i-ra 06.12.09, 11:08 Witam, Może ktos podpowie html-owemu laikowi, gdzie wkleic kod widzetu LinkWithin zeby zadziałał na blogu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ols Re: LinkWithin na bloxie 07.12.09, 15:16 Strzelam (na oko), że na koniec wpisu. Mamy zaplanowane dodanie dodatkowego pola na html pod notką specjalnie na takie potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
i-ra Re: LinkWithin na bloxie 08.12.09, 22:25 > Strzelam (na oko), że na koniec wpisu. w opisie widzetu napisali: "Paste the following code snippet before the </body> tag (not below each story) in your blog template" ale nie wiem jak edytować źrodło bloga > Mamy zaplanowane dodanie dodatkowego pola na html pod notką specjalnie na takie potrzeby. a to cieszy że myslicie o takich rzeczach Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: LinkWithin na bloxie 09.12.09, 09:41 hmmm, jeśli tak piszą, to znaczy że jednak lepiej wstawić w pole na html. Pozostaje tylko problem z wyświetlaniem - będziesz musiała sobie ten widget jakoś sensownie spozycjonować (chyba że miejsce w bocznej szpalcie ci odpowiada). Może znajdzie się jeszcze jakiś użytkownik tego widgeta i podzieli się doświadczeniami? Odpowiedz Link Zgłoś
kakunia.k Re: LinkWithin na bloxie 26.09.10, 13:55 podbijam wątek. czy ktoś już może wie coś więcej...? chciałabym skorzystać z tej funkcji na kulinarnym blogu, wkleiłam w miejsce na kod html w bocznej szpalcie, i... lipa, że tak powiem. nie widać wcale a wcale zmian. any hints..? Odpowiedz Link Zgłoś
gavarit Re: LinkWithin na bloxie 16.11.10, 21:59 up! też mnie to interesuje nie wiem, czy mam go wrzucić, tam gdzie jest css, czy na głównej szpalie, nigdzie nic nie wchodzi gavarit.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś