Dodaj do ulubionych

Firma DSE Draexlmaier OPINIE ?

19.02.07, 14:34
Jaką opinią cieszy się Firma DSE Draexlmaier ?
Jakie zarobki oferują ?
Obserwuj wątek
    • Gość: prezes Re: Firma DSE Draexlmaier OPINIE ? IP: *.centertel.pl 20.02.07, 18:14
      Taką opinią że zatrudniają tam ludzi którzy właśnie wyszli z więzienia i nie
      mają gdzie się zaczepić.
      A co do zarobków,,,no cóż to zależy kto jakie ma wymagania.
      800zł.dostaniesz.po roku przy dobrym wietrze 1200zł.
      Chyba trza z tąd wyjechać.
      • Gość: PO i SLD rzadza Re: Firma DSE Draexlmaier OPINIE ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 18:31
        Wszędzie pojawiają się ogłoszenia że DSE szuka pracowników i to nie tylko na
        monterów ale i na wyższe stanowiska. Wygląda na to że sporo ludzi odpłynęło z
        zakładu, jaka może być przyczyna ? Chyba nie nagły wzrost produkcji ?
        • Gość: Emeryt Re: Firma DSE Draexlmaier OPINIE ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 19:03
          Nie odpłynęło - tylko po prostu dają zatrudnienie na krótki czas określony i
          won. Roku na 100% nie przepracujesz bo sam bys się zwolnił albo miał zasiłek. A
          następni czekają za minimalną pensję. Ot zalety Unii Europejskiej - tylko nie
          dla Ciebie (z całym szacunkiem).
          • Gość: martynikas Re: Firma DSE Draexlmaier OPINIE ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 21:50
            a ja znam sympatyczną dziewczynę, która długo już pracuje na linii produkcyjnej
            i chwali sobie, tzn twierdzi, że lekko nie jest, ale jak się człowiek nauczy i
            dostosuje to zarobić normalnie też można. nie była w więzieniu i na dewiantkę
            nie wygląda....
            • Gość: marceli Re: Firma DSE Draexlmaier OPINIE ? IP: *.jgora.dialog.net.pl 23.02.07, 07:51
              ja też znam tam sympatycznych ludzi i każdy z nich twierdzi że to obóz pracy.
    • Gość: Furiat Re: Firma DSE Draexlmaier OPINIE ? IP: 193.158.111.* 23.02.07, 09:53
      No tak, ale oni nie tylko na produkcje szukaja ludzi, maja calkiem znosne biuro
      konstrukcyjne w ktorym da sie zyc, tam sa naprawde juz inne zarobki... znam
      paru ludzi, ktorzy tam pracuja i chwala sobie, niestety ja sie tam nie
      dostalem, bo nie znam jezyka... Podobno niezle tez maja na przygotowaniu
      produkcji... ale to so wszystko opinie osob takich jak ja, najlepiej samemu sie
      przekonac... Wiem ze maja sie rozrastac, dlatego np. konstrukcyjny jest juz w
      centrum miasta...
      • mini49 Re: Firma DSE Draexlmaier OPINIE ? 23.02.07, 13:40
        a jakie zarobki sa na stanowiskach administracyjno- biurowych?
        • Gość: Furiat Re: Firma DSE Draexlmaier OPINIE ? IP: *.jgora.dialog.net.pl 24.02.07, 19:48
          Podobno w konstrukcyjym zaczynaja od 2300 brutto, plus wszystkie potrzebne szkolenia, wraz z jezykowym. zarobki w tym biurze ksztaltuja sie na poziomie 3500 - 5000 pln brutto, dot. osob ktore juz conajmniej 3 lata tam pracuja. Dochodza jeszcze diety za wyjazdy, ile - nie wiem. Podobno jest tam niezle
          • Gość: mlody Re: Firma DSE Draexlmaier OPINIE ? IP: *.jgora.dialog.net.pl 24.02.07, 22:30
            skoro jestes tak dobrze zorientowany, to powiedz jak sie tam dostac bez znajomosci?
            • Gość: jacek Re: Firma DSE Draexlmaier OPINIE ? IP: *.jgora.dialog.net.pl 24.02.07, 22:32
              a szukaja kogos do konstrukcji? w zyciu nie slyszalem, pewnie dzial jest obstawiony przez rodzine dyrektora.
              • Gość: Ania Re: Firma DSE Draexlmaier OPINIE ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.07, 22:48
                Wyobraź sobie, że niedawno długo szukali do konstrukcyjnego, ale nie ze
                znajomościami, a z umiejętnościami, czyli inżynierów z niemieckim i praktyką,
                lub po prostu dobrą wiedzą wyniesioną ze studiów.
                • Gość: mlody Re: Firma DSE Draexlmaier OPINIE ? IP: *.jgora.dialog.net.pl 27.02.07, 16:49
                  Oj, chyba to nie prawda, sam slyszalem, ze bez znajomosci u dyrektora sie tam
                  nie dostaniesz. Dlatego nadal jestem przekonany, ze pracuje tam jego rodzina,
                  nepotyzm niech zyje... Gowno wszystko prawda...
                  • Gość: Ania Re: Firma DSE Draexlmaier OPINIE ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.07, 18:51
                    A wyobraź sobie, że jednak prawda. Pracuje tam moja koleżanka, która jest
                    świetnym inżynierem i pracy tam nie dostała po znajomości.
                    • Gość: mlody Re: Firma DSE Draexlmaier OPINIE ? IP: *.jgora.dialog.net.pl 27.02.07, 19:01
                      taaaaaak, ciekawe jak sie tam dostala,co?
    • Gość: Mr. Z Re: Firma DSE Draexlmaier OPINIE ? IP: 193.158.111.* 26.02.07, 08:37
      Dobra firma, znam wielu ludzi z niej i sa zadowoleni...
    • Gość: mlody Re: Firma DSE Draexlmaier OPINIE ? IP: *.jgora.dialog.net.pl 01.03.07, 07:16
      Czytalem, ze szukaja sekretarki do biura konstrukcyjnego. Moze sie nadam, ktos wie jakie sa wymagania?
      • Gość: ODK Re: Firma DSE Draexlmaier OPINIE ? IP: 193.158.111.* 02.03.07, 12:07
        mlody musisz ogolić nogi!
        • Gość: mlody Re: Firma DSE Draexlmaier OPINIE ? IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.03.07, 14:53
          ejze, czyzby to byl wymog? na pewno wszystko w porzadku z tym biurem?
    • Gość: mlody Re: Firma DSE Draexlmaier OPINIE ? IP: *.jgora.dialog.net.pl 20.03.07, 20:14
      taka wielka firma i zadnych postow? Czy biuro konstrukcyjne Drexlmaiera jest
      osobna firma? Czy ktos cos wie na ten temat?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka