Dodaj do ulubionych

Problem z logowaniem

01.03.15, 20:50
Część Blogerów zgłosiła nam problemy z logowaniem, pracujemy nad jego rozwiązaniem.
Blogerów, którzy nie mogą się zalogować, prosimy o cierpliwość i wstrzymanie się z blogowaniem do poniedziałku.
Przepraszamy za utrudnienia.
Obserwuj wątek
    • fg2002 Ale jedną notkę tera udało mi się zapisać 01.03.15, 21:06
      zbit.blox i nic więcej ... - - Może to jakaś dywersja?
      - Życzę powodzenia.
      • fg2002 Tę notkę 01.03.15, 21:10
        w zbit.blox
    • dagmara_65 Re: Problem z logowaniem 01.03.15, 22:05
      Witam ponownie,
      Blogowałam sobie bez zalogowania, ale przychylam się do prośby, będę po raz n-ty cierpliwa i po raz n-ty daję sobie na wstrzymanie z blogowaniem.
      Pozdrawiam Wszyskich i Wszystkim życzę powodzenia smile
      wkuchennymoknie.blox.pl/html
    • wyborca2 Re: Problem z logowaniem 01.03.15, 22:19
      Witam Panie Bagienny,
      problem z logowaniem nie lezy po Waszej stronie. Nie tylko u Was nie dało się "normalnie logować".
      Problem można w prosty sposób rozwiązać : support.mozilla.org/pl/kb/problemy-z-logowaniem-sie-do-witryn
      pozdrawiam
      Persival
      • cygareta1 Re: Problem z logowaniem 06.08.15, 14:22
        Witam,mam problem od wczoraj z zalogowaniem się do konta.o co chodzi?
        • bagienny Re: Problem z logowaniem 06.08.15, 16:02
          Napisz do nas opis problemu na adres blox@agora.pl jeżeli pojawia się komunikat, zrób zrzut i nam prześlij.
          • splocik Re: Problem z logowaniem 06.08.15, 21:43
            Generalnie jest problem z logowaniem do poczty na gazeta.pl.
            Mam pytanie, czy można w blogu zmienić adres mailowy, na który mają być przysyłane powiadomienia o nowych komentarzach?
    • wyborca2 Re: Problem z logowaniem 01.03.15, 22:22
      Sprostowanie :
      rozwiązanie działa jednorazowo. Dziwne że to problem na wielu witrynach . Może to ruskie smile
      • damakier1 Re: Problem z logowaniem 01.03.15, 22:41
        Raczej "zielone ludziki" wink
    • aga_piet Re: Problem z logowaniem 01.03.15, 23:29
      Ups, sorki. Napisałam w sąsiednim wątku nieprzeczytawszy tego. Zatem uzbrajam się wink
    • renulec Re: Problem z logowaniem 02.03.15, 10:03
      Mamy poniedziałek, a dalej jest niestety niefajnie. Prowadzę na bloxie bloga od 2009 roku ale ostatnimi czasy coraz poważniej myślę, żeby go przenieść gdzie indziej.
    • mmzd Re: Problem z logowaniem 02.03.15, 10:49
      Ktoś pisał, że działa i już "witałam się z gąską" ... i ........ i to by było na tyle, nic się nie zmieniło sad
    • bagienny Re: Problem z logowaniem 02.03.15, 15:23
      Awaria którą odnotowaliśmy w weekend została usunięta. Wynikała ona z problemów sprzętowych przy instalacji nowego serwera. Jeżeli natkniecie się na jakieś błędy - prosimy o ich zgłaszanie na adres blox@agora.pl
    • paseo a radzilem wam,zebyscie zmienili prace. 10.08.15, 09:33
      w kazdej normalnej firmie po ludziach ,ktorzy robia tak duzo bledow i tak czesto,nie byloby juz sladu.
      I ta nadmiarowosc:znaczna czesc kodu mozna pousuwac ( i nalezaloby) bez ZADNYch konsekwencji.
      Ale grunt to miec pasje,jak mawial pewien murarz po raz piecdziesiaty usilujacy rowno ulozyc kawalek sciany.
      • bartoszcze Re: a radzilem wam,zebyscie zmienili prace. 10.08.15, 09:51
        To zmień, kto Ci broni?
        #zausz_firme
        • paseo no i prosze,nawet nie rozumiecie 10.08.15, 12:41
          ze to bylo do Was,do tworcow strony blogowej,a nie do
          uzytkownikow.
          Istnieje pewien parametr,ktory okresla neizawodnosc urzadzen ale nie tylko.
          MTBF (Middle Time Between Failure -sredni czas pomiedzy awariami)
          Z waszym wskaznikime w ogole nie powinniscie byc uruchamiani.
          Pozdrawiam,jak zawsze z sympatia
          • bartoszcze Re: no i prosze,nawet nie rozumiecie 10.08.15, 13:33
            Przez Wy to się rozmawiało w komitetach partyjnych, co ja poradzę że nie umiesz się tego pozbyć.
            Tak samo jak nie poradzę że nie zrozumiałeś co napisałem big_grin
    • Gość: mojtrening Re: Problem z logowaniem IP: *.play-internet.pl 20.08.15, 19:44
      do którego poniedziałku trzeba się wstrzymać? tego za tydzień, miesiąc czy rok?
      • bagienny Re: Problem z logowaniem 21.08.15, 08:27
        Sprecyzuj swój problem. Problem, którego dotyczy wątek został rozwiązany.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka