memelo 03.08.06, 11:46 W niedzielę Polak wystartuje pierwszy raz w Formel 1. Jak myślicie, jak się zaprezentuje? Ja typuję, że od razu wygra. Energia go poniesie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ed Re: Robert Kubica w GP na Hungaroring! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 12:11 Punktowane miejsce zajmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ED Re: Robert Kubica w GP na Hungaroring! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 01:14 Da rade Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Robert Kusiak w "10"! IP: *.jgora.dialog.net.pl 05.08.06, 15:27 Robert Kusiak przed Alfonsem i Szumidłem! Jutro pojedzie z 5 linii na ringu w Budapeszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Robert Kusiak w "10"! IP: *.jgora.dialog.net.pl 05.08.06, 17:29 A Józef Prystrom z której pozycji startuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Robert Kubica w GP na Hungaroring! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 17:28 Jesteś głupszy niż my myślimy że jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sory Re: Robert Kubica w GP na Hungaroring! IP: *.jgora.dialog.net.pl 05.08.06, 18:58 Ed.. ka znasz, e.. lektrykiem był, e.. tykietki zbierał;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Robert Kubica w GP na Hungaroring! IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.08.06, 16:36 Kubica siódmy, brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leoncjo Re: Robert Kubica w GP na Hungaroring! IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.08.06, 21:31 Niestety chyba zostanie zdyskwalifikowany, miał bowiem o 2 kg za lekki bolid. Przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
jamx Re: Robert Kubica w GP na Hungaroring! 06.08.06, 23:48 Witam, Wg mnie i tak trzeba uznać klasę Kubicy. Szkoda, że trafił na tak ciężką trasę i tak okropne warunki. Myślę jednak, że dobre przetarcie na starcie zaowocuje, że w przyszłości będziemy mieli prawdziwego mistrza F1. Zastanawiam się czy po wyścigu są ważone wszystkie bolidy? jamx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: Robert Kubica w GP na Hungaroring! IP: *.jgora.dialog.net.pl 07.08.06, 08:57 czy oni ważą bolidy z oponami , czy bez? Odpowiedz Link Zgłoś
jamx Re: Robert Kubica w GP na Hungaroring! 07.08.06, 11:09 Tak. Z wiadomości radiowych dowiedziałem się, że powodem niedowagi samochodu Roberta była zbyt długa jazda na jednych oponach. Dla mnie dziwna sprawa - znaczy się sama reguła. No ale zasady są zasadami. Dzisiaj mają paść decyzje czy w Istanbule zobaczymy poprawkę naszego "mistrza". Pozdrawiam jamx Odpowiedz Link Zgłoś
hexl Re: Robert Kubica w GP na Hungaroring! 07.08.06, 11:59 www.formula1.com/news/4785.html Już wiadomo, że Villeneuve nie bedzie jeździł - zrezygnował. Kubica ma szanse pojeździć do końca sezonu. Za chwilę rzecznik prasowy ogłosi czy pojedzie w Turcji. Kibicowałam Kubicy w sobotę i wczoraj. Życzłam mu aby wogóle ukonczył wyścig. Na szczęście dyskwalifikacja nie jest z jego winy. Gdyby jednak zmienial gumy, nie miałby punktowanego miejsca. Musimy też pamiętać że najlepsi nie skonczyli wyścigu. PS. szkoda że na forum zawsze znajdzie się kilku idiotów którzy nie kontunuują tematu i próbują wszędzie zamącić. Musimy nauczyć się ignorować te posty i pisać na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
memelo Re: Robert Kubica w GP na Hungaroring! 07.08.06, 12:15 Podali w radiu i na onecie. Będzie Kubica jeździł co najmniej do końca sezonu. Trzymajmy kciuki. kpk Odpowiedz Link Zgłoś
hexl Re: Robert Kubica w GP na Hungaroring! 07.08.06, 12:38 SUUUUUUUUUUUPEEEER!!! szczerze, to jak usłyszałam że pojedzie, chciałam jechać do Budapesztu. Jakoś jednak się nie udało. Byłam tam już na wyścigu. Atmosfera jest świetna. Mam nadzieję, że będziemy mieli (za dwa lub trzy lata) mistrza w F1. Odpowiedz Link Zgłoś