Gość: AML IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 24.10.01, 21:32 Czy zapłaciliście dzisiaj podatek od złudzeń. Bo ja nie (kolejka przed totalizatorem była tak długa, że zwątpiłem). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kama Re: Lotto. IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 24.10.01, 22:30 A gdyby nie było kolejki zapłaciłbyś ten podatek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AML Re: Lotto. IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 24.10.01, 22:33 Gość portalu: kama napisał(a): > A gdyby nie było kolejki zapłaciłbyś ten podatek? No pewnie. Przcież to idzie na stadiony i inne obiekty sportowe ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Lotto. IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 25.10.01, 00:36 I (chyba)Jamrożego. A swoją drogą to mój pan zapłacił dzisiaj ten podatek. Poszczęściło mu się. Skreślił poprawnie aż 2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SoSoS Re: Lotto. IP: *.jgora.dialog.net.pl 25.10.01, 09:09 Niestety brak wygranej :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Lotto. IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 25.10.01, 14:24 Ale nadzieja została? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SoSoS Re: Lotto. IP: *.jgora.dialog.net.pl 25.10.01, 16:51 Gość portalu: kama napisał(a): > Ale nadzieja została? Jeszcze sie tli - moze jak bedzie wieksza kumulacja to sie uda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Lotto. IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 25.10.01, 22:48 A nie lepiej systematycznie niż od przypadku do przypadku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SoSoS Re: Lotto. IP: *.jgora.dialog.net.pl 26.10.01, 19:56 Gość portalu: kama napisał(a): > A nie lepiej systematycznie niż od przypadku do przypadku? Ja raczej gram sporadycznie. Czesciej odwiedzam zaklady bukmacherskie, ale wyniki raczej mizerne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AML Re: Lotto. IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 26.10.01, 20:32 Gość portalu: SoSoS napisał(a): > Gość portalu: kama napisał(a): > > > A nie lepiej systematycznie niż od przypadku do przypadku? > > Ja raczej gram sporadycznie. > Czesciej odwiedzam zaklady bukmacherskie, ale wyniki raczej mizerne. A gdzie w Jeleniej przyjmują zakłady bukmacherskie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SoSoS Re: Lotto. IP: *.jgora.dialog.net.pl 27.10.01, 10:26 Gość portalu: AML napisał(a): > A gdzie w Jeleniej przyjmują zakłady bukmacherskie ? Przy parkingu na Grodzkiej (tuz obok hotelu Baron) - Profesjonal i na placu kardynala Wyszynskiego (prawie naprzeciw Flory) - STS. Zycze wysokich wygranych :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Lotto. IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 29.10.01, 22:31 Oświeć naiwną. Co to są te zakłady? Na czym polega wygrywanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SoSoS Re: Lotto. IP: *.jgora.dialog.net.pl 30.10.01, 20:14 Gość portalu: kama napisał(a): > Oświeć naiwną. Co to są te zakłady? Na czym polega wygrywanie? Polecam odwiedzic: www.profesjonal.com.pl i www.sts.pl tam sa zasady gry, a jesli czegos nie zrozumiesz to chetnie pomoge. P.S. czy wstapil w Ciebie Kamo duch ryzyka :-) ? Odpowiedz Link Zgłoś