Dodaj do ulubionych

blokada bloxa...

IP: *.acn.waw.pl 03.03.11, 18:06
Miałem kilka bloxów w Agorze.Dzisiaj zablokowali mi jeden z nich.
Aby nie zablokowali mi pozostałych wpisałem,że i one już są zaBLOKOWANE...

PYTAM: CO ZROBIĆ Z GODZINAMI PRACY JAKIE WŁOŻYŁEM W ICH "TWORZENIE"?
POZWOLIĆ ABY WSZTSKO PRZEPADŁO? JAK TE BLOXY PRZEKOPIOWAĆ,ABY ŻADEN -ADMINISTRATOR...GORSZE GÓWNO OD CENZORÓW KOMUNISTYCZNYCH, NIE NISZCZYŁ PRZEZ JAKIEŚ JEDNO NIEZNANE MI WYRAŻENIE? ZDJĘCIE? CAŁĄ RESZTĘ...PRACY....NAWET JEŚLI TO "TYLKO" ERO?.
Proszę o radę jak uciec z resztą materiału i gdzie ? ...aby odseparować się od cenzury Michnikowej i reszty agorowych "dyktatorków..prokuratorów..policmajstrów.

Ale dno z tej Polski.
JAKBY RZĄDZIŁY "KADAFIĄTKA" Z LIBII.

Obserwuj wątek
    • bartoszcze Re: blokada bloxa... 03.03.11, 19:39
      Skopiować treść blogów można programem Blex dostępnym na pioornik.blox.pl

A poza tym zakładanie bloga na GWnianej platformie zamiast na Prawdziwie Polskiej Platformie ,to kategoryczny błąd polityczny !!1!
      • gawetad Re: blokada bloxa... 04.03.11, 21:06
        Ten paragraf W KWADRACIE I CZERWONY UBOWSKI MINI ARESZT- to super pomysł na KAPTOWAnie sobie....KAPUSIÓW. IŚCIE PRL-OWSKIE ,METODY..PLATFORMOWE. DNO...TUSKOWE.
    • elpanda Re: blokada bloxa... 03.03.11, 21:06
      Witam,
      po pierwsze tylko jeden z blogów został zablokowany, a nie wszystkie, po drugie blog został zablokowany, a nie skasowany. Wynika to ze zgłoszenia które otrzymaliśmy. W sytuacji gdy temat zostanie zamknięty pomyślnie, blog zostanie odblokowany. Jeśli nie, udostępnimy go, aby można było skopiować treści, zanim zostanie w pełni skasowany.
      Pozdrawiam, Panda
      • proces7 Re: blokada bloxa... 03.07.11, 17:59
        elpanda napisał:

>Jeśli nie, udostępnimy go, aby można było skopiować treści, zanim zostanie w pełni >skasowany.

To i ja prosiłbym o udostępnienie, celem skopiowania, blogu cyc.blox.pl. O ile nie został w pełni skasowany.
        Z góry dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mej prośby i uniżenie się kłaniam, i pozdrawiam.
      • proces7 Re: blokada bloxa... 11.07.11, 21:05
        Dostanę jakąś odpowiedź? Jakąkolwiek.
      • rozieblox Re: blokada bloxa... 16.07.11, 08:12
        Podziwiam ludzi, którzy czytają nieskładne teksty pisane kapitalikami i odpisują grzecznie i z sensem.

A ludzie dzielą się na dwie kategorie. Tych, co robią backup i tych, którzy będą go robić. wget -qr adresbloga.blox.pl zrzuca całą zawartość do bieżącego katalogu. Problem dopisać do crona, żeby się raz na (ty)dzień wykonał (potem ew. kompresja do archiwum z datą w nazwie)? Jasne, forma nie jest najlepsza do późniejszej obróbki, ale treść jest cała i trywialne do wykonania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka