Gość: ██CIEKAWSKI██ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.03, 18:48 Ciekawe co tam się u Was buduje ( ma budować ). Fabryka, hipermarket, salon samochodowy, nowy budynek? Dzięki i pozdrawiam ██CIEKAWSKI██ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: INWESTYCJE W ZGORZELCU I OKOLICY IP: *.robsoft.com.pl / *.zgorzelec.sdi.tpnet.pl 10.11.03, 20:37 oj ciekawski ciekawski .....czy cos sie ma budowac? mi niestety nic niewiadomo moze jest ktos bardziej zorientowany...??? Odpowiedz Link Zgłoś
zubekjoy Re: INWESTYCJE W ZGORZELCU I OKOLICY 11.11.03, 21:39 może.... most? :) jak dla mnie to inwestycja całkiem całkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
neandertalski Re: INWESTYCJE W ZGORZELCU I OKOLICY 12.11.03, 14:44 nie, żebym sie czepiał ale most to budują Niemcy...;) Mimo wszystko nie potrafię myśleć o nim jak o "naszej" inwestycji. Równie dobrze możnaby powiedzieć, ze odnowiliśmy starówkę w Goerlitz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zubekjoy Re: INWESTYCJE W ZGORZELCU I OKOLICY 16.11.03, 16:18 tak, ale Ciekawski nie sprecyzował, że chodzi o polskie inwestycje, tylko co się unas buduje. no to mówię - most. nie jestem specjalistą w sprawach budowlanych, ale coś mi się zdaje, że sezon na "inwestycje" właśnie się skończył. pozdrowienia :) Odpowiedz Link Zgłoś