Dodaj do ulubionych

pytanie dotyczące odwiedzin

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.06, 09:48
Mam pytanko, w statystykach na stronie zauważyłam, że na mojego bloga
wchodził ktoś z adresu www.polandsecurities.comnull. jednak nie ma takiej
strony. Jak to jest możliwe, czy ktoś zna odpowiedz? I czy ktoś wie co to za
strona? baaardzo prosze o pomoc.
Obserwuj wątek
    • mpieck Re: pytanie dotyczące odwiedzin 16.05.06, 10:09
      Bez null na końcu adresu, trzeba będzie to poprawić.
      • Gość: goutte_deau Re: pytanie dotyczące odwiedzin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.06, 10:13
        Dziękuję bardzosmile ale nadal ciekawi mnie, skąd taki adres strony? skąd biora
        się takie adresy? i czy ktos wie co to za strona? uncertain
        • Gość: owca.be Re: pytanie dotyczące odwiedzin IP: *.media4.pl 16.05.06, 15:19
          ja też mam taki adres w statystykach (i to regularnie!), a bloga mam
          zastrzeżonego uncertain
          • Gość: goutte_deau Re: pytanie dotyczące odwiedzin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.06, 15:57
            hmm...tym bardziej dziwne. czy naprawdę nikt nie wie, "CO" to? i jak z takiej
            zewnętrznej strony mozna dostac się na bloga, by w statystykach został jej
            adres?
            Może to głupie pytanie, ale jestem totalnym laikiem, jesli chodzi o takie
            rzeczy sad
            • ols Re: pytanie dotyczące odwiedzin 16.05.06, 16:34
              Zdaje się, że to tzw. referer spam - robot, który zostawia linki do reklamowanych stron w statystykach różnych serwisów.
              Sama strona, z której niby nastąpiło wejście na bloga należy zresztą do znanego spamera (więcej tu: tinyurl.com/oohv6 )
    • Gość: dr_ewa999 Re: pytanie dotyczące odwiedzin IP: *.onecik.pl 16.05.06, 18:55
      u mnie też się codziennie pojawia sad
      drewa999.blox.pl/html
      • Gość: goutte_deau Re: pytanie dotyczące odwiedzin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 09:45
        Serdeczne dzięki za odpowiedzi!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka