trawozerca 02.11.06, 07:57 Dzien dobry. Gdy jestem zalogowany to info o komentarzach do moderacji na głównej stronie blox.pl czasami są widoczne, a czasami nie. Czy to jest jakiś bug czy też są inne przyczyny tej sytuacji? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mpieck Re: Komentarze do moderacji 02.11.06, 14:07 Generalnie wszystko jest możliwe, ale żeby naprawić muszę to coś zobaczyć. Do tej pory nie widziałem takiego zachowania (co nie znaczy, że przypadek taki nie istnieje). Odpowiedz Link Zgłoś
trawozerca Re: Komentarze do moderacji 02.11.06, 23:41 Tylko jak ja mam Ci to pokazac? Loguje sie i jestem na glownej stronie blox.pl. Nie widze nic do moderacji. Klikam 'edytuj' czy jakos podobnie a tam w srodku jednak jest cos do moderacji. Oczywiscie tak nie jest zawsze. Tylko czasami. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mpieck Re: Komentarze do moderacji 04.11.06, 21:24 Jeśli chodzi o różnicę między stroną główną a edycją bloga, to sporadycznie taka sytuacja może mieć miejsce gdy: - zalogujesz się i ktoś doda komentarz zanim wejdziesz do edycji. - wyłączysz moderację w chwili gdy ktoś doda komentarz, wtedy na hp nie będzie żadnej informacji o moderacji dla danego bloga, natomiast z tego co pamiętam w edycji chyba będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
trawozerca Re: Komentarze do moderacji 06.11.06, 11:21 mpieck napisał: > Jeśli chodzi o różnicę między stroną główną a edycją bloga, to sporadycznie > taka sytuacja może mieć miejsce gdy: > - zalogujesz się i ktoś doda komentarz zanim wejdziesz do edycji. A taka sytuacja mogla miec miejsce. Dzieki za wytlumaczenie. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś