Dodaj do ulubionych

Błagam S.O.S!!!!!!!!!!!!!!POMOCY!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 15:38
Prośba do kogoś kto tym wszystkim zarządza.Mam od sierpnia blog o nazwie
niekochana21 kiedy jakis czas temu sprobowalam go odnalezc tak jak odnajduje
na stronie bloxa przez wyszukiwarke inne blogi np.lindeczek lub
kocilekhrabiny itp. a swojego niezanalazlam ale logowac sie moglam.Od wczoraj
wieczorem nie moge sie zalogowac na ten nick.pisalam maila na pomoc@gazeta.pl
i nie dostlam odpowiedzi.i po wpisach i watkach widze ze nie tytlko ja mam
taki problem ale np. hrabina_feu również.PONADTO blog jest zablokowany i
dostepny tylko dla zdefiniowanej grupy czytelników.Zeby bylo wiecej mam login
na gazecie o nazwie ariana2004 i tez nie moge sie zalogowac na niego.COS SIE
DZIEJE.nikt nie zna mojego hasla wiec czy to mozliwe zeby ktos mi go skasowal?
do przedwczoraj dzialalo idealnie a teraz??BLAGAM!!!!!!!pomocy
Obserwuj wątek
    • mpieck Re: Błagam S.O.S!!!!!!!!!!!!!!POMOCY!!!!! 15.03.06, 16:08
      Blog niekochana21 został skasowany 2006-03-14 18:33:20 przez użytkownika
      niekochana21. Bloga można skasować tylko znając hasło właściciela, więc
      ktokolwiek to był, znał twoje hasło.
      • Gość: niekochana21 Re: Błagam S.O.S!!!!!!!!!!!!!!POMOCY!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 16:16
        oki to przynajmniej cos wyjasnione.ale czy ja go moge odzyskac??prosze...znaczy
        to dla mnie bardzo wiele.jak zreszta inne blogi dla innych ludzi
        prosze....tylko juz to trzymalo mnie przy zyciu.to moj pamietnik i maly
        pomocnik..prosze...
        • mpieck Re: Błagam S.O.S!!!!!!!!!!!!!!POMOCY!!!!! 15.03.06, 16:51
          Niestety nie odzyskujemy blogów skasowanych przez użytkowników.
          • Gość: niekochana21 Re: Błagam S.O.S!!!!!!!!!!!!!!POMOCY!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 15:04
            Boże przecież musi istniec jakis sposob na odzyskanie tego???blagam to wiele
            dla mnie znaczy...
    • Gość: niekochana21 Re: Błagam S.O.S!!!!!!!!!!!!!!POMOCY!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 20:27
      No ja was tak pieknie proszeeeee...błagam niech to jakos się da załatwić żeby
      mój blog znów był!!Może i jetm naiwna, może czasem impulsywna i głupia ale ten
      blog naprawdę był mi niezbędny.KOCHANI ADMINI I OSOBY tzrymające na tym
      łapkę..proszę...śłicznie prosze zróbcie tak aby mój blog powrócił...proszę
      pięknie i na kolanach...
    • Gość: niekochana21 Re: Błagam S.O.S!!!!!!!!!!!!!!POMOCY!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 20:02
      No prosze zróbcie coś niech mi ktoś powie , że to się da załatwić..wiem ,że
      jestem marzycielką ale marzenia bardzo pomagają w życiu...PROSZĘ ŁADNIE PIĘKNIE
      PROSZĘ..PRZYWRÓCCIE MI BLOGA niekochana21.blox.pl
      Kochani Admini ..prosze ja wiem , że nad tym serwisem pracuje kilka osób ale
      może znalazłoby sie troszke czasu i pomysłu na przywrócenie bloga??Błagam.
      • Gość: niekochana21 Re: Błagam S.O.S!!!!!!!!!!!!!!POMOCY!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 09:07
        Prośba wielka..mi zależy na tym blogu..naprawde.Jesli juz nie do prowadzenia to
        chociaz chcialabym go moc sobie chociaz skopiowac albo cos takiego no nie
        wiem..tylko ja wiem ze jestescie admini zajeci ale prosze..znajdzcie chwilke na
        poszukanie i przywrocenie mi blogasad( Proszęsmile)
        • Gość: niekochana21 Re: Błagam S.O.S!!!!!!!!!!!!!!POMOCY!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 20:05
          widzę, że na tym forum nic nie wskóram..a może juz cos robicie??bo mam
          wrazenie , że grochem o ścianę..ehh..admini..proszę...verry prosze bardzo...smile)
          milutko i bardzo.
          • Gość: niekochana21 Re: Błagam S.O.S!!!!!!!!!!!!!!POMOCY!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 18:10
            Będę niesamowicie uparta i będę prosić bardzo o przywrócenie mi bloga.Na niczym
            mi w życiu tak nie zależało jak na tym blogu.Admini kochani..Prosze bardzo...
    • Gość: niekochana21 Re: Błagam S.O.S!!!!!!!!!!!!!!POMOCY!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 08:57
      Kochani słodziutcy admini...Proszę bardzo bardzo bardzo pięknie i uniżenie o
      przywrócenie mi bloga niekochana21...prosze proszę pięknie...smile))
    • Gość: niekochana21 Re: Błagam S.O.S!!!!!!!!!!!!!!POMOCY!!!!! IP: *.cafe.arrakis.pl 23.03.06, 19:36
      ADMINI najdrożsi!!Ja was bardzo proszę...działąjcie coś ku przywróceniu mojego
      bloga..dziękuję...pozdrawiam..proszę...
      • Gość: offffca Re: Błagam S.O.S!!!!!!!!!!!!!!POMOCY!!!!! IP: *.media4.pl 24.03.06, 15:14
        Coś mi się widzi, że jak postawili tego czerwonego "ptaszka" obok Twojego
        problemu, to już raczej tu nie zajrzą...
        • Gość: niekochana21 Re: Błagam S.O.S!!!!!!!!!!!!!!POMOCY!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 15:35
          zajrzą nie zajrzą..molestować muszę..bo naprawdę zależy mi na tym blogu
          niekochana21.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka