Dodaj do ulubionych

białe plamy

31.08.13, 16:34
Chciałam znaleźć ubiegłoroczną notkę i ze zdziwieniem stwierdziłam, że sporo wcześniejszych wpisów po prostu z mojego bloga wyparowało. Czy ktoś ma lub miał podobnie? Czy to jest fenomen odwracalny? A jeśli tak, to co mogę zrobić, żeby te wpisy wróciły?
Obserwuj wątek
    • bartoszcze Re: białe plamy 01.09.13, 18:18
      Podaj adres.
      Raczej coś takiego nie występuje, jakby co powinno być na serwerach.
      • emma_b Re: białe plamy 01.09.13, 20:17
        poddabie4poryroku.blox.pl/html/1310721,262146,14,15.html?9,2012
        no niestety występuje
        informacja że powinno być na serwerach byłaby krzepiąca gdybym umiała ją wykorzystać. tak czy owak dziękuję za zainteresowanie
        • bartoszcze Re: białe plamy 01.09.13, 23:35
          Z października 2012 masz siedem notek, a ile powinno być?
          • emma_b Re: białe plamy 02.09.13, 15:50
            niestety nie potrafię odpowiedzieć na to pytanie. jeśli można odczytać siedem, to pewnie tyle właśnie było. rzecz w tym, że jak w sobotę poklikałam sobie po różnych miesiącach z archiwum, to często nie wyświetlała mi się ani jedna notka z danego miesiąca. być może to jest zjawisko odwracalne.
            • bartoszcze Re: białe plamy 03.09.13, 12:29
              No więc jak poklikałem sobie losowo po róznych miesiącach z Twojego archiwum, to wszędzie notki były.
              Poklikaj znowu i jeżeli Ci czegoś brakuje, to napisz dokładnie w jakim miesiącu, a najlepiej zrób zrzut ekranu, jeżeli pojawi Ci się "pusty" miesiąc (zakładam milcząco, że zauważyłabyś, że dodatkowo zaznaczyłaś jakiś tag)
              • emma_b Re: białe plamy 03.09.13, 21:18
                Bartoszcze, to jakieś czary mary. teraz też poklikałam sobie losowo po różnych miesiącach 2012 roku i otworzyła mi się tylko jedna strona. widzę np. październik kompletnie pusty, a po Twoim pytaniu jak zajrzałam wczoraj czy przedwczoraj to wpisy byłysmile mało tego: na jedną stronę usiłowałam wejść przez link z google i też mi się nie udało.

gdybym to ja wiedziała jak się robi zrzut ekranu...
                • bartoszcze Re: białe plamy 03.09.13, 21:24
                  W celu zrobienia zrzutu ekranu naciska się klawisz z napisem Prt Scsmile
                  a potem robi "wklej" w programie graficznym smile
                  Niemniej ponieważ widziałem październik pełen notek, to jednak podejrzewam, że oprócz miesiąca, klikasz w jakiś tag i Ci pokazuje brak notek z takim tagiem w danym miesiącu...
                  • emma_b Re: białe plamy 04.09.13, 15:17
                    dzisiaj sobie poklikałam i było OK. to mi wystarczy, bo widać że te notki są, tylko się czasami nie rzucają w oczysmile
                    ale jak znów mi się puste strony masowo objawią, to spróbuję zrobić zrzut ekranu.
                    wielkie dzięki za cierpliwość, Bartoszcze.
        • bagienny Re: białe plamy 02.09.13, 12:16
          Oprócz informacji o które zapytał Bartoszcze, potrzebuję jeszcze info na temat tego czy korzystałaś z kategorii.
          • emma_b Re: białe plamy 02.09.13, 15:53
            drogi Bagienny, ze wstydem wyznaję, że nie rozumiem Twojego pytania. ale chyba nie mogłam korzystać z kategorii, skoro nie wiem o co chodzismile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka