vanin 16.10.05, 14:28 Co może być przyczyną, że od dwóch dni blox mnie wylogowyje, kiedy klikam na np. edycję wpisu, albo na zapisanie szkicu posta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vanin Re: Wylogowywanie 18.10.05, 20:37 Może się przypomnę to pojawi się jakaś szansa na odpowiedź... Mój problem polega na tym, że Blox mnie wylogowuje kiedy chcę np. dokonać edycji w pisanej notce, albo chcę szkic notki zapisać, albo dodać zdjęcie itp. Wypluwa mnie z poziomu dostępu do mojego konta i wyrzuca na stronę główną Bloxa. A jeżeli nie na stronę główną serwisu, to zamiast np. zapisać wersję notki "na brudno", przenosi mnie na stronę mojego bloga. Oczywiście bez zapisania zmian. Irytujące jest to, że dzieje się tak pod Firefoxem. Pod IE w zasadzie serwis działa, no może poza tym, że jedyną czcionką dostępną w czasie pisania jest Verdana. I tak się dzieje od soboty. Raz mi się udało napisać notkę, ale w jakiś okrężny sposób - napisałem pod IE, a pod FF udało mi się zmienić czcionkę na Times New Roman, czyli taką jaką stosuję normalnie. System nawet to zapisał, ale jak zauważyłem, Blox mnie nie wykopuje tylko przy pierwszej operacji pod FF (w tym wypadku edycji szkicu notki i natychmiastowej publikacji). Pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: Wylogowywanie 19.10.05, 00:13 Ano wlasnie, u mnie czasami tez to sie zdarza. Ale nie zawsze.a. Odpowiedz Link Zgłoś