Dodaj do ulubionych

Krym z SKT

IP: *.ip.netia.com.pl 08.08.09, 02:02
Witam wszystkich!

Czy ktoś z Was wyjeżdżał może na Krym z wycieczkami organizwanymi
przez Studencki Klub Turystyczny?
A może czyta to ktoś z osób mających takie plany?
Ja wyjeżdżam niebawem do Eupatorii i nie wim czego się spodziewać,
ile kasy zabrać na jedzenie (bo to wyjazd bez wyżywienia)
Obserwuj wątek
    • Gość: rrr Re: Krym z SKT IP: *.chello.pl 10.08.09, 19:26
      Jak jedziesz na 1 turnus to 400 zł spokojnie starczy, spokojnie możesz wtedy
      jadac w restauracjach itd.
    • Gość: xxxxa Re: Krym z SKT IP: 213.77.120.* 19.08.09, 12:57
      Co prawda nie bylam jeszcze na zadnej wycieczce organizowanej przez SKT, ale
      wlasnie w tym roku rowniez wybieram sie na Krym z nimi. Planuje wziasc ok 500 zl
      (w tym ok 50 zl na bilety wstepow podczas dwoch wycieczek, ktore sa
      przewidziane). Wymienie wszystko w Polsce na euro i czesc ok 20 zl na hrywne aby
      miec drobne w trakcie podrozy. A oprocz tego grzalke, jakis kubek, ewentualnie
      miske, sztucce. Spiwor chyba nie bedzie potrzebny z tego co sie orientowalam bo
      posciele w miare czyste. Mam nadzieje, ze to starczy :) a ktory turnus?
      • Gość: piotrek Re: Krym z SKT IP: *.messagelabs.net 19.08.09, 13:53
        "Wymienie wszystko w Polsce na euro i czesc ok 20 zl na hrywne aby
        miec drobne w trakcie podrozy"

Na Twoim miejscu wymienil bym wszystko na hrywny.
        Na Ukrainie nie ma euro ( chyba ze o 2012 roku mowimy :D)
        • Gość: xx Re: Krym z SKT IP: 213.77.120.* 20.08.09, 14:03
          Hehe :D Napisalam jaka walute i w jakiej ilosci biore z Polski (tzn na co
          wymieniam zlotowki) ;D a przeciez logiczne ze euro wymienie na hrywne na
          Ukrainie ;D po prostu troche lepszy kurs bedzie :D Oj Piotrek :P
          • Gość: zadowolony Re: Krym z SKT IP: *.osiedle.net.pl 29.09.09, 15:12
            wczoraj wróciłem z wycieczki na krym zorganizowanej przez skt, warunki w
            pensjonacie marne, wody ciepłej jak na lekarstwo, najgorsza była podróż która u
            ludzi nie mieszkających w warszawie zajęła około 48 godzin i wzwyż, ale ogólnie
            to jest ukraina i tego należało się spodziewać w szczególności za taką cenę
            wycieczki, ogólnie to na pewno jeszcze tam kiedyś wrócę, a z wycieczki mimo
            warunków jestem bardzo zadowolony, pozdrawiam naszą rezdentkę IRINĘ :D
            • Gość: simon Re: Krym z SKT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.09, 22:48
              A po co ciepla woda w tak ciepłym kraju?
              • Gość: o Re: Krym z SKT IP: *.chello.pl 05.12.09, 17:06
                Jałta-Hotel Kirow-ciepła woda 7-9;17-21.Pensjonat Zaporoże kompleks numer 5- 17 do 21 oprócz poniedziałków(wtedy wody może nie być żadnej,dlatego po 5,6 baniek po wodzie mineralnej 5-cio litrowych na spłukanie sedesu).Byłem na początku września-fakt ciepło-ale czasami i na ,, tronie trza zasiąść .Mimo że dom pamięta chyba rewolucję październikową i stary jak ona ,to poza deską klozetową wiszącą na kaloryferze-to naprawdę było czysto-ciekawym czy za rok będzie-bo mieli go rozwalać i stawiać nowy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka