Gość: epeeya IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 19:24 szablonybyepeeya.blox.pl/html/1310721.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mietly_do_domu Re: ZAPRASZAM NA STRONĘ Z SZABLONAMI :) 02.12.05, 19:37 swietne szablony zeby tak inni tworcy mieli swiadomosc, ze z szablonow sie czyta a nie tylko podziwia jak obraz, bardzo fajne, przyjazne dla czytajach (napisalam w komentarzach, ktore sie zle wyswietlaja w firefoxie, pewnie gdzies sa male bledy w css-ach) Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: ZAPRASZAM NA STRONĘ Z SZABLONAMI :) 05.12.05, 08:35 Zajrzalam na strone z szablonami. Narazie z nich nie skorzystam, ale sa mile! Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: ZAPRASZAM NA STRONĘ Z SZABLONAMI :) 09.12.05, 16:03 Szkoda, ze wersalikiem zapraszasz Bardzo fajne. Z tym, że np. Tu szablondwunastybyepeeya.blox.pl/html/ To ja w Operze góry nie mam takiej jak na obrazku (zielonej). Odpowiedz Link Zgłoś
mietly_do_domu A na Firefoxa nadal polowa sie nie nadaje 09.12.05, 17:03 nie chce mi sie juz pisac, ktore pozostawialam tam pod nimi komentarze, ale zostaly skasowane Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: A na Firefoxa nadal polowa sie nie nadaje 12.12.05, 13:17 Szkoda, bo są naprawdę fajne. Odpowiedz Link Zgłoś