Gość: zosia IP: *.eranet.pl 13.12.08, 19:53 Poszukuję w Jeleniej Górze dobrego ortopedy. Czy ktoś może polecić takiego specjalistę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1jula Re: dobry ortopeda 13.12.08, 20:58 na pewno nie Dariusz Pierzchalski, oglądał mojego syna i powiedział że jest w porządku, a za miesiąc okazało się że dysplazja IIc. Słyszałam dużo dobrych opini na temat dr Rojka, ale osobiście nie miałam z nim kontaktu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: dobry ortopeda IP: *.eranet.pl 17.12.08, 23:58 byłam z wizyta u dr Bronowicza\ortopeda-traumatolog\ po skręceniu kolana ,a on dopatrzył się małych guzków zwyrodnieniowych i powiedział, że on widzi chorobę i będzie ją leczył.a to,że mam zerwane wiązadła,uszkodzoną torebkę , zanik mięśni i ledwo chodzę to już nie widzi a ja wcześniej prywatnie robiłam USG i wiem co mi jest ,tak więc gorąco NIE POLECAM,A WRĘCZ OSTRZEGAM PRZED TYM LEKARZEM!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: dobry ortopeda IP: *.centertel.pl 26.12.08, 13:07 paweł Studniarek, andrzej Rojek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agula Re: dobry ortopeda IP: 87.105.243.* 13.05.09, 11:15 Ja sie połamałam i byłam u dwóch w Jelonce i na razie wynikło, że mają takie same metody, ponieważ powiedzieli to samo. Wydaje mi się więc, że tak ma być jak mówią, mam nadzieję. Nie znam sie na tym bo dopiero pierwszy raz się w życiu połamałam ale to nic przyjemnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moni Re: dobry ortopeda IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.05.09, 21:52 również polecam doktora Rojka - przychodnia Zabobrze Odpowiedz Link Zgłoś
karpacz.nocuj.net Re: dobry ortopeda 07.05.16, 08:16 Temat stary jak świat, ale jakby ktoś na przyszłość szukał to polecam tego www.ortopedajeleniagora.pl. Sam długo najpierw szukałem, a potem tułałem się od jednego do drugiego i dopiero ten pomógł mi z kolanem. Odpowiedz Link Zgłoś