karp4 07.11.04, 14:50 WITAM MAM PYTANIE CZY MOGĘ NA SWOIM BLOGU UMIEŚCIĆ KSIĘGĘ GOŚCI PROSZĘ O POMOC Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
owca Re: KSIĘGA GOŚCI 07.11.04, 16:18 stron oferujących bezpłatne księgi gości jest dużo chociażby tu: www.ksiegi-gosci.pl/ czy tu: net3.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
karp4 Re: KSIĘGA GOŚCI 07.11.04, 21:23 DZIĘKI OWCA ZA PODPOWIEDZ JUŻ TO ZROBIŁEM MOŻESZ SAM ZOBACZYC O TO ADRES MOJEGO BLOGA:karp.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: KSIĘGA GOŚCI 07.11.04, 23:02 myślę, że warto byłoby ten link do księgi zamieścić w zakładkach na małej szpalcie, bo zrobisz jeszcze kilka wpisów i księga spadnie na dół... nikt się później nie wpisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karp4 Re: KSIĘGA GOŚCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 19:39 owca wszystko dobrze i dzięki za odpowiedz ale nie wiem jak umieścić ja w zakładce Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: KSIĘGA GOŚCI 08.11.04, 20:02 w zasobach wchodzisz w zakładki jest tam 'Dodaj nowy folder zakładek' napisz np 'Ksiąga gości' wejdź w 'edytuj' - pojawi się obok księgi gości w 'Dodaj nową zakładkę' w 'Tytuł' napisz jakiś tekst, który będzie linkiem do Twojej księgi np. 'wpisz się do mojej księgi' w 'Adres' wpisz swój adres księgi czyli http /www.ksiegi-gosci.pl/addbook.pl/?98722 i już Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karp4 Re: KSIĘGA GOŚCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 20:33 WIELKE DZIĘKI JUŻ TO ZROBIŁEM I MAM PROŚBĘ JAK BYŚ ZNAŁ JAKĄŚ STRONĘ Z GOTOWYMI BLOGAMI TO CZY MÓGŁBYŚ MI JĄ PODAĆ POZDRAWIAM: KARP Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: KSIĘGA GOŚCI 08.11.04, 20:43 hmmm nie bardzo wiem co rozumiesz przez określenie 'z gotowymi blogami' chodzi Ci o szablony wyglądu bloga? Odpowiedz Link Zgłoś
karp4 Re: KSIĘGA GOŚCI 10.11.04, 21:33 WITAM OWCA WŁAŚNIE CHODZIŁO MI O WYGLĄD BLOGA DZIĘKI ZA ODPOWIEDZ JAKBYŚ COŚ VWIEDZIAŁ TO9 POWIEDZ POZDRAWIAM: KARP Odpowiedz Link Zgłoś