bagienny 14.10.13, 14:53 Konkurs na blogu Bloxa - "Jesień okiem Blogera II" Szczegóły pod adresem blox.blox.pl/2013/10/Konkurs-Jesien-okiem-Blogera-II.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bagienny Finał konkursu "Jesień okiem Blogera II" 24.10.13, 09:03 Dziękujemy za udział w konkursie wszystkim uczestnikom. Ponownie daliście nam nie lada orzech do zgryzienia. Wyłonienie laureatów było trudne, ale była to bardzo przyjemna praca ;] Dodatkowo oprócz nagród książkowych, postanowiliśmy uhonorować uczestników konkursu kodami ufundowanymi przez Kinoplex (kody zostaną rozesłane e-mailem). Nagrody otrzymują: Alicjazmiasta autorka blogu Po prostu blog Alicji z miasta za wpis Debiucik jesienny, czyli historia pewnego wiersza Ankabieg autorka blogu Poukładać w głowie za wpis Jesień po latach Szary-burek autor blogu Szary Burek fotobloger za wpis Kolory jesieni Zona.oburzona autorka blogu mój mąż mnie wkurza... za wpis Jesienna zaduma Rybki Płetwaczki Missjonash autorka blogu Okiem obserwatora za wpis Jesień paradoksów Odpowiedz Link Zgłoś
wujekbronek Re: Finał konkursu "Jesień okiem Blogera II" 14.11.13, 22:34 hello - czy kody zostały już rozesłane? pozdrowienia Piotr vel UncleBronica Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Finał konkursu "Jesień okiem Blogera II" 15.11.13, 15:48 Tak, zostały wysłane na adres, który masz podane w kontakcie na swoim blogu. Odpowiedz Link Zgłoś
wujekbronek Re: Konkurs "Jesień okiem Blogera II" 15.11.13, 23:00 aaaaaabsolutnie masz bagienny rację przy okazji zobaczyłem, że muszę skorygować adres mailowy... dzięki Odpowiedz Link Zgłoś