bagienny 01.03.15, 20:50 Część Blogerów zgłosiła nam problemy z logowaniem, pracujemy nad jego rozwiązaniem. Blogerów, którzy nie mogą się zalogować, prosimy o cierpliwość i wstrzymanie się z blogowaniem do poniedziałku. Przepraszamy za utrudnienia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fg2002 Ale jedną notkę tera udało mi się zapisać 01.03.15, 21:06 zbit.blox i nic więcej ... - - Może to jakaś dywersja? - Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara_65 Re: Problem z logowaniem 01.03.15, 22:05 Witam ponownie, Blogowałam sobie bez zalogowania, ale przychylam się do prośby, będę po raz n-ty cierpliwa i po raz n-ty daję sobie na wstrzymanie z blogowaniem. Pozdrawiam Wszyskich i Wszystkim życzę powodzenia wkuchennymoknie.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
wyborca2 Re: Problem z logowaniem 01.03.15, 22:19 Witam Panie Bagienny, problem z logowaniem nie lezy po Waszej stronie. Nie tylko u Was nie dało się "normalnie logować". Problem można w prosty sposób rozwiązać : support.mozilla.org/pl/kb/problemy-z-logowaniem-sie-do-witryn pozdrawiam Persival Odpowiedz Link Zgłoś
cygareta1 Re: Problem z logowaniem 06.08.15, 14:22 Witam,mam problem od wczoraj z zalogowaniem się do konta.o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Problem z logowaniem 06.08.15, 16:02 Napisz do nas opis problemu na adres blox@agora.pl jeżeli pojawia się komunikat, zrób zrzut i nam prześlij. Odpowiedz Link Zgłoś
splocik Re: Problem z logowaniem 06.08.15, 21:43 Generalnie jest problem z logowaniem do poczty na gazeta.pl. Mam pytanie, czy można w blogu zmienić adres mailowy, na który mają być przysyłane powiadomienia o nowych komentarzach? Odpowiedz Link Zgłoś
wyborca2 Re: Problem z logowaniem 01.03.15, 22:22 Sprostowanie : rozwiązanie działa jednorazowo. Dziwne że to problem na wielu witrynach . Może to ruskie Odpowiedz Link Zgłoś
aga_piet Re: Problem z logowaniem 01.03.15, 23:29 Ups, sorki. Napisałam w sąsiednim wątku nieprzeczytawszy tego. Zatem uzbrajam się Odpowiedz Link Zgłoś
renulec Re: Problem z logowaniem 02.03.15, 10:03 Mamy poniedziałek, a dalej jest niestety niefajnie. Prowadzę na bloxie bloga od 2009 roku ale ostatnimi czasy coraz poważniej myślę, żeby go przenieść gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
mmzd Re: Problem z logowaniem 02.03.15, 10:49 Ktoś pisał, że działa i już "witałam się z gąską" ... i ........ i to by było na tyle, nic się nie zmieniło Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Problem z logowaniem 02.03.15, 15:23 Awaria którą odnotowaliśmy w weekend została usunięta. Wynikała ona z problemów sprzętowych przy instalacji nowego serwera. Jeżeli natkniecie się na jakieś błędy - prosimy o ich zgłaszanie na adres blox@agora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
paseo a radzilem wam,zebyscie zmienili prace. 10.08.15, 09:33 w kazdej normalnej firmie po ludziach ,ktorzy robia tak duzo bledow i tak czesto,nie byloby juz sladu. I ta nadmiarowosc:znaczna czesc kodu mozna pousuwac ( i nalezaloby) bez ZADNYch konsekwencji. Ale grunt to miec pasje,jak mawial pewien murarz po raz piecdziesiaty usilujacy rowno ulozyc kawalek sciany. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: a radzilem wam,zebyscie zmienili prace. 10.08.15, 09:51 To zmień, kto Ci broni? #zausz_firme Odpowiedz Link Zgłoś
paseo no i prosze,nawet nie rozumiecie 10.08.15, 12:41 ze to bylo do Was,do tworcow strony blogowej,a nie do uzytkownikow. Istnieje pewien parametr,ktory okresla neizawodnosc urzadzen ale nie tylko. MTBF (Middle Time Between Failure -sredni czas pomiedzy awariami) Z waszym wskaznikime w ogole nie powinniscie byc uruchamiani. Pozdrawiam,jak zawsze z sympatia Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: no i prosze,nawet nie rozumiecie 10.08.15, 13:33 Przez Wy to się rozmawiało w komitetach partyjnych, co ja poradzę że nie umiesz się tego pozbyć. Tak samo jak nie poradzę że nie zrozumiałeś co napisałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mojtrening Re: Problem z logowaniem IP: *.play-internet.pl 20.08.15, 19:44 do którego poniedziałku trzeba się wstrzymać? tego za tydzień, miesiąc czy rok? Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Problem z logowaniem 21.08.15, 08:27 Sprecyzuj swój problem. Problem, którego dotyczy wątek został rozwiązany. Odpowiedz Link Zgłoś