Dodaj do ulubionych

Boczna szpalta

31.01.18, 14:27
Nie znalazłam rozwiązania w odpowiedziach wiec chcę napisać o swoich problemach.
Przejrzałam proponowane przez Was blogi i jak weszłam w menu okazała sie pełna lista wpisów np. imgur.com/JYy9D9B
dlaczego u mnie tak nie ma, liczba wpisów tylko 25 wpisów nie ma widocznych wszystich wpisów w menu nie mówiąc o tym, że wolałabym aby menu było na głównej stronie przykładowo jak na tej stronie bloxa blox.blox.pl/html
Poza tym nie ma możliwości w menu sortować w/g nazwy czy ja coś źle robię?
Mój adres do bloga 1rrenatt.blox.pl/html

Obserwuj wątek
    • bertbertbert Re: Boczna szpalta 31.01.18, 17:12
      Wygląd menu zależy od szablonu. Na stronie blox.blox.pl ustawiony jest szablon Oslo, z rozwiniętą boczną szpaltą. Ty wybrałaś szablon Paryż. Na tym szablonie boczna szpalta rozwija się dopiero po najechaniu myszką na odpowiednie miejsce.

Tytuły wpisów z bloga wyświetlane w bocznej szpalcie to maksymalnie 10. Pojawiają się tam tylko aktualne wpisy, zgodnie z datą dodania. Nie można segregować ich alfabetycznie.

W tym szablonie maksymalna ilość wpisów wyświetlanych na stronie to 20 i takie masz ustawienia. Twoje wpisy wyświetlają się w wersji skróconej - pojawia się tytuł, ewentualne zdjęcie i początek tekstu.

w razie wątpliwości pisz do nas na blox@agora.pl
      • 1rrenatt Re: Boczna szpalta 31.01.18, 17:30
        Bardzo dziękuje za szybką odpowiedz i zaraz zmienię na Oslo. Jak mi coś nie wyjdzie napiszę Pozdrawiam
        • 1rrenatt Re: Boczna szpalta 31.01.18, 17:37
          1rrenatt napisał(a):

> Bardzo dziękuje za szybką odpowiedz i zaraz zmienię na Oslo. Jak mi coś nie wyj
          > dzie napiszę Pozdrawiam Zmieniłam na Oslo i niestety nie mam rozwiniętego menu. Zależy mi aby po wejściu w menu były tytuły wszystkich wpisów tak jak jest na innych bogach.
          • 1rrenatt Re: Boczna szpalta 31.01.18, 18:35
            1rrenatt napisał(a):

> 1rrenatt napisał(a):
            >
            > > Bardzo dziękuje za szybką odpowiedz i zaraz zmienię na Oslo. Jak mi coś n
            > ie wyj
            > > dzie napiszę Pozdrawiam Zmieniłam na Oslo i niestety nie mam rozwinięteg
            > o menu. Zależy mi aby po wejściu w menu były tytuły wszystkich wpisów tak jak j
            > est na innych blogach.
      • 1rrenatt Re: Boczna szpalta 31.01.18, 18:22
        Wybrnęłam z sytuacji- dziękuję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka