Gość: ewa IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.10, 12:38 jak w temacie: jezeli maja Panstwo namiary na sprawdzonego/dobrego fotografa ze Lwowa, badz okolic, bardzo prosze o kontakt z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
husky_ Re: szukam fotografa we Lwowie 17.07.10, 21:27 Jaki rodzaj fotografii Panią ineresuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: szukam fotografa we Lwowie IP: *.id4.net.pl 10.09.10, 10:52 Jeśli dalej szuka pan tego fotografa, a mam nadzieję, że i fotografka może być, to proszę dać znać na maila grzegorz8383@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anika-pl Re: szukam fotografa we Lwowie 10.04.11, 00:28 W Lwowie nie znam ale znam jednego z Polski robi wszędzie można by powiedzieć fotograf bez granic będzie u mnie na weselu a poznałam go u koleżanki na jej weselu jego namiary www.zaluskistudios.blogspot.com a przy okazji to szukam dj na wesele na śląsku może ktoś kogoś zna:) Odpowiedz Link Zgłoś
ola350d Re: szukam fotografa we Lwowie 20.04.11, 14:51 Zapraszamy do zapoznania się z naszą oferta na stronie www.lapchwile.pl Poprzez kreatywne ujęcia, świadome użycie długich czasów naświetlania i twórcze wykorzystanie fleszy tworzymy kadry pełne siły wyrazu, ruchu i radości. Odpowiedz Link Zgłoś