Gość: majk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.10, 17:28 Witam, gdzie można dodać menu górne ? i czy istnieje możliwość usunięcia przycisków wykop oraz facebook pod wpisami. Wolę mieć przycisk AddThis pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ols Re: Jak dodać menu górne ? 23.08.10, 17:48 Gość portalu: majk napisał(a): > gdzie można dodać menu górne ? Co przez to rozumiesz? Możesz pokazać jakiś przykład? > i czy istnieje możliwość usunięcia przycisków wykop oraz facebook > pod wpisami. Oczywiście, istnieje. Znajdziesz ją w Ustawienia>Wpisy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majk Re: Jak dodać menu górne ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.10, 17:56 nie przykładów nie mam, ale chodzi mi o to żeby móc zrobić strony: "o mnie", "kontakt" itd. jakby pod bannerem , menu poziome. coś jak na głównej stronie gazeta.pl obok wyszukiwarki Odpowiedz Link Zgłoś
mojtrening Re: Jak dodać menu górne ? 03.09.10, 23:35 obsluga.blox.pl/2010/02/Tresci-po-za-szablonem.html - odpowiednie ustawienia i będziesz miał manu. Niestety gotowe skrypty java z fajnymi menu nie działają na blox'ie. Tu masz mały przykład jak zrobiłem mini menu ksiegadarwina.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddddddd Re: Jak dodać menu górne ? IP: *.stk.vectranet.pl 10.09.10, 23:19 Witam! Czy rozumiesz o co chodzi w tym wpisie obsluga.blox.pl/2010/02/Tresci-po-za-szablonem.html ? Chodzi mi o to: "Następnie w polu ustawienia - szeroka szpalta - pole HTML wstawiamy: 1"> tu wstawiamy zawartość *1 - kod w css musi być taki sam jak w polu html". Chce wrzucić na bloga reklamę adsense np. w lewym górnym rogu. W css'ie wklejam #kod1 {position:absolute; top:0px; margin-left:0px; left:0%} #sidebox_control {display:none!important;} a co w bocznej szpalcie? Z góry dziękuję za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
mojtrening Re: Jak dodać menu górne ? 11.09.10, 17:33 Już poprawiłem, dzięki za zgłoszenie obsluga.blox.pl/2010/02/Tresci-po-za-szablonem.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GoGo Re: a ja mam inny problem IP: *.chelm.mm.pl 04.09.10, 23:18 wlansie zalozylam bloga i hm wstyd przyzna al enie wiem jak zrobic pierwszy wpis...chodze i szukam i nic. mam jednego bloga na wp i tam jest to jasniej opisane tu czarna magia... Odpowiedz Link Zgłoś
mojtrening Re: a ja mam inny problem 05.09.10, 10:20 Gość portalu: GoGo napisał(a): > wlansie zalozylam bloga i hm wstyd przyzna al enie wiem jak zrobic pierwszy wpi > s...chodze i szukam > i nic. mam jednego bloga na wp i tam jest to jasniej opisane tu czarna magia... A to masz problem, który musi oprzeć się o zmiany w css'ie Zaloguj się - Wpisy - Nowy wpis Odpowiedz Link Zgłoś