Dodaj do ulubionych

ambasada urody

IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 25.04.09, 14:39
MILA ATMOSFERA, FAJNE ZABIEGI, ALE CENY WYSOKIE I NIEZBYT
PROFESJONALNE KOSMETYCZKI(nie wszystkie). Wlascicielka niby mila i z
usmiechem,ale widac ze do najfajniejszych to sie nie zaliczy..
Ladnie sie dorobila rekami swoich pracownic...
Szczerze,srednio polecam.
A jakie sa Wasze odczucia??
Obserwuj wątek
    • Gość: Weta Re: ambasada urody IP: 79.162.170.* 28.05.09, 19:13
      Higiena, czystość, atmosfera relaksu, profesjonalne podejście, widoczne efekty.
      Korzystam z ich usług od ponad 3 lat (jeszcze w poprzednim gabinecie) i jestem
      bardzo zadowolona.
    • Gość: metroska Re: ambasada urody IP: *.jgora.dialog.net.pl 07.06.09, 01:04
      Miałam okazję korzystać z usług tego gabinetu (jeden z kilku w
      okolicy). Satysfakcja z widocznymi efektami. Korzyść warta ceny. A
      jestem sceptyczna w stosunku do hokus-pokus biznesu kosmetycznego.
      Moja opinia pozytywna.
      Dobrze byłoby poznać konkrety poprzedniczki.
      • Gość: Mariola Re: ambasada urody IP: *.jgora.dialog.net.pl 08.06.09, 22:42
        Moim zdaniem gabinet o rewelacyjnie wysokim poziomie. Sprawdzilam nie jeden i moge spokojnie uznac go za najlepszy, a bywalam takze w zagranicznych gabinetach. Bardzo polecam. Zwlaszcza zabiegi w kapsule.
        Pozdrawiam
    • Gość: ambasadorka Re: ambasada urody IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.06.09, 22:51
      Szkoda tylko, że ceny takie drastyczne zwłaszcza za kosmetyki, które tam
      sprzedają. Wyszło na to, że i 30 zł można przepłacić za produkt dostępny również
      w sklepie JG. Aż strach pomyśleć ile przepłacamy za same zabiegi. A z jakością
      różnie bywa, trzeba wydać dużo pieniędzy by ocenić czy było warto....
    • Gość: bywalczyni Re: ambasada urody IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 15.02.10, 20:49
      ceny wysokie,i kosmetyczki wciąż nowe.....
    • Gość: bywalczyni Re: ambasada urody IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 15.02.10, 20:55
      ceny wysokie i kosmetyczki wciąż nowe,drogie kremy.....w małych gabinetach ceny
      o połowę niższe a zabiegi też profesjonalne
    • irenaa78 Re: ambasada urody 07.11.13, 11:39
      Moim zdaniem najlepszy gabinet w Jeleniej Górze. Chodzę tam już od 7 lat. Sam gabinet jest w branży ponad 20 ! Myślę, że niektórzy faktycznie mogą ponarzekać na wysokie ceny, ale albo kogoś stać albo nie. Widziałam tam nie raz młode studentki, więc chyba nie może być tak tragicznie? Poza tym profesjonalnie, atmosfera relaksu i wyciszenia (ulubiona część dnia po ciężkim dniu w pracy), a o problemach jakie miałam ze skórą nawet nie wspomnę, bo to już daleka prawda. Polecam !
    • marekurbanowski76 Re: ambasada urody 07.11.14, 12:00
      Widać, że osoba rozpoczynające tę konwersację pragnie zrobić na złość właścicielce gabinetu, nie koncentrując się na samej jakości usług. Według mnie najlepszy salon w Jeleniej Górze pod kątem: szybkich efektów zabiegów, atmosfery relaksu (która dla nas - ludzi zapracowanych ma wyjątkowe znaczenie), profesjonalizm, indywidualne podejście do klienta, szeroka oferta zabiegów także dla mężczyzn. Zdecydowanie polecam, Marek.
      • kijanka75 Re: ambasada urody 13.02.15, 14:30
        Byłam kilka razy w Ambasadzie Urody w Jeleniej Górze, ale szybko się zniechęciłam. Stopień uprzejmości pań kosmetyczek rósł razem z widokiem zasobności portfela. Panuje tam dość napięta atmosfera i nie można zaznać relaksu, którego od nich się oczekuje. I ta rotacja pracowników...
        • nattie11 Re: ambasada urody 23.07.15, 22:49
          Ja swoją przygodę z tym gabinetem zakończyłam dość szybko, bo po 4 wizytach. Kosmetyczki cały czas się zmieniają, robią wszystko automatycznie, trzeba parę razy powtarzać co i jak, bo co chwilę jest nowa. Gabinet z podwójnym stanowiskiem kosmetycznym jest daleki od atmosfery relaksu, wszyscy się kręcą. Ceny wysokie. Ostatnią wizytę zakończyłam poparzeniem skóry, pani tak intensywnie dezynfekowała po depilacji woskiem moją twarz, piszczałam z bólu, wyłam, piekło, paliło a młodziutka kosmetyczka widać dopiero co po szkole mówiła, że tak ma być i że wszystko ok. po dwóch dniach sucha skóra schodziła całymi płatami jak z węża, a obsługa dalej utrzymywała, że tak ma być i to normalne. Dla mnie to nie było normalne, takie zabiegi wykonuję w innych gabinetach do dnia dzisiejszego i nic takiego już nigdy się nie pojawiło. Jedyna pamiątka jak została mi po zabiegach w ambasadzie to skłonność do przebarwień w lecie i pękanie naczynek w zimie w miejscach gdzie moja skóra została zmasakrowana tym w zasadzie prostym zabiegiem woskowania. Szczerze nie polecam
    • 500dmkfm Re: ambasada urody 26.02.16, 20:40
      Przereklamowana salon chodzę teraz do anna-darasz.pl i jestem pewna w 100% ze kosmetyki których używa są profi i z ważna datą produkcji !!!
    • karla.jg Re: ambasada urody 16.11.16, 08:09
      zimne i niemiłe Panie, które obsługują
    • madalena111 Re: ambasada urody 20.02.19, 08:02
      Takie samo - niestety. Szczególnie nie polecam zabiegów z zakresu medycyny estetycznej. Mocno naciągane ceny, a mam wrażenie, że pani która to robi niekoniecznie wie o co chodzi. Ale zabiegi kosmetyczne w miłej i sympatycznej atmosferze w niezbyt niskich cenach - za to fachowo wykonane.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka