makk73
29.01.14, 19:32
Jestem posiadaczka bloga od siedmiu lat z kawałkiem. Blog jest ukryty, maja do niego dostęp zaledwie dwie osoby, ktore czasami zaglądają. Pisze głownie dla siebie, blog spełnia role archiwum. Treści osobiste, nie rażące, nie polityczne, nie zakazane. Do pewnego czasu pisałam głownie na laptopie z systemem Windows XP lub na kompie rownież z Windowsem, ale ze starsza jego wersja. Ostatnio uległam fascynacji produktom firmy Apple. iPhony, iPady. Posługuje sie głownie nimi pisząc bloga. Niestety, nie po raz pierwszy trafiłam na problem natury czysto technicznej. Kiedy po dłuższym wpisie naciskam klawisz "publikuj" blox wyrzuca mnie z profilu, na którym jestem zalogowana. Muszę sie na nowo zalogować, co akurat nie jest problemem. Sedno sprawy leży w tym, ze gdy klikam na zielona dyskietke, umożliwiająca mi odtworzenie ostatniego wpisu ukazuje sie komunikat w języku angielskim, ze przy zaawansowanym edytorze TinyMCE odtworzenie wpisu jest niemożliwe. Kiedy zmieniam formę edytora na prosty, tekstowy mogę odtworzyć wyłącznie ostatni wpis dokonany z laptopa z systemem Windows XP. Jeżeli w wyjaśnieniu (nie ukrywam) drazniacego mnie problemu ma jakiekolwiek znaczenie fakt iż korzystam z funkcji iCloud który łączy wszystkie kompy i smartfony oraz tablety w domu to pytam uprzejmie o co chodzi. Co mam zrobic, zeby odzyskać ostatni wpis na moim prywatnym, ukrytym blogu?