Gość: Diana85 IP: *.ds5.tuniv.szczecin.pl 18.03.09, 20:52 poszukuje dobrego zespołu na wesele - wpisujcie swoje typy i porady bawił się ktoś z Was przyz zespole "ADAGIO" z Gryfowa?? prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaja Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję IP: *.jgora.dialog.net.pl 24.03.09, 15:49 polecam zespół p. Wisiorków "Family" www.family.jgora.pl. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna i Krzyś Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.07.09, 22:33 my też polecamy Family :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.03.09, 13:56 też polecam Family Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konsultantka ślubn Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.04.09, 21:45 Polecam zespół www.barthez.pl/. W razie pytań zapraszam do kontaktu: www.ardnaskelad.pl pozdrawiam serdecznie Aleksandra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsss Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję IP: *.wroclaw.mm.pl 14.12.10, 19:04 nbh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz79 Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.09, 22:07 Osobiście nie poleam zespołó Adadio z gryfowa Zajrzyj na www.debet.ir.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.05.09, 18:28 wydaje mi się ze ten post wyżej to napisał \Pan z zespolu i dlatego kieruje na swoją stronę. Z doświadczenia wiem / 2 lata temu brałam slub/ i też szukałam dobrej kapeli dlatego nie polecam zaglądania na te strony , bo tutaj zespoly oczerniaja jeden drugiego,to wielkie świństwo wypisują na siebie bzdury.Najlepiej wejdź na stronę zespoly muzyczne poszukaj kapeli która pasuje wam , posłuchaj ich demo potem umów się na przesłuchanie ich na żywo i ocenisz sama a nie sugeruj się opiniami chorej muzycznej konkurencji.Znam zespoly i to na prawdę dobre którym tu na forum wyrobiono opinię "dna" a w rzeczywistości to one mają duże wzięcie na weselach i tylko szkoda że Wy muzycy nie potraficie się trzymać razem tylko podkładacie sobie świnie.Pozdrawiam Asia M Odpowiedz Link Zgłoś
remix-1 Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję 22.05.09, 02:05 Chciałbym polecić państwu mój zespół muzyczny REMIX na wesele.Skład zespołu jest damsko-męski trzyosobowy plus wodzirej. Bawimy gości rytmiczną muzyką w stylu pop,dens i disco polo.Gramy na żywo na klawiszach,gitarze i akordeonie. W przerwach prowadzimy śmieszne zabawy i konkursy a przy stołach śpiewamy z gośćmi piosenki biesiadne z akompaniamentem gitary Witam. i akordeonu.Nasze wieloletnie doświadczenie w tym zakresie jest gwarancją dobrej zabawy.Więcej o nas na stronie: www opolanka.pl lub mail damian_czarnecki@op.pl. Utwory mp3 w załączonym pliku. Tel. 698 557 758 Cena za usługę jest zależna od czasu trwania wesela ( jeden lub dwa dni) i kosztami dojazdu. Zapraszam do skorzystania z naszych usług i proszę o kontakt. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 00:11 Zespół Adagio z Gryfowa gra naprawdę nieźle. Jestem przekonany, że nie pożałujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chętny Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 10:15 Witam, potrzebuje namar na zespół Adagio z Gryfowa Śl. PILNE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adagio Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję IP: *.tvk3.pl 26.07.09, 15:33 606879699 adagio gryfow to numer do szefa zespolu Odpowiedz Link Zgłoś
lafabr Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję 22.08.09, 13:22 Gość portalu: adagio napisał(a): > 606879699 adagio gryfow to numer do szefa zespolu Jeżeli chcesz mieć popsute wesele to mogę polecić ich. Moja rada- nie dawaj im alkoholu!!! Ja popełniłam ten błąd i żałowałam. Wiem że automat sam zagra wystarczy włączyć play ale jeżeli ci to wystarczy to ich weź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani młoda Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.09, 09:28 Grali u mnie na weselu, dostali alkohol i nie popsuli wesela, wręcz przeciwnie!!!Jak się chce zepsuć reputację zespołu to wymyślamy różne bzdury, nawet o automatach!!!Oni mają zajęte terminy na 2 lata wię o to świadzcy o zainteresowaniu tym zespołem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: te-za.de Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję IP: *.pools.arcor-ip.net 31.12.09, 01:55 zespol muzyczny info i demo na str, te-za.de Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.10, 10:18 Popsute wesele?,co Ty wypisujesz!grali u mnie na weselu w styczniu i było super i rano wracali swoim transportem do domu(oczywiście kierował jeden z nich).Automat to jest do lodów,grali na żywo z alordeonem,gitarą itp.ich staż na rynku muzycznym to ponad 20 lat więc nie psuj opini bzdurnymi opowieściami!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc z branzy Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.11, 22:23 Dziewczynko Ty chyba nie słyszałas nigdy zespołu na zywo. Siedze w tym środowisku już długo i powiem Ci tyle że nie ma na tym terenie zespołu który gra na zywo bo to na weselu technicznie nie wykonalne. Są coprawda kapele, które grają na pół-live takie jak powiedzmy np tomski band czy pare innych ale one znowu są drogie i też nie grają 100% live no i napewno addagio do nich nie należy. To zwykly akompaniament z klapy albo miniDJ-a i raczej dla ludzi o kiepskim guście muzycznym i gościu leci na wyrobionej renomie, stąd tyle terminów ot co. Nie chce nikogo oczerniać ale taka prawda. Sam już się w to nie bawie więc pisze obiektywnie Odpowiedz Link Zgłoś
anorexia-nervosa Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję 22.10.12, 17:07 Polecam DJKowalskiiego www.djkowalski.pl 505 93 93 33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.11, 18:18 byłam z mężem w maju na weselu,gdzie grał zespół Adagio z Gryfowa. To co piszą na ich temat na różnych forach,to zwykła polska zazdrość! Zespół ma terminy na 2 lata zajęte!! ,konkurencja przez internet pustymi i nieprawdziwymi opowieściami próbuje obrażać.Pamiętajcie, w sieci nie jesteście anonimowi. Dla nas byli fantastyczni , wystarczy wejść na ich stronę i poczytać opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
agabzyk1 Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję 27.08.09, 21:35 Zapraszamy www.divertimento.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję IP: *.md4.pl 07.09.09, 13:57 Polecam zespół ELEAR z Łomnicy. 2 panów i dziewczyna. Fajnie grają i śpiewają. Robią zabawy i jeśli goście chcą to grają przy stolikach biesiady z akordeonem. Na moim weselu dali czadu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doluś Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.09, 19:11 Zespol Adagio z Gryfowa Śl gra swietnie nie ma lepszego zespolu od nich oni sa naprawde swietni graja wszystko na żywo a nie tak jk inni z dyskietek jeszcze raz polecam wszystkim ten zespol bylem teraz 24.10.2009 na weselu w Rakowicach tam grali polecam serdzecznie i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję IP: *.lanet.net.pl 28.10.09, 19:33 DJ Grzechotnik 0 509 207 243 swietny DJ, ktory rowniez gra na puzonie, prowadzi wesele etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donald Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 22:13 Kiedy to wesele moze juz po ? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks652 Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję 02.06.10, 15:45 dobre pytanie, może ten zespół muzyczny na wesele już nie potrzebny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mela Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję IP: 88.220.176.* 16.11.09, 21:47 Uliw Voice z Bolkowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję IP: *.neti.gsm.pl 17.11.09, 20:02 U nas grał "Swing Thing". Zespół genialny. Zaoszczędziliśmy trochę na jedzeniu, żeby ich sciągnąć i się opłaciło (a jedzenia i tak jak zwykle było za dużo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogdan Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.12.09, 20:03 Witam czy ktoś słyszał o zespole muzycznym FART z okolic Karpacza ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benia Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.12.09, 22:56 Chyba ci chodzi o 2 chłopaków z Miłkowa , nie sa najgorsi ale ja osobiscie uwazam ze w zespole musi byc głos zenski Poszukaj raczej zespołu gdzie jest głos meski i zenski Wyobraz sobie znany przebój Moje jedyne marzenie w wykonaniu meskim Porazka !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.kasianowak.eu Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.09, 00:38 Witam, Jeśli zespół już znaleziony, może czas na fotografa? Polecam: Wyjątkowa fotografia ślubna, Jelenia Góra i okolice Odpowiedz Link Zgłoś
kamcia1980 Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję 13.12.09, 22:06 A czy ktos moze zna zespol Eliza Band? Wczesniej byl pod nazwa Black&White. Bardzo prosze o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.12.09, 18:32 www.coconsclub.pl/ u mnie grali są świetni!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piipi Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.10, 22:16 ~DIANA85 .. moja TESCIOWA ..cudownie *fajnie gra na nerwach ! ~Polecam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję IP: *.centertel.pl 08.01.10, 12:06 polecam zespol muzyczny TRIJO z Gorzowa WLk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MartaAnna Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.10, 18:41 Nie polecam zespolu Eliza Band wczesniej byl pod nazwa Black&White. Zarezerwowalam ich na swoje wesele. Brak kontaktu przez e-mail. Pisalam do nich pare razy, dopiero przez telefon uzyskalam informacje. Umowilam moja siostre na szczegolowe spotkanie z nimi, a oni nie raczyli oddzwonic, ze tego dnia maja koncert. Spotkanie zostalo odwolane, mimo ze moja siostra byla juz w drodze!!! Przy okazji zapomnieji mnie poinformowac, ze w dniu mojego slubu, maja jednak koncert i nie beda mogli zagrac. A ja wszystkim zespola podmawialam, a tak sie cieszylam ze bede miala taki elegancki zespol na weselu:-((( BRAK PROFESJONALIZMU! Nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
ewel200 Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję 22.01.10, 17:45 Czy słyszał ktoś o zespole na wesele "Ultimatum"? Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję IP: *.tvk3.pl 23.03.10, 19:57 W sierpniu bawilam sie przy nich na weselu w Kaczorowie. Bardzo ladne glosy. Ogolnie bylo super, chociaz po 24. niewiele pamietam :D ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffff Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.10, 11:23 My bedziemy ich tez mieli na naszym weselu, mam nadzieje, ze wypadna rownie dobrze jak u mojej kuzynki. Trzymajcie kciuki! :) Odpowiedz Link Zgłoś
alawarszawa1 Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję 14.04.10, 00:02 u mnie grał Bala Band z Warszawy POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozef Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.04.10, 18:57 "ACUSTIC" - 603 363 959 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozef Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.04.10, 18:56 Acustic - 603 363 959 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LILA Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.01.10, 15:29 Co do zespołu Adagio.. Jak dla mnie genialni!! Super muzyka, potrafią rozkręcić impreze!! W ich wykonaniu widziałam najpiękniejsze podziękowania dla rodziców!! Naprawde warto!! Odpowiedz Link Zgłoś
walter26 Zespol na wasze wesele tel.607-866-010 31.01.10, 10:21 Zespol muzyczny na imprezy www.walterband.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogdan Re: Zespol na wasze wesele tel.607-866-010 IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.02.10, 21:06 Witam zespoł fart z okolic Karpacza czy ktoś coś wie na ich temet. Prosz o informacje Odpowiedz Link Zgłoś
kori32 dj na wesele 08.02.10, 00:03 Oprawa muzyczna i prowadzenie imprez okolicznościowych www.studiodora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lolita50 Re: dj na wesele 01.04.10, 08:33 Totalne nieporozumienie Facet nie ma wyczucia Stanowczo nie polecam Dory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dj Jarecki Dj Na Wesele Wodzirej Jelenia Góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.11, 00:27 DJ NA WESELE WODZIREJ JELENIA GÓRA WWW.DJJARECKI.PL ZAPRASZAM :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.djkowalski.pl Re: dj na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.12, 09:52 www.youtube.com/watch?v=93op7ilPEt4 oficjalna strona: www.djkowalski.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.02.10, 19:22 Ma ktoś może numer telefonu do zespołu FOREST?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forest Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.12, 17:07 +48 693 691 323 +48 508 041 697 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję IP: *.md4.pl 14.04.10, 14:52 Polecam zespół ELEAR z Łomnicy:) Fajna muzyka i wokal:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michas Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję IP: 78.155.115.* 17.04.10, 14:20 Jak zespół to tylko FART z Łodzi www.zespol-fart.pl . Żywe instrumenty, super prowadzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję IP: *.182.3.45.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.04.10, 10:04 polecam zespół New Romantic z Jeleniej Góry tel.505 906 325 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję IP: *.dslgb.com 04.05.10, 15:04 www.piast-band.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diana Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.10, 20:47 Witam. akurat co do zespołu to się nie wypowiadam, bo nie byłam zadowolona. Za to mogę szczerze polecić firmę dekorującą. Pełna klasa i profesjonalizm. www.dreamflower.pl tu można zobaczyć wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anetka Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.10, 11:14 Witam ja gorąco polecam zespół Tango, z Wałbrzycha 2 osoby kobieta i mężczyzna ( małżeństwo chyba) byłam teraz w sobote na weselu u koleżanki gdzie grali i bawili gości.Muszę przyznać,ze wszyscy byli pozytywnie zaskoczeni ta para świetnie gra, prowadzi zabawy .Mają super sprzęt, oświetlenie. W ogóle wszystko mi się podobało.Mam do nich tel (z wizytówek,wiec myślę,ze są aktualne) 607-657-748 i drugi numer to 605-827-197. polecam i pozdrawiam Anetka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IZA Kulesza Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.05.10, 19:41 witam , a ja polecam zespol GURU BAND rewalacja !!!! wreszcie ktoś gra na żywo bez play backu , zywe instrumenty , bebny flety saksofon. A wokale bajka , a co najwazniesze wokale super111 repertuar ambitny a nie jakieś disko polo jak to grają jeleniogórskie dueciki. Zamówiłiśmy ich na wesele są rewalacyjni i tani . Oglądaliśmy ich kasetę z wesela , robią prawdziwy show , dziewczyny wychodzą do gości bawią ich przebierają się . Na żywo zawsze grają na dworcu PKP polecam ja ich biorę, i polecam innym .Wreszcie coś normalnego a nie panie przed emerytura ważace okolo 100 kilo i dorabiajęce do pensyjki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wioleta Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.05.10, 21:26 Kochani napiszcie mi cos na temat zespołu fart z Miłkowa moja znajoma powiedziała że sie świetnie wybawiła na slubie.Czy słyszeliście o tym zespole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Dobra Rada Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.05.10, 16:30 Guru Band sie podszywa z nazwa na zasadzie skojarzenia ze znanym zespolem Good Band Uwazajcie nie pomylcie nazwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka w. Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.05.10, 18:47 tak czytam co piszecie i jestem wściekła na was bo ja 2 tyg temu bawilam sie w Oriencie i ja i moi znajomi byliśmy zachwyceni tymi grajkami guru czy jakoś tam, pełna profeska głosy bajka , bajer super czego można chcieć od orkiestry.Bawią grają nie fałszują a ci co ich szkaluja to zawiść i to chyba konkurencji.A zeby was dobić to powiem ze tylko dwie orkiestry ktore slyszalam w JG to zespol rodzinny family i ten guru reszta to amatorzy i obciachy totalne.Ela W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorcia Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.05.10, 12:22 No i pojawiła nam sie autoreklama Zespolu Family No Family przynajmiej maja przewage nad Guru ze potrafia zagadac do ludzi a o ich poziomie nie chce sie wypowiadac Natomiast GURUBAND (nie mylic )z GOODBAND) to porazka !!!!!!!! A ten powyszy post to chyba sobie sami napisali bo sluchajac ich to nie odnioslam dobrego wrazenia Szkoda bo Orient Express to sliczna restauracja i chyba jako jedyna w miescie robi dancingi,ale wole przyjsc tu na disco no chyba ze szefostwo cos zmieni z muzyka i zatrudni jakis dobry doswiadczony zespoł Zreszta to nie jest tylko moja opinia tylko calego mojego towarzystwa z ktorym "balowalm " w Orient Express Odpowiedz Link Zgłoś
ibanezik Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję 29.05.10, 17:08 Ludziska, ale wy jesteście zabawni..... Ja nie bede polecał żadnego zespołu, ale powiem jedno, jeżeli ktoś szuka to niech się umówi , posłucha demo, wpadnie na imprezkę gdzie gra dany "zespół". Wiekszość postów pisze konkurencja albo znajomi konkurencji co na pewno nie jest miarodajne. Ktoś tu piszę, że nie grają na żywo... hehe i ma rację bo wszystkie wymienione tu "zespoły" grają z podkładów midi... no może Tomski-bend ale to inna półka cenowa. Dlaczego mam mylić GURUBAND z GOODBAND ??? Czy jestem jakiś pomylony ?? Jeżeli bawimy się w taką gre słowną to Family też mi sie z czymś kojarzy, Barthez, New Romantic ...... W Orient Express teraz każdy zespół się chce załapać !!!! 90 % zespolików to ściema, zresztą chyba na tym to polega żeby udawć że się gra..... wystarczy zablokować stację dyskietek w keybordzie i koniec imprezki bo nutki to tylko takie znaczki... które nie wiadomo jak czytać Odpowiedz Link Zgłoś
7maria777 Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję 29.06.10, 12:09 Jeżeli dorcia nie słyszy jak śpiewa Guru Band tzn że nie ma słuchu, hehe. Ja też kiedyś śpiewałam w zespole i ostatnio chodzę do Orient Expresu i uważam że GuruBand śpiewa rewelacyjnie...to co usłyszałam to muszę przyznać że jestem pod wrażeniem- część piosenek śpiewana była na 3 a nawet 4 głosy ...ponadto same ambitne piosenki i widać że ludzie przy nich świetnie się bawią...ale konkurencja widzę że nie ma zasad i próbuje wkręcić się na ich miejsce...ja polecam GuruBand -są świetni. z resztą pójdżcie się pobawić a sami zobaczycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozef Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.05.10, 20:34 Ela - chyba bardzo mało w życiu słyszałaś - zanim coś napiszesz to może się zastanów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozef Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.05.10, 08:03 Brawo Gienia !!! a tak swoją drogą to Elka nam sie marnuje , skoro się zna to może powinna robić za "Zapędowską" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ibaneaz Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 30.05.10, 08:55 Ludziska, ale wy jesteście zabawni..... Ja nie bede polecał żadnego zespołu, ale powiem jedno, jeżeli ktoś szuka to niech się umówi , posłucha demo, wpadnie na imprezkę gdzie gra dany "zespół". Wiekszość postów pisze konkurencja albo znajomi konkurencji co na pewno nie jest miarodajne. Ktoś tu piszę, że nie grają na żywo... hehe i ma rację bo wszystkie wymienione tu "zespoły" grają z podkładów midi... no może Tomski-bend ale to inna półka cenowa. Dlaczego mam mylić GURUBAND z GOODBAND ??? Czy jestem jakiś pomylony ?? Jeżeli bawimy się w taką gre słowną to Family też mi sie z czymś kojarzy, Barthez, New Romantic ...... W Orient Express teraz każdy zespół się chce załapać !!!! 90 % zespolików to ściema, zresztą chyba na tym to polega żeby udawć że się gra..... wystarczy zablokować stację dyskietek w keybordzie i koniec imprezki bo nutki to tylko takie znaczki... które nie wiadomo jak czytać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredzio Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.05.10, 19:16 Ibanez pisze ze wszystkie zespoly graja z podkladow midi A co to sa podklady midi i dlaczego myslisz ze Tomski nie gra z podkladow ? wytlumacz nam to Kolega bawil sie na studniowce w Taborze gdzie gral Tomskii powiedzial mi ze zaczeli od kilku flaszek to ich gadanie ze graja na zywo to jeden wielki pic Graja z gotowcow a na zywo dokladaja gitare i perkusje a ich spiew to wielkie dno Co do Orient Express pewnie graja tam zespoly ktore zaprosi wlascicielka Nie zawsze jednak ma dobry Gust bo w sobote 29 Maja Gral chyba zespól Guruband Nie dosc ze to zgraja niedouczonych dzieciakow ,ktorym sie marzy kariera estradowa to jeszcze nie umieja obslugiwac sprzetu cos tam charczy wyje i sprzega zrobili chyba godzinna przerwe bo nie dali rade wyregulowac sprzetu no i cała wiara poszła do domu my tez Jak sie zmienia muzykanci to moze tam wrócimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartezzzzzzzz Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję IP: *.md4.pl 31.05.10, 10:35 Zgadzam się Tomski Band leci z midi, Nawet na youtube dali filmik gdzie widać jak muzyka leci a on sobie poprawia mikrofon. Jaka to muzyka na żywo?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka w. Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.06.10, 16:45 i znowu konkurencja tu gości.Oszukujecie tych ludzi mówiąc że gracie i śpiewacie na żywo wszystko to play back a placą wam jak za zboże. Jedynie na żywo gra kapela famyly znam ich dziewczyna gra na żywo na klawiszu widać to i słychać z reszta to muzycy z filharmoni wiec oni się znają dziewczyny spiewaja rewelacyjnie polecam.I guru to też muzycy dziewczyny śpiewają sopranem ktora tak umie? żadna z duecików. Zastanówcie się kogo bierzecie na wesela. Ja ich znam i tylko polecam prawdziwych muzyków a nie przebierańców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorcia Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.06.10, 11:01 Elka jakas ty naiwna i jak latwo tobie wmowic cos Z Family tylko facet pracuje w Filharmoni a Ta kobita tylko udaje ze gra na klawiszach Popros ja kiedys zeby zagrala ci WLAZL KOTEK NA PLOTEK napewno nie da rady zreszta wejdz sobie na Youtube www.youtube.com/watch?v=hxc1krsyaeQ i popatrz jak ona gra a klawisze sie nie uginaja Trzeba to dac do programu Smiechu warte A jezeli chodzi o Guru to za 10 lat sie moze czegos naucza Slyszalam ze graja za darmo bo nie maja gdzie robic prob i nie maja swojego sprzetu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Family Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.10, 19:58 Autoreklama - reklamowanie samego siebie (swoich dzieł, osiągnięć itp.); 2. reklamowanie swojej firmy i jej wyrobów, zwłaszcza gdy nie wypada tego czynić. Nie przypominam sobie, abyśmy w jakikolwiek sposób siebie reklamowali tutaj w Gazecie. ( nie mamy w ogóle tego w zwyczaju). Nie chcę ustosunkowywać się do wypowiedzi Pani (?), ale doskonale wiemy KOGO Pani reprezentuje ( jaki zespół ) Co do zagrania kotka - Jakiego Pani woli ? wesołego w dur? czy smutnego w mol? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ibaneaz Re: zespół muzyczny na wesele- poszukuję IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 03.06.10, 12:48 Do Fredzio Midi czyli Cyfrowy Interfejs dla Instrumentów Muzycznych, a bardzo pobieżnie gotowy podkład muzyczny w 99% zbliżony do oryginału, czyli jeżeli w oryginalnym utworze występuje 6 instrumentów (np bębny, 2 gitary ele., bas , saksofon, skrzypce) to i w podkładzie Midi te same instrumenty wystąpią, zagrają te same nutki. I co mamy ??? Mamy kawałek który brzmi jak oryginał a wykonuje go duet albo trio albo kwartet. Zauważ, że nie polecam ani nie wypowiadam się za żadnym zespołem... i o Tomskim też nie mam zamiaru. Odpowiadam Ci tylko na Twoje pytania. Słuchając Tomskiego zwróciłem uwagę na bębny i właśnie na gitary bo brzmiały świetnie a kolesie co grają na nich mają duze pojęcie o tym co robią. Jeżeli chodzi o korzystanie z midi to nie wiem.... może faktycznie posiłkują się nimi, ale już sam fakt używania "żywych instrumentów" jest imponujący. A wokal ?? ( mi nie przypadł do gustu ). Uwierz mi, że gram na gitarze solowej od ponad 15 lat, grałem w różnych zespołach i nie tylko po weselach. Śmieszą mnie reklamy zespolików ze grają profesjonalnie itd. Zarabiają kupę kasy na ściemnianiu klientów. Kiedyś w zespole potrafiło być 6 i więcej muzyków, każdy musiał umieć grać i to naprawdę duży repertuar. Zarabiali uczciwie. Teraz ciężko spotkać na scenie 4 osoby (wiadomo kasa) Wystarczą klawisze i na ściemę jakiś jeden instrument np. gitara, saksofon (wygląda bardzie profesjonalnie)i tacy państwo nazywają się mianem profesjonalistów. nawet teraz czytam , zespół fart grają na żywo.... na demo usłyszałem jak tylko saksofon od czasu do czasu coś zaimprowizuje a reszta leci z MIDI .... żałosne. Od zawsze dziwną manią zespolików było kompromitowanie konkunerncji, dziwne, bo robią to samo. Z tych samych sklepów internetowych zakupują gotowe podkłady midi, zgrywają na dyskietki które potem ładują do keyboarda, wybierają dany podkład i już.... wystarczy zaśpiewać byle jak waląc w klawiaturę by nie usnąć przy niej. Guru Bend ?? Nie słyszałem , ale niech się uczą ... przybędzie następna konkurencja dla starych wyjadaczy. A może jednak DJ ??? Muzyka oryginalna , klienci usłyszą piekne głosy np Rodowiczki i innych a i w kieszeni trochę zostanie grosza..... żeby nie było spekulacji -NIE JESTEM DJ - sama wasza zawiść pcha mnie do pisania Odpowiedz Link Zgłoś