Gość: gg IP: 194.181.128.* 02.10.11, 14:22 Witam , czy droga Krakowiec - Lwów jest już wyremontowana przejezdna ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: waldemar nocoń Re: Remonty dróg IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.11, 16:22 właśnie wróciłem dzisiaj z Ukrainy. droga Krakowiec -Lwów jest zrobiona w w ok 80%. nowa nawierzchnia!! nie chce się wierzyć ale nie ma już dziur i garbów. od ronda lwowskiego do nowego stadionu też jest kładziony nowy asfalt. zobaczyłem cuda na własne oczy :) jakaż ulga w jeździe bo i dalej do Żytomierza wszędzie prawie nówki. rozjazdy w Żytomirzu już oddane do użytku, zostaje odcinek do Kijowa ok 150 km gdzie również praca wre i do wiosny zdążą. od przejścia Hrebenne też idzie nowy asfalt. kto zna warunki ukraińskie to wie co to znaczy :) na granicy z powrotem też ulga 1,5 godz i wsio. oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Remonty dróg IP: 194.181.128.* 02.10.11, 20:21 Dzięki za informacje , ostatnio jechałem przez Krakowiec rok temu , wyboje i dziury nie do ominięcia , ostatnio przez Medykę nie było za dobrze , nowy dywanik od ronda kilka km a dalej wygryziony asfalt i okropne dziury prześwity . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gab Re: Remonty dróg IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.11, 07:56 A jak wygląda samo przejście graniczne w zestawieniu z przejściem w Medyce? Czy odprawa istotnie jest tak szybka? 3 tygodnie temu w drodze powrotnej,w Medyce, przytrafiło mi się 7-godzinne oczekiwanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Remonty dróg IP: *.olsztyn.mm.pl 03.11.11, 21:13 wjazd w sobotę o 8 godzinie - 3 godzimy stania - głównie przez mrówki powrót 1 listopada (święto) - sami na przejściu - 15 minut i na polskiej stronie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś