Dodaj do ulubionych

Komentarze Disqus

06.06.14, 18:56
Czy jest szansa na zainstalowanie ich na Bloksie?
Obserwuj wątek
    • bartoszcze Re: Komentarze Disqus 06.06.14, 20:00
      Obrzydliwość to jest, całkowicie przy tym niekompatybilna z kontami gazetowymi.
    • rozieblox Re: Komentarze Disqus 07.06.14, 17:50
      Nie lubię Disqus ( rozie.blox.pl/2014/05/Bez-Disqusji.html ), ale w sumie z tego co pamiętam, to zwykła wklejka JSowa, więc wystarczyłoby wyłączyć bloxowe komentarze (czy to globalnie jakoś, czy dla każdego nowego wpisu), wstawić w pole pod każdym wpisem i powinno śmigać. Z czym dokładnie problem masz?
      • kasica_k Re: Komentarze Disqus 10.06.14, 17:37
        Nie wiem, bo nie próbowałam jeszcze nic robić. Chętnie bym się dowiedziała, czy ktoś ma już Disqusa na bloksie i jak mu się z tym żyje.
        Disqus jest dla mnie o tyle lepszy od bloxowych komciów, że ma wątkowanie i można wklejać obrazki. No i nie wygląda jak kupa (przprszm wink
        • rozieblox Re: Komentarze Disqus 10.06.14, 18:35
          Wzdech. No to spróbuj?
          Powinno być tak, jak napisałem, po prostu.

Dać się na pewno da:
          familijny.blox.pl/
          destylernia.blox.pl
          Blogów z Disqus na Blox jest (na szczęście) mało, więc w razie problemów sugeruję kontakt z autorami ww. Wrażenia raczej też tam. wink
          • kasica_k Re: Komentarze Disqus 11.06.14, 01:46
            rozieblox napisał:
            > Dać się na pewno da:
            > familijny.blox.pl/
            > destylernia.blox.pl

O, dzięki, o to właśnie mi chodziło.
            Nie o ciężkie wzdychanie ;P
            • rozieblox Re: Komentarze Disqus 11.06.14, 08:08
              Mogłaś więc po prostu spytać, czy znamy blogi na Blox korzystające z Disqus. wink

Nawiasem, kojarzy mi się, że przy okazji poankietowych zmian chyba będzie (niestety) coś zmieniane z komentarzami, rozważyłbym rozeznanie tematu - może będzie natywnie to, czego Ci brakuje obecnie.
        • bartoszcze Re: Komentarze Disqus 11.06.14, 08:11
          > Disqus jest dla mnie o tyle lepszy od bloxowych komciów, że ma wątkowanie

Po czwartym komciu w wątku i tak przestaje być widać jak się dalej wątek rozwija.

> nie wygląda jak kupa

No jak nie jak tak? Zwłaszcza jak trzeba dodatkowo rozwijać kolejne schowane posty i ładować wszystko w nieskończoność...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka