Gość: Piotr z Zabobrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 14:51 Zastanawia mnie jedna rzecz, dlaczego od kilku tygodni TV DAMI lansuje radnego Leszczyka? Może mają jakiś dług do spłacenia? Innych jakoś nie pokazują. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: widz Re: TV DAMI IP: *.233.udn.pl 13.01.07, 15:19 może dlatego, że p. łojek będzie wiceprezydentem? lansują PIS...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: TV DAMI IP: *.ppp.tiscali.fr 13.01.07, 18:05 Pan Leszczyk jest znany bardzo na tym forum,moze by sie zastanowic co proponuje Pan Leszczyk,jako radny i jako czlowiek.Nie jestem przekonany do postu lwa 1961 na temat polityki,ale jak tak poczytam post z podtekstem politycznym,to chyba ma duzo racji.Chodzi o to zeby samorzadowca nie kojarzyc z partiami.Wiem ,to bardzo trudne.Jesli chodzi o Pana Leszczyka,to najwazniejsze,ze jest mlody i gniewny,oj nie bedzie sie Wam to podobac.Ogolnie rzecz biorac,wladza ma wladze,nigdy gawiedz.Ja wiem ze zaraz nazbieram,trudno.Ale skoro nie chcecie starych,patrzcie na mlodych,tez nie pasuje?Moze robocop? Odpowiedz Link Zgłoś