Gość: fisz-ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 14:04 chcę dodać listy last fm na swojego bloga kopiuję link html ze strony last fm ( do pola wstaw kod html) mimo to nie pojawiaja sie listy last, a jedynie maly kwadracik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fisz-ka Re: problem z wstawieniem last fm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 14:04 adres bloga to www.foodforsoul.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
xysztov Re: problem z wstawieniem last fm 20.01.07, 14:19 chodzi Ci o coś takiego? probably.blox.pl/2007/01/wlasnie-slucham.html ja wstawiałem kod w edytorze prostym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fisz-ka Re: problem z wstawieniem last fm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 14:35 nie nie chodzi mi o cos takiego pod zakładkami powinno pojawic sie 2 male okienka a w nich moje zestawienia Odpowiedz Link Zgłoś
xysztov Re: problem z wstawieniem last fm 20.01.07, 14:42 no wklej kod w wygląd > elementy > Pole na kod html u mnie się to udało, ale niestety rozwalało mi wygląg bloga, dlatego przerzuciłem z wąskiej szpalty do osobnej notki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fisz-ka Re: problem z wstawieniem last fm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 15:30 właśnie tak zrobiłam- wejdz na mojego bloga i zobacz jaki efekt Odpowiedz Link Zgłoś
xysztov Re: problem z wstawieniem last fm 20.01.07, 15:43 widziałem. efekt dokładnie odwrotny od tego, który był u mnie. tzn u mnie bylo za dużo i rozwalało, a u Ciebie w zasadzie nic nie ma. mogłabyś wkleić kod tutaj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fisz-ka Re: problem z wstawieniem last fm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 15:51 Odpowiedz Link Zgłoś
xysztov Re: problem z wstawieniem last fm 20.01.07, 16:23 hmmmm ze wstawieniem na probably.blox.pl mam problemy (jak klikam "zapisz" po wstawieniu kodu to pojawia mi sie pusta strona), nie wiem dlaczego. ale na taki swój testowy wstawiłem bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: problem z wstawieniem last fm 22.01.07, 13:13 Podeślij proszę ten kod lastefemowy, postaram się wydłubać źródło problemu. Odpowiedz Link Zgłoś