniu br. spadło o trzy pełne Krychy, pięć autobusów do Londynu, 5 busów do Niemiec, no i parę setek prywatnych samochodów jadących w kierunku dobrobytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Brak pracy w jg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 15:57 A myślałam że w Jeleniej jest lepiej, bo w Wałbrzychu do dopiero dno. Bez znajomości marne szanse, a papierek z "mgr" można sobie wsadzić...na dno szuflady. Chce wyjechać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hugo Re: Brak pracy w jg IP: *.jgora.dialog.net.pl 25.04.06, 00:16 Ja założyłem w Jeleniej własną działalność i nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzyn Re: Brak pracy w jg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 00:56 A co takiego ciekawego robisz że nie narzekasz. Bo z działalności ciężko się w tym mieście utrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yes Re: Brak pracy w jg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 11:12 Ja otworzyłem sklepik z pamiątkami w górskiej miejscowości, nie narzekam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podziekujmy Re: Brak pracy w jg IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.06, 22:32 podziekujmy naszyzm władzom za brak aquaparku[2000miejsc pracy]i za ucieczke z inwestycjami firm do tad dzialajacymi w jg! Odpowiedz Link Zgłoś