bartoszcze 14.11.12, 10:04 Chciałem skasować nadmiarowy komentarz, patrzę: mam Publikuj lub [pustka]. Screeny, ciastka i przelogowania dopiero później, bo zarobiony jestem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bartoszcze Re: chyba mi zginął przycisk Usuń 16.11.12, 22:55 Chciałem powiedzieć, że przycisk Usuń [przy komentarzach] nadal nie chce mi się znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: chyba mi zginął przycisk Usuń 16.11.12, 23:00 Zrzut ekranu poproszę ;] blox@agora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
squirk Re: chyba mi zginął przycisk Usuń 17.11.12, 01:40 Nie będziesz sobie bezczelnie kasował cudzej własności intelektualnej, ktoś poświęcił czas i wpisał, trzeba mieć trochę szacunu. Publikuj i nie marudź. ) Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: chyba mi zginął przycisk Usuń 17.11.12, 10:22 Muszę jeden nadmiarowy komć skasować, bo zostanę posądzony o nieuprawnione zwielokrotnianie (zwalę na bloksa, wiem) Odpowiedz Link Zgłoś
squirk Re: chyba mi zginął przycisk Usuń 17.11.12, 10:27 Ale tylko jeden, dobrze? I koniecznie wyślij autorowi kosz delikatesowy, jakby nie spojrzeć popełniasz fopa. Odpowiedz Link Zgłoś
betty-226 Re: chyba mi zginął przycisk Usuń 28.11.12, 14:26 Wyjaśniło się coś? Również mam ten problem. Chcę usunąć komentarz spamowy i nie mogę. Czy rezygnując z opcji moderacji przed publikacją, zrezygnowałam z możliwości moderowania w ogóle? Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: chyba mi zginął przycisk Usuń 28.11.12, 18:07 betty-226 napisała: > Wyjaśniło się coś? Również mam ten problem. Zmień powiększenie w przeglądarce > Chcę usunąć komentarz spamowy i nie mogę. Czy rezygnując z opcji moderacji przed > publikacją, zrezygnowałam z możliwości moderowania w ogóle? Nie. Ustawienia te możesz zresztą zmienić w każdej chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
betty-226 Re: chyba mi zginął przycisk Usuń 28.11.12, 18:12 Dziękuję bardzo za odpowiedź. Właśnie wolałabym nie musieć zmieniać ustawień. Wolę kasować niż moderować przed publikacją. W każdym razie "Usuń" objawiło się cudem. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś