Dodaj do ulubionych

Linijka, suwaczek

19.06.05, 13:21
Chcialabym umiescic pod tytulem suwaczek - linijke (jak zwal tak zwal) taki
jak miala u siebie The Dzidka jak pojechala na wakacjesmile
I nie mam bladego pojecia jak mam to zrobic..
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: Linijka, suwaczek IP: *.home.cgocable.net 20.06.05, 05:23
      kod html wpisz tam gdzie tytuł, można kombinować
      • Gość: zoe30 Re: Linijka, suwaczek IP: *.fbx.proxad.net 20.06.05, 10:18
        I wlaqsnie nic mi z tego kombinowania nie wcyhcodzi...

i nie wiem gdzie wkleic... mam 3 propozycje tego samego suwaczka
        1. dla HTLM: Used for web, email and forums that allow HTML

2.PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode
        i
        3.Ezcode used on Ezboards

i tyyyle mozliwosci smile)))) tyle miejsc do wklejenia smile no tak ale gdzie i
        ktory? zaden nie dziala po wklejeniu do tytulu, ani do opisu bloga...
        czy ktos mi moze pomoc?
        • Gość: perrier Re: Linijka, suwaczek IP: *.214-201-80.adsl.skynet.be 20.06.05, 14:33
          uzyj kodu na html i wklej go w calosci do miejsca gdzie jest opis Twojego bloga
          (Ustawienia, opis). Na dole kliknij Zapisz. Pod tytulem Twojego bloga powinien
          pojawic sie ticker big_grin
          • Gość: zoe30 Re: Linijka, suwaczek IP: *.fbx.proxad.net 20.06.05, 17:18
            bardzo dziekuje smile
            dziala smile
        • Gość: t Re: Linijka, suwaczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 08:32
          Moża ja jakaś mało bystra jestem, ale:

Wygenerowałam suwaczek na www.tickerfactory.com
          i zgodnie z poradami wyżej wstawiłam w opis bloga
          Nie wiem, co się stało, bo nagle w Ustawienia/ Właściwości bloga mam tylko 2
          pola: tytuł i opis bloga,

A gdzie cała reszta ??

No i blog wyglada dziwacznie...
          robaczki.blox.pl
          Czy to ja cos namieszałam, czy cos się popsuło "odgórnie" ??
          Proszę o pomoc...
          • Gość: perrier Re: Linijka, suwaczek IP: *.27-201-80.adsl.skynet.be 19.12.05, 08:47
            usun ticker. Zobacz, czy blog wroci do normy. Jezeli nie, przywroc domyslny
            wyglad. Potem pobierz kod tickera jeszcze raz (musi byc w html) w calosci wklej
            w opis bloga jeszcze raz. Powinno dzialac, bo widzialam, ze inni tak maja. smile
            • Gość: t Re: Linijka, suwaczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 08:58
              Hmm
              nie moge usunac, bo nie mam tam nawet "zapisz" ! Wszystko zniknęło / ukryło się
              czy jak ?

ale jak przywroce domyslny wyglad to wszystkie moje ustawienia trafi szlag -
              myslałam, że może da się tego uniknąć

Wiem, że ticker w tym miejscu działa
              Nie wiem, co zrobiłam nie tak
              • Gość: perrier Re: Linijka, suwaczek IP: *.27-201-80.adsl.skynet.be 19.12.05, 11:21
                Sprobuj zachowac caly CSS w notatniku. Po przywroceniu domyslnego wygladu wklej
                CSS (ten z notatnika). Moze w ten sposob uda Ci sie zachowac ustawienia.
                • Gość: t wciąż potrzebuję pomocy ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 11:29
                  mam zachowany css
                  moge przywrócic domyslny wygląd, a potem wkleic "swój" css, ze "swoim" wyglądem
                  bloga
                  ale tu nie o to chodzi !!
                  (żeby nie było, że jestem nieuprzejma - posłuchałam rady i to nie pomogło)

ja nie mieszałam w Wygląd/ CSS tylko w Ustawieniach - opis bloga
                  i tu musi tkwić błąd, który objawia się "dziwnym" wyglądem bloga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka