Dodaj do ulubionych

Utalenie czasu publikacji

26.11.05, 12:16
Czy jest możliwe ustalenie czasu i daty emisji notki. Z tego co wiem to nie
ma takiej możliwości. A skoro nie ma to czy nie można tego dokonać? Ja pisuję
tylko w dni parzyste , gdy wyjeżdżam nie mam możliwości opublikowania
wcześniej zapisanej notki. Admin - pokombinuj Kolego smile
Obserwuj wątek
    • bond700 Re: Utalenie czasu publikacji 29.11.05, 11:21
      ADMIN - czy w ogóle ktos to czyta? Po co to forum? Tak dla żartu? Czekam dalej.
    • bond700 Re: Utalenie czasu publikacji 30.11.05, 22:27
      Napiszcie mi , czy ktoś w ogóle to czyta? Czy Admin pierdoła istnieje naprawdę
      czy to lipa jakaś? Bo mi zależy na tym a tu ignorancja pełna widzę. Inne fora
      raczej lepsze są w tym względzie...
      • mpieck Re: Utalenie czasu publikacji 01.12.05, 08:24
        Admin czyta każdy post, ale nie na każdy musi odpowiadać. Na razie mamy inne
        rzeczy do wykonania i taka funkcja byłaby gdzieś na końcu listy. Ponieważ nie
        jesteśmy przekonani czy taka funkcjonalność jest potrzebna, a co za tym idzie
        nie wiemy czy ją wprowadzimy i kiedy, nie udzielamy odpowiedzi. A co do formy
        przekazu, to używanie zwrotów "Admin pierdoła" zazwyczaj drastycznie zmniejsza
        prawdopodobieństwo otrzymania konkretnej odpowiedzi na zadane pytanie.
        • bond700 Re: Utalenie czasu publikacji 01.12.05, 14:22
          mpieck napisał:

A co do formy
          > przekazu, to używanie zwrotów "Admin pierdoła" zazwyczaj drastycznie
          zmniejsza
          > prawdopodobieństwo otrzymania konkretnej odpowiedzi na zadane pytanie.

Pierdoła jest określeniem osoby niezdecydowanej i powolnej w pracy. Skoro posty
          notorycznie powtarzające się o powiększeniu bloga czekają na odpowiedź godzinę
          a inne max jeden dzien to uważam , że określenie takowe jak najbardziej oddaje
          moje oczekiwanie pięciodniowe na jakąkolwiek reakcję. I w zasadzie dopiero ono
          spowodowało odpowiedź na moje pytanie. Więc zmniejszeniem prawdopodobieństwa na
          pewno ni było. Nie uważam tej metody za godną jednak skuteczną - jak się
          okazuje w niektórych wypadkach. Pozdrawiam i dzięki za odpowiedź smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka