basia_32090 28.10.05, 22:40 Zakładam mojego pierwszego bloga i chciałabym dowiedzieć się, co mam zrobić, żeby ten, kto odwiedza mojego bloga, nie mógł kopiować sobie zdjęć i artykułów, które zamieściłam. Proszę- pomóżcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: T-800 Re: Co mam zrobić? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 28.10.05, 22:42 Możesz zastrzec bloga. Innej możliwości nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
basia_32090 Nie orienyuję się... 28.10.05, 23:32 Nie orientuję się za bardzo... Co znaczy 'zastrzec bloga' i do czego ta funkcja służy? Czy wtedy nikt nie będzie mógł mojego bloga odwiedzać lub nie będzie go w katalogu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: Nie orienyuję się... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 28.10.05, 23:50 basia_32090 napisała: > Czy wtedy nikt nie będzie mógł mojego bloga odwiedzać lub nie będzie go > w > katalogu? Zdaje się, że to i to. Z tym że odwiedzać go będą mogły osoby, którym nadasz odpowiednie uprawnienia. Jeśli interesuje Cię taka opcja, załóż jakiegoś bloga na próbę i sobie poćwicz. Odpowiedz Link Zgłoś