Dodaj do ulubionych

problem z edycją wpisów

05.01.11, 22:48
Witam!
Edytowałam blog i nagle coś się zmieniło - kiedy klikam "Wszystkie wpisy", pojawia się tylko jeden, ostatni, bez przycisków "Edytuj", "Usuń". Na podglądzie też coś szwankuje - widoczny jest tylko jeden wpis i dalej pusta strona:
www.bocznauliczka.blox.pl
Co mam z tym zrobić? Czy ktoś ma podobny problem?
Obserwuj wątek
    • elpanda Re: problem z edycją wpisów 06.01.11, 00:58
      witaj,
      czy wstawiałaś jakieś elementy HTMLowe do szpalty bocznej/wpisu? Wygląda na to, że tak - i coś poszło nie tak. Jeśli to szpalta boczna, spróbuj usunąć dodane elementy i przywracać po jednym. Jeśli wpisy - ściągnij bloxera (link na stronie głównej bloxa), i usuń wadliwy wpis programem. przez stronę nie będzie to możliwe.
      • emel80 Re: problem z edycją wpisów 07.01.11, 18:15
        Dziękuję za odpowiedź. Tylko że ja jestem zupełnie zielona (przez kilka lat prowadziłam blog bez problemów, po prostu wpisując kolejne notki) i niewiele z niej rozumiem. Chciałam jednak posłużyć się bloxerem, ale po zainstalowaniu go i próbie uruchomienia otrzymuję komunikat: This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the application's support team for more information. - Nie wiem, co z tym zrobić.
        • elpanda Re: problem z edycją wpisów 10.01.11, 15:15
          witaj, obawiam się, że tym razem jest to problem związany z instalacją bloxera- trudno mi tutaj coś doradzić. czy masz może dostępny inny komputer z którego mogłabyś przeprowadzić tą operację? po poprawieniu już spokojnie będziesz mogła korzystać znów przez stronę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka